Sportnet nogometne lige 2022/23 - glavna stranica

Weasley
Weasley
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 04.01.2009.
Poruka: 30.774
18. studenog 2022. u 16:54

Okvirni kalendar za naredno razdoblje:

 

BOŽIĆNI TURNIR

26.12.2022. - 07.01.2023.

 

SPORTNET KUP

Pretkolo - 6 s najslabijim koeficijentom u zadnjih 5 sezona
Osmina finala - 13 izravno + 3 pobjednika iz pretkola

 

PROLJETNI DIO SEZONE

14.01. - PRETKOLO
21.01. - 
28.01. - 12. KOLO
04.02. - 13. KOLO
11.02. - 14. KOLO
18.02. - OSMINA FINALA
25.02. - 15. KOLO
04.03. - 16. KOLO
11.03. - 17. KOLO
18.03. - ČETVRTFINALE
01.04. - 18. KOLO
08.04. - 19. KOLO
15.04. - POLUFINALE
22.04. - 20. KOLO
29.04. - 21. KOLO
06.05. - 22. KOLO
13.05. - FINALE
20.05. - 
27.05. - 

 

Sve se igra vikendom.

Pax vobis. Memento mori qui. ludetis pilla
Weasley
Weasley
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 04.01.2009.
Poruka: 30.774
22. siječnja 2023. u 14:05

SNL-ovci, ovo će biti moja zadnja polusezona kao nekakvog voditelja ovoga svega, privatne obveze mi jednostavno više ne dozvoljavaju da ispratim ovo sve pa od iduće sezone ako netko ima volje i vremena molim da preuzme

Ako će SNL ići dalje vjerujem da ostajem u natjecanju

Pax vobis. Memento mori qui. ludetis pilla
steva cenejac
steva cenejac
Potencijal za velika djela
Pristupio: 25.01.2006.
Poruka: 3.537
23. siječnja 2023. u 10:26

Ja mogu preuzeti pračenje rezultata i pravljenje tabela u ligama, mogu čak i postavljati parove, ako mi daš ideju, gde da jih nađem.

Ali ne znam postaviti kalendar, napraviti žreb parova i slično.

Weasley
Weasley
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 04.01.2009.
Poruka: 30.774
23. siječnja 2023. u 11:33

steva cenejac je napisao/la:

Ja mogu preuzeti pračenje rezultata i pravljenje tabela u ligama, mogu čak i postavljati parove, ako mi daš ideju, gde da jih nađem.

Ali ne znam postaviti kalendar, napraviti žreb parova i slično.

Vidi cijeli citat

Utakmice za ponudu uzimam na: https://int.soccerway.com

Parove radim prema Bergeru: https://hr.wikipedia.org/wiki/Bergerove_tablice

Kad znaš broj prijavljenih ekipa (preporučam i dalje ograničenje Superlige na 12) znaš koliko ti kola treba po polusezoni, na soccerwayu pogledaš kojim vikendima se lige igraju, pa onda ako ima volje napraviš i kup dok se igraju LP/EL/KL

Stojim na raspolaganju za savjete, samo više nemam vremena za voditi to sve...

Pax vobis. Memento mori qui. ludetis pilla
Raul2000
Raul2000
Dokazano ovisan
Pristupio: 27.06.2019.
Poruka: 14.420
23. siječnja 2023. u 22:09

ja isto mogu pomoći kako god treba

Samo jednu želju imam, moj živote ludi, da mi Jadran prvak bude, Poreč da poludi. Potapenko_09 heroj, a ne zločinac.
Weasley
Weasley
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 04.01.2009.
Poruka: 30.774
21. svibnja 2023. u 13:45

Povijest Sportnet nogometnih natjecanja:

 

Sportnet Superliga (I. rang)
2021/22 OLIMPIJA LJUBLJANA (steva cenejac)
2022/23 SUNDERLAND (Caracalla)
   
Sportnet Razvojna liga (II. rang)
2022/23 BLACKBURN (lopta je okrugla)
   
1. Sportnet liga
2006/07 BOHEMIANS (ian wright)
2007/08 SUNDERLAND (Caracalla)
2008/09 SUNDERLAND (Caracalla)
2009/10 SUNDERLAND (Caracalla)
2010/11 CELTIC (wiberg)
2011/12 MONTPELLIER (allen)
2012/13 CELTIC (wiberg)
2013/14 SLAVONAC (Brunislav)
2014/15 MAESTRAL (nips)
2015/16 CELTIC (wiberg)
2016/17 CELTIC (wiberg)
2017/18 INTERNACIONAL (Lomax)
2018/19 LIVERPOOL (abracadabra)
2019/20 CRVENA ZVEZDA (Jugoslavija)
2020/21 CRVENA ZVEZDA (Jugoslavija)
2021/22 prekinuto
2022 -  novi naziv: Superliga
   
2. Sportnet liga
2006/07 INTERNAZIONALE (basho)
2007/08 REAL MADRID (pomorac40)
2008/09 LOKOMOTIV MOSKVA (Hurricane)
2009/10 nije igrano
2010/11 DUBROVNIK (chule)
2011/12 DINAMO ZAGREB (danny)
2012/13 ARSENAL (baseggio)
2013/14 NEWCASTLE (Pope John Paul II)
2014/15 LIVERPOOL (nikola87)
2015/16 BAYERN MUNCHEN (Vilenjak)
2016/17 ST. ETIENNE (Palmares)
2017/18 IVANČICA IVANEC (mostovoj)
2018/19 CRVENA ZVEZDA (Jugoslavija)
2019/20 SARAJEVO (stara vremena)
2020/21 DINAMO 01 (GUINNESS)
2021/22 prekinuto
2022 -  novi naziv: Razvojna liga
   
3. Sportnet liga
2006/07 SEGESTA (Vlado11)
2007-11 nije igrano 2007/08 - 2010/11
2011/12 TRE FIORI (ivan7cro)
2012/13 OSIJEK (golman_92)
2013/14 MARSEILLE (whitewidow)
2014/15 CIBALIA (ZEEBANCIA)
2015/16 BARCELONA (nogometna čarolija)
2016/17 MLADOST ŽDRALOVI (Sjena)
2017/18 SPARTAK MOSKVA (Romanov)
2018/19 NOTTINGHAM FOREST (danak neiskustvu)
2019-23 nije igrano 2019/20 - 2022/23
   
4. Sportnet liga
2006/07 PSG (mrkitaur)
2007-11 nije igrano 2007/08 - 2010/11
2011/12 ISTRA 1961 (zucchero)
2012/13 TRNJE ZAGREB (bhoys)
2013/14 SLOGA LJUBUŠKI (fpmoz)
2014-23 nije igrano 2014/15 - 2022/23
   
Sportnet kup
2006/07 BORUSSIA DORTMUND (Siberian_Tiger)
2007/08 SEGESTA (Vlado11)
2008/09 nije igrano
2009/10 CHELSEA (*Didier*)
2010/11 SEGESTA (Vlado11)
2011/12 CELTIC (wiberg)
2012/13 SPARTAK MOSKVA (Siberian_Tiger)
2013/14 JUVE STABIA (juventino23)
2014/15 ZAGORA (Ivo Krečak)
2015/16 BAYERN MUNCHEN (Vilenjak)
2016/17 CELTIC (wiberg)
2017/18 CIBALIA (ZEEBANCIA)
2018/19 JUVENTUS (zeljko204)
2019/20 CRVENA ZVEZDA (Jugoslavija)
2020/21 ISKRA BUGOJNO (Azra)
2021/22 prekinuto
2022/23 STOKE CITY (čoban2343)
   
Turnir prvaka SNL-a
2013 ARSENAL (baseggio)
2014 SLAVONAC (Brunislav)
2015 MAESTRAL (nips)
2016 BAYERN MUNCHEN (Vilenjak)
2017 MLADOST ŽDRALOVI (Sjena)
2018 INTERNACIONAL (Lomax)
2019 CRVENA ZVEZDA (Jugoslavija)
2020-23 nije igrano 2020 - 2023
   
Božićni turnir
2006 RIJEKA (maki_5555)
2007 MAESTRAL (nips)
2008 MRAČAJ (Hurricane)
2009 MAESTRAL (nips)
2010 DINAMO ACADEMY (danny)
2011 ŽELJEZNIČAR (szlaja)
2012 SPARTAK MOSKVA (Siberian_Tiger)
2013 HAJDUK SPLIT (The Phantom)
2014 YORK REGION SHOOTERS (ivan77)
2015 TREŠNJEVKA (cepi1)
2016 NEDELIŠĆE (Weasley)
2017 MLADOST ŽDRALOVI (Sjena)
2018 MILLWALL (Stinger23)
2019 NEDELIŠĆE (Weasley)
2020 BLACKBURN (raikkonen5)
2021 HAJDUK SPLIT (Anonymous8)
2022 BAYERN MUNCHEN (Vilenjak)
   
Specijal
2012 EURO I - ŠPANJOLSKA (Weasley)
2012 EURO II - ŠVEDSKA (golman_92)
2014 World Cup - EKVADOR (markoli)
2016 EURO - PORTUGAL (Aguias)
2016 Olimpijske igre - NJEMAČKA (Gastarbeiter)
2018 World Cup - RUSIJA (Romanov)
2019 Proljetna liga - CLUB BRUGGE (Weasley)
2021 EURO - ŠVEDSKA (spilice)

 

[uredio Weasley - 21. svibnja 2023. u 13:48]
Pax vobis. Memento mori qui. ludetis pilla
Vilenjak
Vilenjak
Moderator
Pristupio: 10.11.2003.
Poruka: 88.531
21. svibnja 2023. u 16:04

sjecam se te 2015/2016, sezoniu prije sam ispao iz 1. SNL u 2. SNL, zanimljivo ispal je Bayern i Bayern II, ne mogu se sjetiti tko je igrao s njime

sljedecu godinu sam osvojil 2 SNL, s tim da do zadnjeg kola nisam niti jednom bio na 1. mjestu, osvojio iste sezone kup, i turnir prvaka, po meni bi se trebao taj turnir prvaka opet aktivirati

Domovine sin