Sportnet forum

Dobrodošli na najbolji hrvatski sportski forum!

Pravila korištenja

HNK Šibenik 2023./2024.

022Sebenico
022Sebenico
Potencijal za velika djela
Pristupio: 20.05.2021.
Poruka: 2.234
01. lipnja 2023. u 10:33

Kroz sve lige i kroz sva mista, naša ljubav uvik je ista!

I tako evo nas i u novoj sezoni, više nismo u prvoj, vraćamo se na dobro poznate terene druge lige (ili sada Prve kako li se već zove). U tri godine prve lige sad kako smo se vratili nagledali smo se stvarno svega, od prve pobjede na Maksimiru, od finala Kupa, do blamaža sa Goricom i sličnima kući, na Šubićevcu koji je prije značija bodove samo za Dinamo i Hajduk. Prvo 6. pa 8. i na kraju ka po špranci 10. misto očito se po zakonu brojeva nije moglo izbjeć iako mi svi koji pratimo klub sa Šubije znamo da se moglo, ali interesi su bili jači.

Šta nam je donila ova zadnja godina bolje je i ne govorit. Možda jedino novog gazdu koji za razliku od prošlih ima nekog iskustva u sportu. Klub je pod Jurićima ostavljen u katastrofalnom stanju, skoro i gore od kolumbijaca koji su samo nabijali dugove, al bar onaj igrački dio i teren nisu toliko uništili. Ćelavac je uša u sve sfere kluba i zajedno sa svojim potrčcima u godinu dana dovea do toga da pola svlačionice ne priča jedno sa drugima, da poluprozivodi ala Vidović imaju ugovor na 5 godina i još svašta nešto nemoralno i neetički koje ni ne želim pisat na prvoj stranici i poruci nove sezone jer virujem da će ova biti bolja.

U godini kad se slavilo 90 godina kluba nikakve obljetnice nismo doživili, pa veća je fešta i sve bilo ono kad smo slavili ulazak za vrime korone, bar smo se spontano okupili u dobrom broju na stadionu. Marketing kluba je na teškoj nuli, klub ne da se nije približija ljudima iz grada nego se još više maka. Samo entuzijazam i pozivanje određenih, pa onda i velika obljetnica grupe malo su podigli posjetu koja je ionako dosta slaba. Jednostavno marketing kluba ne može vodit osoba koja sa klubom i gradom nema ni minimalnu poveznicu, ali nek to bude drugi plan, prvi za ovu godinu mora bit teren.

Teren i ekipa koja se mora prominiti skoro 100% bili bi problem i najvećima, a kamoli ne Šibeniku. Srića, druga liga za nekog ko misli ozbiljno ne bi smila bit prevelik zalogaj. Imamo svega 2-3 igrača koja vridi ostavit, ostalo sve triba otpustit. Bilo da su marionete menadžera ili zalizani bezmudi igrači. Koga ćemo dovest to je sad na Kulušiću za kojeg opet ne znam koliko je sposoban, ali valjda ne može gore od Dabca. Isto tako klub bi moga dobit i pojačanje na katu jer ga se ne može vodit iz Aus ili Njem di god je već sjedište Karajice. Vidi se da mu nije strano dignit klub, je da je ode trenutno spaljena zemlja, ali mislim da uz malo truda sve ovo može otići prima gori, ili sam ja nepopravljiv optimist.

Za cilu ekipu koja prati ode, a pratimo, ispisali smo sve živo i odma smo iza top4 ekipe po praćenju, želim nam puno živaca i svega jer ka šta je to dobro poznato mi opet sa Šibenikom ne znamo na čemu smo. Jedino šta znam za sebe, a virujem i za ostale kolege ode da se vidimo već na onoj prvoj pripremnoj u sedmom, vjerojatno neka Zagora, Hrvace ili tako nešto, sa pivom u ruci. Ako ništa bar će nam kontrole bit manje rigorozne sada.

Evala!

Cijeli svoj život ja sam ludi frik, ja živim samo za ŠIBENIK
Neradnik
Neradnik
Moderator
Pristupio: 05.12.2020.
Poruka: 6.599
01. lipnja 2023. u 10:39

Želim vam sriću u novoj sezoni i da dogodine u ovo doba otvoriš novu temu s početnom rečenicom "Nakon godinu dana tramakavanja po drugoj ligi vratili smo se di nam je i misto".

Pozdrav!

AAAAAAA
AAAAAAA
Željan dokazivanja
Pristupio: 27.10.2009.
Poruka: 561
01. lipnja 2023. u 10:52

Sićan se prošle godine kad je tema otvorena, sanjarilo se o europi i visokom plasmanu, neki su (uključujući mene) pokušavali naći dobre strane suradnje sa ćelavin, bija je neki entuzijazam u zraku...al eto nas tu di jesmo, zasluzeno... Sritno našem Šibeniku i neka od ispadanja u drugu izvuče najbolje šta se od toga da izvuć... 

A sad odma pitanje, zna li se šta o mladom Baturini? Ima li on potencijala bit nova mlada snaga novog Šibenika? 

I zasjat će palaci...
lukasedam7
lukasedam7
Nedokazan i sumnjiv
Pristupio: 06.05.2022.
Poruka: 91
01. lipnja 2023. u 10:57

Šibenčani, želim vam sve najbolje u novoj sezoni! Siguran sam da ćete ju iskoristiti za rekonstrukciju na terenu i izvan njega. Doći ću pogledati koju utakmicu kad budem u blizini, na Šubićevcu mi je uvijek bilo lijepo.

Did Kikaš
Did Kikaš
Željan dokazivanja
Pristupio: 29.05.2023.
Poruka: 626
01. lipnja 2023. u 11:14

Sritno Šibeniče.

Kakve god dileme i probleme imali u vodstvu, triba zapamtit i triba se uvik vodit onom da je Šibenik dalmatinski, tu se udiše slani zrak, to je narod kojeg je odhranila riba i maslinovo uje i što klub bude više težio takvim individualcima na svim razinama, to će bit uspješniji !

Šibenik onima koji ga vole !

 

KikiRiki23
KikiRiki23
Potencijal za velika djela
Pristupio: 07.04.2023.
Poruka: 1.468
01. lipnja 2023. u 11:25

Prošla tema je dosegla 404 stranice. Prigodno, jer 404 je na webu oznaka za nepostojeću stranicu ili resurs. Prigodno je jer ove godine dosta toga u HNK Šibeniku nije postojalo - ljubavi za grad i klub, želje za igron i dokazivanjen, šibenske dice u redovima kluba. 

Ja se nadan da će ove godine svega od navedenog bit, a mi ćemo, siguran san, nabit i više stranica od prošle godine. Mene nije briga el igramo sa Dinamon, Hajdukon, Istron, Real Madridon, Barcelonon, il sa Dugopoljen, Solinon, Jarunon. Bitno mi je samo da zapravo igraju i daju sve od sebe. Ponoviću ono šta je svin navijačima Šibenika kristalno jasno - za Šibenik se ne navija zbog rezultata. One koje je briga za rezultate su davno drukali svoje i navijaju za neki strani klub.

Neću pisat romane jer, kako su kolege ukazale na prošloj temi, nema smisla. Čekamo presice, čekamo vijesti ko gre ća a ko gre vamo, čekamo obračanja vlasnika, direktora i trenera, pa ćemo onda komentirat. 

Šalovi se dižu crno-narančastih boja, Šibeniče ti si vječna ljubav moja
0221985
0221985
Potencijal za velika djela
Pristupio: 15.09.2020.
Poruka: 1.567
01. lipnja 2023. u 11:31

AAAAAAA je napisao/la:

A sad odma pitanje, zna li se šta o mladom Baturini? Ima li on potencijala bit nova mlada snaga novog Šibenika? 

Vidi cijeli citat


Neke šture informacije su da je bija veliki talent kao klinac i da su njega i Brkljaču skautirali na nekom turniru i doveli u Hajduk. Ne znam šta se po putu dogodilo s njim kada je završija u Šibeniku, očito je agencija procijenila da je Šibenik bolji put za proboj do seniora. Juniore nisam detaljno pratio, znam da je zabio 5 golova, možda bi bio još koji gol više na kontu da ga nisu povukli iz juniora među seniore.

Ono malo šta sam vidio šta je odigrao seniorski za nas, ja sam zadovoljan. Rastrčan i borben. Sretno mu bilo.

Sebenico i više nitko!
karloveza
karloveza
Željan dokazivanja
Pristupio: 01.08.2018.
Poruka: 296
01. lipnja 2023. u 11:40

a osim njega, kakvi su nam drugi juniori? ima koji dobar junior na županijskoj razini? 

0221985
0221985
Potencijal za velika djela
Pristupio: 15.09.2020.
Poruka: 1.567
01. lipnja 2023. u 11:48

karloveza je napisao/la:

a osim njega, kakvi su nam drugi juniori? ima koji dobar junior na županijskoj razini? 

Vidi cijeli citat


Ako bi morao nekoga izdvojiti od naših juniora to bi bio Diego Sekulić, po generaciji bi još mogao biti kadet tako da za njega ima vremena, samo se nadam da su ga ugovorom osigurali jer on nam ne smije pobjeći za kikiriki. Također, potencijal je i Stipe Silov, ima nekog materijala samo to treba izbrusiti sada kroz 2 ligu.

Sebenico i više nitko!
h300
h300
Željan dokazivanja
Pristupio: 02.06.2018.
Poruka: 250
01. lipnja 2023. u 12:04

Šibeniče, vrati se šta prije! Ka šta kaže Mišo, Dalmacija živi stotinama lica... Rivali da, neprijatelji nikad. Sportski pozdrav iz Splita!