Brane je napisao/la:
A ovi su se škampi
stvarno još micali kad smo ih prvi put ugledali.
Vidi cijeli citat
Iii ju.
Svašta sam u životu probao jesti, i skuhano i sirovo, i sa zemlje i iz zraka i iz mora, svakakvih okusa, tekstura, aroma, mirisa i začina, ali tu mi je granica. Kad je nešto na tanjuru, mora biti mrtvo. Apsolutno, dibidus neživo. Prana ga mora nepovratno napustiti. I to ne mahat mu čeznutljivo kroz stražnji prozor auta, nego u najmanju ruku nezainteresirano pregledavati ustajalu ponudu alkoholnih pića u djutiću na aerodromu na kojem presjeda u nadi bez nade da će ugledati nešto zanimljivije od Ballantinea i crvenih etiketa Johnnya Walkera...
Ma brrrr... (Mislim da su jedina iznimka gornjem pravilu priljepci, ali njih ionako nikad nisam jeo iz tanjura.)
Nego, zapravo sam vas htio pitati, jeste vi to bili u muzeju ili u restoranu? Sve šta se uslikali su neke skulpture, instalacije... nedoumica bi li to stavio u kutijicu od pleksiglasa pa u vitrinu ili na lančić pa ženi oko vrata... ili stani pa gledaj jel školjka ili prerađeni kukuruz i meditiraj zašto kukuruz ne bi ustvari mogao biti školjka, koja je to bit kukuruza, njegov
ding an sich...
Jesu oni vama dali tamo nešta šta se žvače i guta??
[uredio Kauboj - 13. veljače 2011. u 07:02]
I am going to space, and when I come back I have to pick up poodle crap.