Sportnet forum

Dobrodošli na najbolji hrvatski sportski forum!

Pravila korištenja

ćiro blažević u muri

1
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 28.01.2003.
Poruka: 28
17. lipnja 2003. u 14:40
Blažević potvrdio dolazak u Muru
Objavljeno prije sat vremena


MIROSLAV BLAŽEVIĆ definitivno preuzima slovenskog prvoligaša Muru iz Murske Sobote. Potvrdio je to danas sam Blažević u razgovoru za tamošnji lokalni radio, a za današnje "Delo" zanijekao je kombinacije da je u igri za preuzimanje ljubljanske Olimpije.

"Ljubljana je lijep i zanimljiv grad, ali ja sam novi trener Mure, no istina je da mi je taj klub preporučio Robert Prosinečki", rekao je Blažević čiji su dolazak slovenski sportski mediji proglasili pravom "bombom".

Ambiciozni Georg Suban, novi predsjednik kluba i predstavnik Adidasa za neke zemlje jugoistočne Europe (ali ne i za Sloveniju) "Muru" je preuzeo prije koji tjedan nakon neuspjeha da slovensko prvenstvo osvoji sa klubom iz Kopra, gdje nije naišao na financijsku potporu "slovenskog Berlusconija", gradonačelnika Borisa Popoviča. Kao odličan marketinški stručnjak Suban otvoreno izjavljuje da ga zanima samo prvo mjesto i 5-6 tisuća ljudi na svakoj utakmici na igralištu zvanom "fazanerija", poznatom po vatrenim navijačima i navijačkoj skupini "Black Gringos".

"Murska Sobota je fantastičan nogometni grad pun entuzijazma u kojem želim ostvariti homogenu ekipu i dovesti je uz pomoć publike u sam vrh", kaže Ćiro, ali stišava želje publike i ambicije predsjendika:

"Suban je u klub mnogo investirao i ima pravo na najviše ambicije, no ja sam realan i ne vjerujem u brza čuda. U prvoj sezoni realan je cilj mjesto ispod Olimpije i Maribora, a onda možda..."

Blažević i Suban namjeravaju stvoriti spoj mladih domaćih igrača i kupiti nekoliko talenata iz Kopra i drugih slovenskih klubova. A Šuker i Jarni, o čemu se ovih dana mnogo govorilo?

"Ma kakvi, to su čaršijske priče koje zbog njihove visoke cijene nisu stvarne. Za mene pak osobno nije sve u novcu, kad bih bio takav otišao bih negdje gdje bi me platili suhim zlatom...", kaže Ćiro za "Delo", dodajući da i u slovenskom nogometu postoje mnogi mladi talenti.

"Romana Obilinovića iz Kopra sam primijetio na jednoj prijateljskoj utakmici i strašno me podsjeća na Ivicu Olića iako kažu da je malo lud. Iz njega bih stvorio dobrog igrača..."

Blažević treninge Mure počinje voditi idućeg ponedjeljka, a igračima je već poručio "da ga se čuvaju". Prvi pravi test za novog trenera Mure bit će sredinom idućeg mjeseca, Suban je već dogovorio gostovanje beogradske Crvene zvezde. U Beogradu je niz godina poslovno djelovao, među ostalim je kao Adidasov predstavnik sponzorirao najtrofejniji klub u Srbiji i tamošnji Fudbalski savez.

Bez obzira na rezultat meča, u Murskoj Soboti svi su uvjereni da je klub "već u Europi". Murini navijači preko klupskog internet-foruma razmjenjuju linkove s vijestima o dolasku proslavljenog hrvatskog trenera, a ljubljanskim "zmajčekima" i mariborskim "fijolicama" prijeteći poručuju da će biti "kuhani i pečeni" kad se u Murskoj Soboti budu morali suprotstaviti Ćirinoj novoj šampionskoj ekipi.

(Hina) fl zm

target=_blank>http://www.snkmura.com
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 28.01.2003.
Poruka: 28
17. lipnja 2003. u 14:41
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 09.05.2003.
Poruka: 687
17. lipnja 2003. u 20:03
Kako je takav trener kao sto je ciro, pao na takav nivo i posto trener mure!!
Caracalla
Caracalla
Dokazano ovisan
Pristupio: 09.06.2003.
Poruka: 12.826
17. lipnja 2003. u 23:40
Uvijek je pricao k'o Slovenac. Aj, barem ce tamo da ga razumiju kad kod nas nisu.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 10.04.2003.
Poruka: 152
19. lipnja 2003. u 23:35
Neće ipak u Muru. Mogu se kladiti sto posto da će završit u Kamen Ingradu. Gdje je lova, tu je Ćirohito.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 28.01.2003.
Poruka: 28
20. lipnja 2003. u 08:08
http://www.snkmura.com

ĆIRO JE VEČ TRENER MURE !
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 28.01.2003.
Poruka: 28
20. lipnja 2003. u 08:58
Ne može Zec toliko platit koliko mu daje Mura - Suban !

1