Dead Poets Kavana

Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 08.12.2005.
Poruka: 5.608
18. kolovoza 2007. u 12:22
Ja sam vozio audija, a sad teram passata, ali nisam takav kako vi opisujete Embarrassed
Konfuzije
Konfuzije
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 20.11.2004.
Poruka: 24.144
18. kolovoza 2007. u 13:01
ajkula je napisao/la:
bojangles je napisao/la:
 
ps-ovo što je postao Lucky samo potvrđuje moja sveta pravila u prometu-u gradskoj vožnji trebate u širokom luku izbjegavati vozače Renaulta CliTo,na otvorenoj cesti Audije i Passate,a općenito svugdje trebate izbjegavati vozače Golfa koji su dokazano najveći moroni...čast iznimkava naravno,ali provjerite sami ako mi ne vjerujete...ja kad vidim nekog od navedenih,mičem se s ceste kao da sam vidio Prvu pomoć!
Vidi cijeli citat
 
ovo za audije i pasate ziva istina.za reno i golf nisam primjeti bas.
Vidi cijeli citat


za golf i clio mogu ja potvrditi...često sam na cesti Đakovo-Osijek i najviše piz.darija rade vozači ta dva auta...audi i passat su isto tu negdje...

p.s. Gazda...zaboravio si jednu ovog ljeta čestu kategoriju...tatini sinovi u bemburama...Žužićev sin, onaj što se zabio u Pudarovu familiju...

p.p.s. kao i Ultras, i ja vozim passat, ali ne uklapam se u gore spomenuti stereotip Embarrassed
[uredio Konfuzije - 18. kolovoza 2007. u 13:03]
227398
bojangles
bojangles
Dokazano ovisan
Pristupio: 19.01.2005.
Poruka: 16.414
18. kolovoza 2007. u 14:07
eh Slavonci dragi-nisam ni sumnjao u vas!Wink...no rekoh ja odmah:čast izuzecima!...i bez zajebancije-ima nešto osobito divlje u pretežitom dijelu pilota navedenih marka automobila,a o čemu je riječ i zašto je tome tako-nemam pojma
 
(apropos Golfa,to mi je i inače paradigma bezveznosti i automobila apsolutno bez karaktera)...Jer nije svaki auto za svakoga,slažete se?ne može James Bond voziti Opel Omegu,kao što ni Darijo Srna ne paše uz volan Alfe 156...
 
btw,ja po arhitektonskom defaultu obožavam baš Alfu Romeo i Saab...to nisu auti,to je više od auta-kakav samo profinjeni design imaju!
Because of a few songs wherein I spoke of their mystery-women have been exceptionally kind to my old age
bojangles
bojangles
Dokazano ovisan
Pristupio: 19.01.2005.
Poruka: 16.414
18. kolovoza 2007. u 14:12
btw-imate li vi zadnjih dana problema s otvaranjem ove teme?...koji su nam k**** nakrcali ove kretenske kladioničarske reklame koje ionako nikoga u DPK ne zanimaju,a sve usporavaju do besvijesti???
Because of a few songs wherein I spoke of their mystery-women have been exceptionally kind to my old age
Konfuzije
Konfuzije
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 20.11.2004.
Poruka: 24.144
18. kolovoza 2007. u 15:06
bojangles je napisao/la:
btw-imate li vi zadnjih dana problema s otvaranjem ove teme?...koji su nam k**** nakrcali ove kretenske kladioničarske reklame koje ionako nikoga u DPK ne zanimaju,a sve usporavaju do besvijesti???
Vidi cijeli citat


Gazdinho, nisi jedini, i meni neće nekad...DPK je najteža za otvoriti, ali isto tako je "postovno" najteža aktivna tema na forumu...mislim, i Spammerski raj ima puno stranica, ali tu je puno allenovih postova pa nema puno teksta na temi Big%20smile
227398
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 15.01.2005.
Poruka: 42.430
18. kolovoza 2007. u 15:33
undying je napisao/la:
evo da ja dam vama muskarcima jedan recept koji je jednostavno napraviti, mislim nije nesto sto je komplikovano i sto se pece 5 uri pa bi se i vi mogli primiti kutljaceBig%20smile  bas sam pravio drugu iz kragujevca lik se odusevioBig%20smile pa se nadam da cete ga i vi isprobati :
 
 
uzmete  dva pakovanja gljiva (neka to budu sampinjoni, da ne komplikujem, ako nadjete vrganje mogu i oni, njih bas sad ima) narezete ih na krstice i pomijesate sa nasjeckanim lukom, pecete normalno sampinjone sa lukom, da one puste vodu i da se krenu dinstati, to se kvrcka nekih 20 min. dok voda ne nestane. kad nestane vode ili kad vidite da je gotovo uzmete zutog sira (topljenog) neke cetvrt kile i sve to fino pomijesate sa sampinjonima, da se stopi.. to moze da posluzi kao salata uz neko meso a moze da bude glavni obrok kao sto je meni ! ja to obozavam .
 
a imam ok recept i sa rizom
 
kuhate rizu u vodi u koju ste ubacili kokosiju ili govedju kocku, kad vode nestane riza je gotova (zavisi od rize ali obicno je tako, procitajte upustvo) u drugu  malo propecete nasjeckani luk, ZNACI MALO, ubacite komadice bijelog mesa i to propecete, pred kraj pecenja dodate malo sos paradajza i  sacekate kojih 5 minuta. poslije samo to pomijesate sa rizom i dodate bijeli grah ili kukuruz u konzervi 100grama- svejedno, sta imate i to pomijesate sa rizom i sa mesom, to bi trebalo da bude to, posluzite naravno sa vrhnjem !
+moze se isto dodati topljenog zutog sira
 
 
to su jednostavni recepti koji ne bi trebali nikom predstavljati problem, pa ako se nekome da neka proba.
Vidi cijeli citat


Drug iz Kragujevca je vjerojatno naucio na koru od drveca, tako da si mu servirao i sirove gljive, bio bi zadovoljan... druze komesare Und.

Inace, ovisno o ukusima, ali ja rizu obavezno kuham u dosta vode dok ne omeksa zrno (uvijek koristim dugo zrno takozvanu azijsku ili pakistansku rizu) i procijedim i operem pod hladnom vodom, na malo maslinovog ulja prodinstam luk i na to bubnem iscijedjenu rizu. Ne volim da se skasa, pa stavim malo octa da zrna ostanu razabrana, sto bi se reklo, da svako zrno svoju politiku vodi. Dodaju se zacini po zelji i to je to.

Ko voli kasasto, ne treba ni citati ovo gore.

To sa nestajanjem vode je suvise rizicno i to znaju raditi samo iskusni kuhari.
bojangles
bojangles
Dokazano ovisan
Pristupio: 19.01.2005.
Poruka: 16.414
18. kolovoza 2007. u 16:11
Kad sam već pomislio da gore ne može-Milan i Ancelotti uvijek me obraduju!-naime,odlučili su angažirati i-Emersona!WackoCry
 
Vjerojatno su zaključili da su lani igrali prelijepo i preotvoreno,pa su pored 3-4 ultimativna nogometna retarda kojima ionako ne oskudijevaju,odlučili dovesti još jednog globalnog krnju!(sve si mislim kad će i na Damjanovića bacit oko!?-zamislite samo taj sitan vez:Brocchi-Ambrosini-Emerson-Damjan-Gennaro!...ma bit ću svaku drugu nedjelju u Milanu,neraspakiranih mi kofera ako neću!)
 
A moj Nash,za koga ti navijaš...
Because of a few songs wherein I spoke of their mystery-women have been exceptionally kind to my old age
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 17.08.2004.
Poruka: 55.231
18. kolovoza 2007. u 16:33
ja sam mislio da nash navija za hajduk.
Konfuzije
Konfuzije
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 20.11.2004.
Poruka: 24.144
18. kolovoza 2007. u 16:36
Mile je napisao/la:
ja sam mislio da nash navija za hajduk.
Vidi cijeli citat


za Hajduk se ne navija, za Hajduk se živi Big%20smile
227398
undying
undying
Dokazano ovisan
Pristupio: 05.11.2005.
Poruka: 14.023
18. kolovoza 2007. u 16:41
dimnjacar je napisao/la:
undying je napisao/la:
evo da ja dam vama muskarcima jedan recept koji je jednostavno napraviti, mislim nije nesto sto je komplikovano i sto se pece 5 uri pa bi se i vi mogli primiti kutljaceBig%20smile  bas sam pravio drugu iz kragujevca lik se odusevioBig%20smile pa se nadam da cete ga i vi isprobati :
 
 
uzmete  dva pakovanja gljiva (neka to budu sampinjoni, da ne komplikujem, ako nadjete vrganje mogu i oni, njih bas sad ima) narezete ih na krstice i pomijesate sa nasjeckanim lukom, pecete normalno sampinjone sa lukom, da one puste vodu i da se krenu dinstati, to se kvrcka nekih 20 min. dok voda ne nestane. kad nestane vode ili kad vidite da je gotovo uzmete zutog sira (topljenog) neke cetvrt kile i sve to fino pomijesate sa sampinjonima, da se stopi.. to moze da posluzi kao salata uz neko meso a moze da bude glavni obrok kao sto je meni ! ja to obozavam .
 
a imam ok recept i sa rizom
 
kuhate rizu u vodi u koju ste ubacili kokosiju ili govedju kocku, kad vode nestane riza je gotova (zavisi od rize ali obicno je tako, procitajte upustvo) u drugu  malo propecete nasjeckani luk, ZNACI MALO, ubacite komadice bijelog mesa i to propecete, pred kraj pecenja dodate malo sos paradajza i  sacekate kojih 5 minuta. poslije samo to pomijesate sa rizom i dodate bijeli grah ili kukuruz u konzervi 100grama- svejedno, sta imate i to pomijesate sa rizom i sa mesom, to bi trebalo da bude to, posluzite naravno sa vrhnjem !
+moze se isto dodati topljenog zutog sira
 
 
to su jednostavni recepti koji ne bi trebali nikom predstavljati problem, pa ako se nekome da neka proba.
Vidi cijeli citat


Drug iz Kragujevca je vjerojatno naucio na koru od drveca, tako da si mu servirao i sirove gljive, bio bi zadovoljan... druze komesare Und.

Inace, ovisno o ukusima, ali ja rizu obavezno kuham u dosta vode dok ne omeksa zrno (uvijek koristim dugo zrno takozvanu azijsku ili pakistansku rizu) i procijedim i operem pod hladnom vodom, na malo maslinovog ulja prodinstam luk i na to bubnem iscijedjenu rizu. Ne volim da se skasa, pa stavim malo octa da zrna ostanu razabrana, sto bi se reklo, da svako zrno svoju politiku vodi. Dodaju se zacini po zelji i to je to.

Ko voli kasasto, ne treba ni citati ovo gore.

To sa nestajanjem vode je suvise rizicno i to znaju raditi samo iskusni kuhari.
Vidi cijeli citat
 
onda sam ja iskusan kuharWink + ponovo kazem zavisi od rize koju pravis, neka zahtijeva 3 case vode, neka 2, neka zahtijeva poklopac dok kuhas neka neWink
 
+nisam shvatio drug bi bio zadovoljan -sha si htio reci ? da je losh recept ? ako da, pa vec sam rekao da je jednostavno a meni ODLICNO
 
+ ja kao prilog znam posluziti i prijesne ociscene naribane sampinjone - isto mi je odlicno!
  • Najnovije
  • Najčitanije