Caffe bar “U Getafea”

Bogomdani
Bogomdani
Dokazano ovisan
Pristupio: 30.07.2007.
Poruka: 12.100
15. srpnja 2019. u 17:05

Ovo ti je za desert 2:

Samo vjera, nada i ljubav, a najveća od njih je ljubav. Merčep, Praljak, Prlić, Petković, Ćorić, Pušić, Stojić - velikani hrvatskog naroda
Bogomdani
Bogomdani
Dokazano ovisan
Pristupio: 30.07.2007.
Poruka: 12.100
15. srpnja 2019. u 17:14

Anti C je napisao/la:

Pitam zato jer ih ja volim iz pecnice punjene sa naribanim krumpirom, sitno isjeckanim domacim spekom i zacinima.

Vidi cijeli citat

A to jideš bez pirea

Samo vjera, nada i ljubav, a najveća od njih je ljubav. Merčep, Praljak, Prlić, Petković, Ćorić, Pušić, Stojić - velikani hrvatskog naroda
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 27.07.2008.
Poruka: 16.089
15. srpnja 2019. u 17:29

Kod mene se paprike pune smjesom od mljevenog mesa (u pravilu svinjskog, od lopatice) i riže, kuhaju, i poslužuju sa pireom sa strane, u biti ista stvar kao i sarma, samo paprika/zelje daju cijelom jelu malo drugačiji okus.

[uredio Papa Bear - 15. srpnja 2019. u 17:36]
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 04.07.2019.
Poruka: 35
15. srpnja 2019. u 18:16

Dobri su ti recepti, spojit ću te sa mojom tetkom Rozalijom, mislim da bi imali zajedničkih tema

Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 01.05.2019.
Poruka: 627
15. srpnja 2019. u 18:54

The Phantom je napisao/la:

Kava, pašteta, kruv, kava, rižot s povrćem, sladoled.

 

Sta mi fali za večeru da zaokružim produktivan dan?

Vidi cijeli citat

https://d3f650ayx9w00n.cloudfront.net/940/54359-000.jpg

Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 01.05.2019.
Poruka: 627
15. srpnja 2019. u 18:56

Bogomdani, da bez pirea. Dosta je zasitno.

 

S pireom jedem tu punjenu s mesom u narodu poznatu kao dolma. 

 

Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 01.05.2019.
Poruka: 627
15. srpnja 2019. u 19:00

Bogomdani je napisao/la:

Ovo ti je za desert 2:

Vidi cijeli citat

Di ima uzet i koja je cijena

Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 14.05.2011.
Poruka: 3.237
15. srpnja 2019. u 19:57

Papa Bear je napisao/la:

Kod mene se paprike pune smjesom od mljevenog mesa (u pravilu svinjskog, od lopatice) i riže, kuhaju, i poslužuju sa pireom sa strane, u biti ista stvar kao i sarma, samo paprika/zelje daju cijelom jelu malo drugačiji okus.

Vidi cijeli citat

Kako sad svinjetina??

 

Ne prakticiraš vjeru?? Ne zanima te dženet??

Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 14.05.2011.
Poruka: 3.237
15. srpnja 2019. u 19:58

Bogomdani je napisao/la:

Ovo ti je za desert 2:

Vidi cijeli citat

Bolja je Zlatna Vrbnička nego ta od Gospoje

Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 01.05.2019.
Poruka: 627
15. srpnja 2019. u 20:13

Dinko opet subjektivno dajes minuse 

  • Najnovije
  • Najčitanije