HNK Šibenik 2024./2025.

123
...
161718
022Sebenico
022Sebenico
Potencijal za velika djela
Pristupio: 20.05.2021.
Poruka: 2.272
04. lipnja 2024. u 12:09

Red je da okrenemo novi list i započnemo novu temu za iduću sezonu jedinog kluba za koji živimo. Dijametralno suprotno raspoloženje vlada za razliku od istog vrimena prošle godine kad nismo znali šta ni kako, ni di smo, ni s kim smo, znali smo samo da ćemo i dalje volit i patit uz ovu našu vječnu pokoru.

A di smo danas? Vjerojatno još mamurni (bar ja) od puta, pobjede pa jučer slavlja na Poljani, nešto šta niko nije moga zamislit. Najveća pobjeda je na stotine dice u dresovima koji čekaju u prvim redovima i kako ljudi pričaju pustoš grada u nedilju jer su svi gledali utakmicu negdi, a velika većina nas je uživo gledala ono šta nam Šibenik ritko kad priušti, a to je pobjeda kad mu triba.

Za nevorivat je kako smo završili sezonu, bez poraza na Šubićevcu, samo jedan remi, napokon je stadion bia tvrđava kao nekad kad su se svi tresli doć, a ne šetalište u koje su ga pritvorile razni menadžeri minuli period. Onda ovaj drugi dio sa samo jednim nerješenim i nizom od 14 pobjeda zaredom. Luđačka sezona čupanja živaca i živciranja koja se isplatila onog trena kad uđeš u Gradski vrt i vidiš 1000+ fanatika kojima se vratila vjera u bolje sutra.

Napokon jednu sezonu čekamo sa nestrpljenjem, iako ne triba biti lud i očekivat puno, Karajica kaže ostanak. Čovik nas dosad nije iznevjerija, ima plan, dugoročno, nagodinu nek bude ostanak pa onda dalje idemo samo naprid. Velika je razlika onog šta smo sad igrali i ono šta ćemo morat igrat iduću sezonu. Mora se ekipa nasušno pojačat sa provjerenim igračima, veza pogotovo, a bilo bi dobro i u svakoj liniji po igrač ili dva. Probat ostavit ekipu na okupu, zaslužili su ipak momci da igraju u najvećem rangu, a uz prava pojačanja ja sam uvjeren da ostanak neće doć u pitanje.

Na klupi nema dileme, dat Careviću da vodi ekipu koju je sam stvorija, izborija se sa skepsom puka i svačim još. Prvi sam reka da mu triba dat vrimena, nije tribalo puno da nas kupi sa igrom i voljom. Nije bitno za kog navija, znamo mi to, bitno je da je na kraju dana ispa čovik koji maksimalno profesionalno pristupa radu i tretmanu prima navijačima. Kad si takav nebitno je ko si i šta si, Šibenik to pripozna.

Poseban pozdrav i u novoj sezoni svim kolegama sa foruma, ima nas nekih senatora na ovim temama, a ima i novih lica šta mi je drago. Tema je uvik konstruktivna, piše se, naklapa se, sanja se i živcira se. Ajmo tako i ove godine svi skupa, prvo na tribini pa na ovim ode stranicama. Tek je završilo, a u glavi odma kad će prva pripremna, teško je opisat sve šta se mota po glavi ovih dana. Ponosan sam šta sam iz Šibenika.

Evala svima! Za kraj samo jedna slika da dokaže kako zajedno možemo sve. 

Cijeli svoj život ja sam ludi frik, ja živim samo za ŠIBENIK
Raul2000
Raul2000
Dokazano ovisan
Pristupio: 27.06.2019.
Poruka: 14.271
04. lipnja 2024. u 12:17

Sretno u novoj sezoni, vjerujem da možete bit u sredini ljestvice, negdje između 6-8. mjesta. 

Samo jednu želju imam, moj živote ludi, da mi Jadran prvak bude, Poreč da poludi. Potapenko_09 heroj, a ne zločinac.
KaleŠF
KaleŠF
Nedokazan i sumnjiv
Pristupio: 04.10.2023.
Poruka: 39
04. lipnja 2024. u 15:51

Ja san jedan od novih lica na forumu, neman još ni 100 objava da bi moga dati prst gori a da bi odma na uvodnu rič, baš san odma otiša i pročitat uvodnu od sad već zaključane prošle teme koja također more oslikat nemilu razliku koja se dogodila u ovih godinu dana, moja osobna želja primarno nisu neki visoki rezultati nego da bude za početak siguran ostanak i napokon dugoročna stabilnost i da se nastavi radit infrastrukturno a onda će i rezultati dolazit. Nadan se da će i dogodine u ovo vrime uvodna rič biti u pozitivnom tonu i da će one sezone patnje iza nas tamo i ostati. FORCA ŠIBENIK 🟧⬛

rokinho
rokinho
Željan dokazivanja
Pristupio: 11.09.2009.
Poruka: 246
04. lipnja 2024. u 17:37

Pozdrav svim navijačima Šibenika, ja sam tu više od 15 godina i pozdravljam otvaranje nove teme, ne bi bilo loše i za Šibenku napravit novu temu.

U svakom slučaju uvjeren san u dobru priču u nadolazećoj sezoni.

donovan93
donovan93
Željan dokazivanja
Pristupio: 03.11.2019.
Poruka: 421
04. lipnja 2024. u 17:46

Sritno Sibeniku u najvisrm rangu natjecanja.

Simpatizer san Hajduka, ali za razliku od nekih uvik san volija i Sibenik, ma koliko god to u danasnje vrime cudno zvucalo, ali ima nas dosta takvih.

Car je izvuka strasnu sezonu kad se uzme u obzir da su osim Perica, Poza i Đakovica apsolutno svi ostali dosli na lito, nakon klimavog prvog dijela sezone i -7 nakon Dugopolja, mnogi su mislili da je nemoguce, ali momci su fanaticno odradili do kraja i nemoguc niz napravili i doveli klub di mu je i misto. Samo triba napomeniti da je ovo najveci broj bodova koji je jedan drugoligas u ovom formatu osvojia, cinjenica za svaki respekt.

Sa novom vlasnickom strukturom prominija se i odnos prema klubi, cili grad je lrigrlija klub sta je stvarno lipo za viditi i one scene od jucer, ne sicam se neceg slicnog u gradu.

Svi skupa moraju sada biti svjesni da mamurluk sta prije mora proci, mislim da nas ocekuje nikad teza sezona prve lige, bez ijednog kluba koji je "zaluta" ka Rudes lani ili HD prije 3 godine, a jos se vraca i doigravanje u koje ide predzadnji. Kostur ekipe je nuzno nadograditi kvalitetnim igracima i kako je i sam gazda reka, stsbilizirati se u prvoj ligi i korak po korak graditi put prema naprid.

 

Sritno, Sibenice!

ian wright
ian wright
Moderator
Pristupio: 19.05.2005.
Poruka: 59.219
04. lipnja 2024. u 18:43

dobrodošli nazad!

treba složiti prvoligašku ekipu, pa pitam: ima li novaca? Bar neki prvoligaški minimum

UltraOrangeForce
UltraOrangeForce
Nedokazan i sumnjiv
Pristupio: 26.10.2023.
Poruka: 36
04. lipnja 2024. u 19:03

Pozdrav svima, evo i ja san relativno novi ode pa san posmatra sve od početka sezone kako je teklo.

Sta mislite koje ce igrače klub pustiti i na koga možemo računati za prvu ligu za prvu postavu od trenutnih? Svi su mi nekako prirasli srcu sa svojim zalaganjem, ali mi je i nekako za očekivati da će dio njih morati otići sta zbog same kvalitete i razine prve lige. Mislin da bi gazda moga cak povuci kojeg igrača iz Austrie Klagenfurt za iducu sezonu.

Dinko Bilich
Dinko Bilich
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 08.07.2012.
Poruka: 21.345
04. lipnja 2024. u 19:03

Ima i para, ima i vizije, a navijački puk ujedinjen. Momčad puna samopouzdanja iako će biti izmijenjena, no kostur je tu, a Mario Carević u Šibeniku ima preduvjete da udari temelj lijepoj trenerskoj karijeri. Derbiji s Hajdukom uvijek su na težini, a ono kad udari bura nije pogodno za igru ni sve one koji se nalaze na stadionu, no posebna čar je i u tome

CinquantaSpecial022
CinquantaSpecial022
Željan dokazivanja
Pristupio: 04.11.2023.
Poruka: 410
04. lipnja 2024. u 19:47

Dobrodošli natrag i sretno 

🔴🔵🟠⚫
SucidarAmsterdam
SucidarAmsterdam
Željan dokazivanja
Pristupio: 27.06.2023.
Poruka: 459
04. lipnja 2024. u 20:15

Što mislite koji igrači mogu igrati i prvu igu?

GG
123
...
161718