Sportnet forum

Dobrodošli na najbolji hrvatski sportski forum!

Pravila korištenja

1. HRL (ž) 2022/23

123
...
222324
...
262728
footballer
footballer
Nedokazan i sumnjiv
Pristupio: 10.06.2010.
Poruka: 60
19. svibnja 2023. u 11:54

@rodjo85 Šoštarić i Mrkonja su stvorili jednak broj igračica... 0

Dobro kažeš za Zamet, ta mala Šutović je stvarno dobra, vidi se ona moćna crnogorska škola rukometa, agresivna, tehnički dobro potkovana, ali koliko znam nešto se ozljedila i za nju je završena sezona, nadam se da će i iduće ostati u Zametu ako Zamet ostane prvoligaš pošto i Zelina i Đurđevac nisu baš nešto zagrijani za prvu ligu...

Rokavec je s njima napravio čudo i to što su prošle sezone odigrale Tupek i Brkić je najviše njegova zasluga... znalo se tko je glavni i oko čega se igra bazira... a Miran, Miran neka vozi taksi i dalje, to mu bolje ide od ovog trenerskog djela...

Jerkoviću nije europa ništa uzela jer je samo dvije utakmice ispao i nema mu se šta prigovoriti jer Železničar Inđija je jača ekipa. Njemu je najveći problem bio šta mu je Šoštarć oteo Lanu Jarak jer ga je bilo strah da ne izgubi u Pločama, a svi znamo da Šoštarić "puše na hladno". Nije njemu Lana trebala nego njemu je bilo glavno da oslabi Dalmatinku kako nebi doveo u pitanje pobjedu u Pločama, a Lana je tu ispala kolateralna žrtva za koju se bojim kakva će biti sljedeće sezone (i gdje) nakon što joj je ovaj uništio sezonu u jako bitnim igračkim godinama. I naravno ozljeda Ive Bule koja je opravdano alfa i omega tog sastava, od kad je nema nije to ta Dalmatinka.

1znalacc2
1znalacc2
Nedokazan i sumnjiv
Pristupio: 18.05.2023.
Poruka: 2
19. svibnja 2023. u 12:14

Kada se priča o radu Rokavca u Sesvetama i Štokića u Zametu priča se o trenerima koji znaju svoj posao obaviti ne bitno o kakvim se imenima radi u ekipi. Od "anonimaca" napravili su ekipu koja se dobro nosila i s vodećima u ligi. Šteta što Zemet nije tu promjenu doživio prije jer bi kraj sezone definitivno bio napetiji nego što jeste.

Dres
Dres
Željan dokazivanja
Pristupio: 11.05.2021.
Poruka: 207
19. svibnja 2023. u 16:12

footballer je napisao/la:

Pleša iz Zameta je eksplodirala u drugom djelu sezone, točnije cijeli Zamet se digao od kad je došao Josip Štokić za trenera, očito dečko zna svoj posao za razliku od ovih starih trutina i prodavača magle (Šoštarić, Mrkonja i njima slični...) Treneri stvaratelji koji su vodili seniorske prvoligašice u zadnje tri sezone: Vedran Ćurak, Davor Rokavec, Ivan Jerković, Josip Štokić!!

Navodno ide i ona u Metz i to sam čuo sa više različitih strana.

Ako je to istina želim joj svu sreću... kako bi bilo lijepo vidjeti Metz na Hrvatski pogon za koju sezonu kad cure stasaju Brkić - Pleša - Žagar, pa da nam to bude u budućnosti i okosnica reprezentacije... možda sanjam, ali snovi bi lagano mogli postati realnost...

Vidi cijeli citat

Pa Pleše u Zametu nije ništa napredovala. osim fizički.Od kada su bili prvaci sa Senjom puca 80% slučajeva golmana desno poluvisoko i visoko tako i danas.Na EP u Crnoj Gori jedna od lošiji.Tako da ta priča o Metzu meni izgleda malo previše nadam se da griješim.

Sam u kuci
Sam u kuci
Nedokazan i sumnjiv
Pristupio: 22.10.2017.
Poruka: 62
20. svibnja 2023. u 09:11

Ha ha ha što reći o znalcu Crna Gora ha ha ha ja se sjećam da je u vrtiću igrala nogomet i da je nisu htjeli u Rijeci je jer pucala lijevom i desnom nogom ha ha ha NIKSA drži se samo ti je nebo granica KREPAT MA NE MOLAT 

Sam u kuci
Sam u kuci
Nedokazan i sumnjiv
Pristupio: 22.10.2017.
Poruka: 62
20. svibnja 2023. u 09:27

https://youtu.be/pF9_ve4XLqQ evo malo sam se potrudio i izvukao sa YouTube

Sam u kuci
Sam u kuci
Nedokazan i sumnjiv
Pristupio: 22.10.2017.
Poruka: 62
20. svibnja 2023. u 09:45

https://www.sportcom.hr/regionalni-sport/rukomet/zrk-zamet/nikolina-plesa-postignula-vise-pogodaka-iz-igre-od-najbolje-strijelkinje-lige

mmbjelovar
mmbjelovar
Nedokazan i sumnjiv
Pristupio: 30.12.2017.
Poruka: 49
21. svibnja 2023. u 08:51

Sinoc u Bjelovaru vrhunska utakmica. Puna dvorana, a cure iz Bj protiv Splita i dva pokvarena suca odigrali utakmicu zivota i osvojile 3.mjesto drugu godinu za redom. Bravo cure, vi ste ponos grada! Yomza i dudacki orkestar iz muskog kluba mogu puno toga nauciti od vas.

Hvala vam sto ste vratile rukomet u DEP!

Dres
Dres
Željan dokazivanja
Pristupio: 11.05.2021.
Poruka: 207
21. svibnja 2023. u 10:27

Čestitka Lokomotivi na prvom mjestu.Tablica popriličnom realna osim možda od ŽARK-a koji je prvi dio bio prilično dobar ali su ih ozljede poslije prorjedile pa je bilo spašavanje, također i Osijek u odnosu na iskusne igračice fali im koji bod više.

handball_féminin
handball_féminin
Željan dokazivanja
Pristupio: 23.07.2020.
Poruka: 288
21. svibnja 2023. u 10:50

Samo da pozdravim @fudbalera  najvećeg znalca ženskog rukometa na ovom forumu i najvećeg hejtera i omalovažavatelja ženskog rukometa....

Eto...najveći "neznalica" ženskog rukometa osvojio ponovo prvenstvo.

Svi ostali treneri koje omalovažavaš i sprdaš se sa njima ostali u ligi.

Što si ti napravio ove sezone?

Ostao najveći hejter i dalje. Uživaj. Sretno u slijedećoj sezoni 🖕

footballer
footballer
Nedokazan i sumnjiv
Pristupio: 10.06.2010.
Poruka: 60
21. svibnja 2023. u 14:44

@handball_féminin

Čestitam!!

Nema do trenera kao što je Nenad Šoštarić, nema do uprave kluba gdje su Klaudija Bubalo i Mirko Volarević, nema do kluba gdje je tehniko/team manager/skaut Marko Bubalo.

Upravo čitam u sportskim novostima kako je Klaudija izjavila da im fali od sponzora 500.000€ da bi bili konkurentni u LP.

Kada su se sponzori nudili ista je na njihove zahtjeve rekla ne ne, vi dajte pare, a ja i dalje krojim sve, nemate vi mjesta u upravnom/nadzornom odboru, što je bio njihov nulti uvjet da se vidi gdje pare odlaze.

Klaudija kao nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture i direktorica kluba koji se financira većinski gradskim novcem te Marko kao tehniko u klubu u zadnjih 5 godina grade/rekonstruiraju tko zna koju kuću (ne neke bajte nego ozbiljne nekretnine sa bazenom i svim ostalim). To su doktori ekonomije, nacionalni heroji koji od tih plaća sve to uspjevaju, Jeff Bezos i Warren Buffett bi te ideje zlatom platili!! Komotno Bubale sa punim pravom mogu reći čuvenu Mamićevu rečenicu "Ja imam plaću 10.000 kn, tko dokaže suprotno dam mu milijun eura."

Možda Marko preko dana služi kao Šoštarićev ćato, a navečer "rudari" kriptovalute. Možda je Klaudija biznis učila od braće Žužul. Možda je Mirko na uštrb rezultata kluba još jednu firmu odveo u propast, pošto su mu prethodne završile kako se može vidjeti na companywall-u. Za Klaudiju kao mozak operacije je Miroslav Kutle mala beba...

Ali naš Neno, da ga nebi izostavio, stručnjak koji je pokupio iz Hrv ženskog rukometa sve šta nije u srednjoj školi bilo oslobođeno tjelesnog je dokazao svoju kvalitetu sa dvije vrhunske sezone u Europi i omjerom 0-1-19. Takvog znalca su željni skandinavci, francuzi, mađari... Dokaz njegovog znanja su seminari u Grudama, Poreču, Strugu i Novoj Pazovi. Nisam vidio da su ga zvali da prenese svoje veliko znanje na prostorima van granica bivše nam nemile Yugoslavije. 
Jedva čekam sutra neki drugi članak u sportskim novostima od Renate Beluhan ili Dražena Pinevića koji "maestra" dižu u nebesa i koji se sažaljevaju nad financijama OPG-a Bubalo naspram Podravkinog, jer onda nebi bili pozvani tri puta godišnje da jedu sa "Vodstvom iz Crnatkove" ispod sjevrene tribine Doma sportova nego bi se gozbili kao njihov idol Davor Butković po Okrugljaku i Taču.

 

P.S. Kuće koje se grade i/ili rekonstruiraju nisu dio pomoći mještanima pogođenim potresima!!

"Vodstvo iz Crnatkove" nema nikakvu poveznicu sa "Vodstvom sa Pala", osim što bi epilog mogao biti sličan...

Stručnjak Neno mora balkon pretvoriti u lođu da bi imao gdje objesiti sva priznanja koja je dobio...

[uredio footballer - 26. svibnja 2023. u 08:51]
123
...
222324
...
262728