Dead Poets Kavana

Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 08.12.2005.
Poruka: 5.608
18. kolovoza 2007. u 04:45
Jedna slana, druga slatka, dođe ti kao chinese food Wink
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 16.06.2003.
Poruka: 18.025
18. kolovoza 2007. u 06:33
Mile je napisao/la:
ma da se zove govno, izgleda fenomenalno...kada bi se ponudile jenn aniston i vesalica, ne znam bas koju bi uzeo.
Vidi cijeli citat
 
Mile, nemoj me razočarati... pa gde si nju našao da porediš sa vešalicom? Ja izbegavam meso već godinama, ali J.Aniston mi stvarno nije za porediti. Stvarno, gde nju nadje, bolan?
 
Kauboj, u pravu si, zanimljiva je etimologija... je li se to meso negde veša pre nego što se baci na roštilj? Dimljena svakako... no, ove "obične"!?
Jebateled, egzistencijalno pitanje!
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 12.11.2004.
Poruka: 8.657
18. kolovoza 2007. u 06:43
ultras VK je napisao/la:
Bogami i mene, zašto baš "vešalica"?
Laki prosvijetli nas!
Vidi cijeli citat
 
Na zalost ne znam.
 
Ali znam da je to najukusnija stvar u KorzouThumbs%20Up i da je jedan covek ne moze pojesti
Kauboj
Kauboj
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 30.12.2003.
Poruka: 22.210
18. kolovoza 2007. u 07:53
Ok, pokušao sam do sada igrati cool, kao ono, "vešalica", pa da, aha, njam njam... al dosta zayebbancije, vrijeme je stavit karte na stol i priznati -- ja pojma nemam o čemu vi pričate.  Kakve vješalice, police, kuke... šta vi to tamo jedete?  I kako se to priprema?  Mislim, možda i znam, samo pod drugim imenom... Recimo prije jedno 6 mjeseci sam napokon probao i doznao šta je to Karađorđeva šnicla -- kad ono, zagrebački odrezak.  Pa reko, možda je ta vešalica neka kotlovina, vratina, nešta takvo...
I am going to space, and when I come back I have to pick up poodle crap.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 12.11.2004.
Poruka: 8.657
18. kolovoza 2007. u 09:00
Nece biti.
Glavni sastojak "Karadjordjeve" je, osim mesa naravno, kajmak kojim se ovo ukusno jelo puni, a dobro je poznato da vi kajmak i ne pravite. Tako da to sto su ti podvalili je najverovatnije "Cordon blue"Big%20smile
 
 
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 12.11.2004.
Poruka: 8.657
18. kolovoza 2007. u 09:04
Inace, kreteni za volanom i dalje prave probleme u gradu. Juce, popodne kod hale Pionir
img218/7554/auto1dc0.jpg
 
img136/8858/auto2gl6.jpg
Kauboj
Kauboj
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 30.12.2003.
Poruka: 22.210
18. kolovoza 2007. u 09:36
Hvala na linkovima laki... Da, u tom je bio sir i šunka, ne kajmak...

Dakle, još samo jedno pitanje pa možemo prestat -- šta je to svinjska maramica?!? 
I am going to space, and when I come back I have to pick up poodle crap.
bojangles
bojangles
Dokazano ovisan
Pristupio: 19.01.2005.
Poruka: 16.414
18. kolovoza 2007. u 09:55
ajme ljudi,iskreno...da ja okusim nešto od ovih vaših gastronomskih divota iz mog prethodnog života-vjerojatno bih morao na ispumpavanje želuca!?...ne šalim se,otkad sam organizam navikao samo na ribu,lešade (tj.kuhanu hranu),maslinovo ulje,sezonsko voće i povrće i tu i tamo malo bijelog mesa...,imam velikih problema sa svladavanjem i probavljanjem jedne obične pljeskavice...hebiga,ali vrlo iskreno-nije zanemarivo to da se osjećam jedno 10x bolje otkad sam prešao na GastroSuper 07!Wink
 
(zbog društva sam prošli mjesec pojeo jednu pljeskavicu-i imao sam žgaravicu u želucu sljedećih 48 sati...Embarrassed,strah me pomisliti kako bih trokirao od jednog Karađorđa)
 
ps-ovo što je postao Lucky samo potvrđuje moja sveta pravila u prometu-u gradskoj vožnji trebate u širokom luku izbjegavati vozače Renaulta CliTo,na otvorenoj cesti Audije i Passate,a općenito svugdje trebate izbjegavati vozače Golfa koji su dokazano najveći moroni...čast iznimkava naravno,ali provjerite sami ako mi ne vjerujete...ja kad vidim nekog od navedenih,mičem se s ceste kao da sam vidio Prvu pomoć!
[uredio bojangles - 18. kolovoza 2007. u 10:05]
Because of a few songs wherein I spoke of their mystery-women have been exceptionally kind to my old age
undying
undying
Dokazano ovisan
Pristupio: 05.11.2005.
Poruka: 14.023
18. kolovoza 2007. u 10:21
evo da ja dam vama muskarcima jedan recept koji je jednostavno napraviti, mislim nije nesto sto je komplikovano i sto se pece 5 uri pa bi se i vi mogli primiti kutljaceBig%20smile  bas sam pravio drugu iz kragujevca lik se odusevioBig%20smile pa se nadam da cete ga i vi isprobati :
 
 
uzmete  dva pakovanja gljiva (neka to budu sampinjoni, da ne komplikujem, ako nadjete vrganje mogu i oni, njih bas sad ima) narezete ih na krstice i pomijesate sa nasjeckanim lukom, pecete normalno sampinjone sa lukom, da one puste vodu i da se krenu dinstati, to se kvrcka nekih 20 min. dok voda ne nestane. kad nestane vode ili kad vidite da je gotovo uzmete zutog sira (topljenog) neke cetvrt kile i sve to fino pomijesate sa sampinjonima, da se stopi.. to moze da posluzi kao salata uz neko meso a moze da bude glavni obrok kao sto je meni ! ja to obozavam .
 
a imam ok recept i sa rizom
 
kuhate rizu u vodi u koju ste ubacili kokosiju ili govedju kocku, kad vode nestane riza je gotova (zavisi od rize ali obicno je tako, procitajte upustvo) u drugu  malo propecete nasjeckani luk, ZNACI MALO, ubacite komadice bijelog mesa i to propecete, pred kraj pecenja dodate malo sos paradajza i  sacekate kojih 5 minuta. poslije samo to pomijesate sa rizom i dodate bijeli grah ili kukuruz u konzervi 100grama- svejedno, sta imate i to pomijesate sa rizom i sa mesom, to bi trebalo da bude to, posluzite naravno sa vrhnjem !
+moze se isto dodati topljenog zutog sira
 
 
to su jednostavni recepti koji ne bi trebali nikom predstavljati problem, pa ako se nekome da neka proba.
[uredio undying - 18. kolovoza 2007. u 10:26]
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 18.06.2003.
Poruka: 16.042
18. kolovoza 2007. u 10:29
bojangles je napisao/la:
ajme ljudi,iskreno...da ja okusim nešto od ovih vaših gastronomskih divota iz mog prethodnog života-vjerojatno bih morao na ispumpavanje želuca!?...ne šalim se,otkad sam organizam navikao samo na ribu,lešade (tj.kuhanu hranu),maslinovo ulje,sezonsko voće i povrće i tu i tamo malo bijelog mesa...,imam velikih problema sa svladavanjem i probavljanjem jedne obične pljeskavice...hebiga,ali vrlo iskreno-nije zanemarivo to da se osjećam jedno 10x bolje otkad sam prešao na GastroSuper 07!Wink
 
(zbog društva sam prošli mjesec pojeo jednu pljeskavicu-i imao sam žgaravicu u želucu sljedećih 48 sati...Embarrassed,strah me pomisliti kako bih trokirao od jednog Karađorđa)
 
ps-ovo što je postao Lucky samo potvrđuje moja sveta pravila u prometu-u gradskoj vožnji trebate u širokom luku izbjegavati vozače Renaulta CliTo,na otvorenoj cesti Audije i Passate,a općenito svugdje trebate izbjegavati vozače Golfa koji su dokazano najveći moroni...čast iznimkava naravno,ali provjerite sami ako mi ne vjerujete...ja kad vidim nekog od navedenih,mičem se s ceste kao da sam vidio Prvu pomoć!
Vidi cijeli citat
 
ovo za audije i pasate ziva istina.za reno i golf nisam primjeti bas.
  • Najnovije
  • Najčitanije