Vidi cijeli citat
Boro Primorac je gospodin i ja sam jako zahvalan sta mi tog covika imamo u klubu i on to pokazuje svojim radom...
Ivan Kepcija smatram da nije los mislim da bi puno bolje obavljao svoj posao da nema Stanica, ali vec kada govoris o njegovim mogucnostima u karijeri nakon Legie je frajer bio godinu i pol dana bez posla toliko o njegovim mogucnostima
Mario Stanic je evo klubovi se trgaju za njega ne znas koji mu vise nudi para i ovlasti zato je prije Hajduka bio kolumnist jer se nije mogao odluciti oce ici kod Mourinha u Tottenham ili mozda u Chelsea nazad ponuda na sve strane
Igor Tudor - Ja ne znam kako je on tebi napravio napredak u karijeri ako je s mista glavnog trenera otisao biti pomocni trener u Juventus to ti je isto da radis kao glavni konobar i nekom restoranu i zovnete Atrium ili Lav da dodes kod njih prat case i ti odes i to je napredak u karijeri ja se s tim nebi slozio, a o njegovim trenerskim sposobnostima govori statistika koju je ostavio iza sebe u Hajduku i svim ostalim klubovima i koliko su mu angazmani trajali
Vidi cijeli citat
Ja neznan sta se uvik povlaci to pitanje za trenere i ostale ljude iz struke, zasto nisu radili nigdi godinu, dvi nakon prekida ugovora u prijasnjem klubu? Pa je vi razumite da su to odlicno placene osobe, koje ne moraju trcat za lovon posto poto, imaju opciju sidit doma, dodatno se obrazovat, ic od kampa do kampa, na seminare itd dok ne nadu nesto sta se njma po svim parametrima svida i prihvate posal. Eno ti primjer "onega cine se ime nesmi spomenit" zasto bi on nakon Hajduka isa trenirat Istru, Sibenika i tako te klubove? Ne gori mu pod nogama, covik lipo ceka i vaze. Na kraju krajeva ja osobno kad san isa ca sa firme nisan tija radit priko godinu dan, jednostavno san bija umoran od posla, a nije da nisan ima ponuda.
P.S.
Usporedba Hajduka (prosjecni restoran) i Juventusa (hotel Lav), te Tuse pomocnog trenera sa cistacem casa ti je potpuno promasena. Bolja usporedba bi bila Hajduk (neka konoba), Juve (restoran sa Michelin zvizdicon) i Tuso ka sous-chef u tom restoranu.
Hajduk is like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get.'