Sportnet forum

Dobrodošli na najbolji hrvatski sportski forum!

Pravila korištenja

Popis za Belgiju

12
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 07.01.2003.
Poruka: 1.135
18. ožujka 2003. u 21:46
Pozvani su: Stipe Pletikosa (Hajduk), Tomislav Butina (Dinamo), Dario Šimić (Milan, ITA), Robert Kovač (Bayern, NJE), Igor Tudor (Juventus, ITA), Boris Živković (Bayer, NJE), Mario Tokić (GAK, AUT), Stjepan Tomas (Como, ITA), Josip Šimunić (Hertha, NJE), Marko Babić (Bayer, NJE), Jerko Leko (Dynamo K., UKR), Milan Rapaić (Hajduk), Darijo Srna (Hajduk), Niko Kovač (Bayern, NJE), Ivica Mornar (Anderlecht, BEL), Giovanni Rosso (Maccabi H., IZR), Dado Pršo (Monaco, FRA), Miljenko Mumlek (Varteks), Tomislav Marić (Wolfsburg, NJE), Ivica Olić (Dinamo) i Mario Stanić (Chelsea, ENG).

Evo popisa. Nije mi jasno zasto nije pozvao Serica, to je stvarno svjetska pizDarija.... Imao sam preosjecaj za Stanica, nije mogao zmiriti na njgove dobre ige... Mornar? Kako on igra u Belgiji?!
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 02.02.2003.
Poruka: 431
18. ožujka 2003. u 21:47
Torcida ovog puta nije baric puno pogrijesio kao sta to inace zna!!
Jedino serica nije pozvao ali inace mu se nema sta zamjerit.
Dobro ja bih uzeo runju umijesto butinu ali ionako se netrebamo puno sekirat oko golmana.
imamo pletu..
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 07.01.2003.
Poruka: 1.135
19. ožujka 2003. u 00:37
Osim Serica ja nemam nikakvih primjedbi...
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 10.11.2002.
Poruka: 708
19. ožujka 2003. u 00:51
Serica je trebao pozvati, istina. Ali sada uglavnom znamo da moze najjacu formaciju postaviti.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 07.01.2003.
Poruka: 1.135
19. ožujka 2003. u 00:59
Osim ako ne postavi formaciju 8-1-1, da sacuvamo bod...
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 02.02.2003.
Poruka: 431
19. ožujka 2003. u 01:12
Da to se i ja bojim!!
kit teller
kit teller
Mali dioničar
Pristupio: 18.09.2002.
Poruka: 6.425
19. ožujka 2003. u 10:02
Vecernji:[QUOTE]IZBORNIK KOCKASTIH POTVRDIO DA NEMA VIZIJU
Barićeva beskrajna lutanja
Ako ste baš sad u najboljoj mogućoj formi, te ispunjavate uvjet da ste prvoligaški igrač i usto po mogućnosti napadač, tada možda baš vi postanete hrvatski nogometni reprezentativac. Tako bi otprilike glasio oglas koji bi, da ga mora objaviti, posljednjih tjedana objavio izbornik kockastih Otto Barić.
Nakon samo solidne igre u susretu s Poljskom 12. veljače, izbornik nas je uvjeravao da ima devedeset posto. Od tog datuma, na njegov se popis ulazilo s jednom dobrom igrom, isto tako i jedna slabija predstava bila je dostatna da se s njega izleti.
Tako je jučer izbornik prekrižio Boška Balabana. Nakon spektakularne igre protiv Varteksa, Boško je u susretima sa Šibenikom i Rijekom podbacio. Pa, zar je moguće da izbornik nije siguran u Balabanove kvalitete, koje je Riječanin toliko puta potvrdio. Otkud Barić zna sve kvalitete Dade Prše, kojeg je vidio na jednoj utakmici. Nemamo protiv Prše apsolutno ništa, no ni on nije bio strijelac gotovo mjesec dana.
Usto, da podsjetimo, Balaban nas je odveo u Japan, te odlučivao ključne utakmice za reprezentaciju. Tomislav Marić, Pršo i Mornar tek moraju dokazati da su za takvo što sposobni. Sjetio se Rapaića i Stanića, koji nikad i nisu smjeli biti upitni, pod uvjetom da su zdravi, vratio je Niku Kovača, koji je odigrao dvije dobre utakmice za Bayern. Ne vjerujemo da se tog trojca sjetio kako bi grijao klupu te famozne subote. Barić je samo potvrdio da odstupa od svoje teze, da će se u reprezentaciju teško ulaziti, još teže izlaziti. U predvečerje velikog obračuna, Otto Barić nema jasnu viziju, i to najviše obeshrabruje.
Boško BalabanAko ste baš sad u najboljoj mogućoj formi, te ispunjavate uvjet da
Vidi cijeli citat
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 10.11.2002.
Poruka: 708
19. ožujka 2003. u 13:12
Taj Igor Flak (pisac tog dijela iz VL) neka se sakrije u jamu, on ti nema zive veze o nogometu. Zbog takvih prica Baric mrzi novinare, zato sto mu podbacuju mine svaki put kada nesto napravi s repkom.
Igore, Balaban ti je obicni radnik (nije ni radnik!) kada ga usporedis s Olicem. Bosko misli da je pravi nogometas, zato skrtari svaki put kada dode pred gol i ne da Olicu loptu. Netrabamo mi takve umisljene igrace, shvati da on nije za repku. Igore, novinar si, zadubi se malo u nogomet ako hoces pokazati svoje znanje.

Kazes da Baric nema jasnu viziju. Tebi znaci mijenjati rezerve ne imati jasnu viziju. Jadan ti, Baric je sastavio 9 ili 10 igraca koji ce poceti tekmu, kostur repke je u njegovoj glavi a ti se jedes zbog svog neznanja. Ko je tebi dao da pises o repki........


Da jos nesto kazem o Poklepovicu: Odakle tebi hrabrost izostavljati Simunica, glupane jedan! Mumleka stavio umijesto Rossa i Leko isto neigra u njegovoj postavi. Stanko, drzi se ti tvojeg nizerazrednog kluba!
kit teller
kit teller
Mali dioničar
Pristupio: 18.09.2002.
Poruka: 6.425
19. ožujka 2003. u 14:33
Cinjenica je da je hrvatska igrala par pripremnih utakmica ove zime i da Prse nije bilo u nikakvim Baricevim kombinacijama . Takodje, Niko Kovac i Stanic i Rapajic su bili otpisani i nisu igrali pripremne utakmice preko zime i Baric ih je bio otpisao. Pa sad nakon 3-4 dobre utakmice ponovo su usli u kombinacije.
Te pripremne utakmice su trebale sluziti kao priprema i uigravanje, a sad cemo imati 4 nova igraca medju 18 i bar dvojicu u prvih 11 na koje Baric nije niti pomisljao preko zime na trofeju Marjan.
Koja je korist od pripremnih utakmica , kad ce protiv Belgije izaci sastav koji se znatno razlikuje od onoh koji su igrali te utakmice?
Svi selektori sanjaju da dobiju par prijateljskih utakmica za malo se uigrat, a Baric ih je bacio u vjetar.

Baric je imao puno utakmica preko zime, a sad odjednom ubacuje 4 nova igraca na koje u svim tim utakmicama nije ni pomisljao. takodje , svakome je bilo jasno da Boksic nece igati, a Baric je racunao na njega. To govori da Baric nema koncepciju nego da mu je tjedna (ili u najbolje m slucaju mjesecna) forma najbitinija (sto je isto koncepcija, ali losa).

Za Balabana se slazem. Nema dovoljan kontinuitet dobrih igara.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 29.11.2002.
Poruka: 324
19. ožujka 2003. u 15:29

Ti si uvjeren u to da ce staviti 4 nova usporedjujuci sa utakmicom protiv Poljske? Ja se nadam da to nece napraviti. Ili ako napravi jedino bih mogao staviti Prsu umjesto Marica i nekako ugurati Rapajica ali ako se usudi staviti STANICA umjesto SRNE tada ce i najveci optimist na svijetu kao sto sam ja izgubiti svu nadu. Jer ako Stanicu budu nasli mjesto to ce biti dokaz totalnog kraha Hrvatskog Nogometnog znanja. Ako je se pratilo koliko neko igra ili ne igra znalo bi se kakav je Stanic. Cekam sa velikim strahom utakmicu.
12