ma niti vozio auto niti platila novac za hotelu 😉ja sam fnancirao sve. vozio sam cijela makedonija od jedan do drug kraj bez dozvola. 😊.
znas, taj vreme, i da te ufati policija samo mu das denara i paketa cigari i aj arividerci. vise me brinio trenutak kada moram vratiti auto gazdu he he.
inaca taj ljeto ona mislio da imam 19 godina 😁. tek sledece ljeto doznala iz treti covek. danas ona zive u australia s nekim makedonac tamo.
inace bio sam u brak sa 2 makedonke a nemam djeca s njima. imam jedan sin koj sam dobio preku one night stand, svedjanka. nije htjela abort.
Meni su proizvodi od crne svinje tri klase iznad obicnih, bas sam neki dan jeo slaninu od crne svinje.
Vidi cijeli citat
U pravu si, kvalitetnije je meso, manje masti, nema holesterola, crne svinje se drže uglavnom napolju gde jedu prirodnu hranu. Kao što je napisao Stefan drugačiji je i ukus mesa ako se životinja hranila recimo žirom u šumi umesto koncentrata u zatvorenoj prostoriji .
Ovaj lik se vratio iz inostranstva i započeo farmu crnih svinja.
sta se tice jagne, komplicirana posla. ima nekoliko bitne momenti. kao prvo mora biti mlado za da nema intenzivan mires jer taj sjebe sve. vazno je kako se jagne hrane, vazna je klima i priroda. vazno je i kako ga spremis.
Vidi cijeli citat
Svetislav "Kari" Pešić o jagnjetini iz Pirota. Tamo se i dalje uzgajaju domaće životinje na tradicionalan način, meso se topi u ustima, stado se pusti na Staru Planinu gde pasu 80 različitih vrsta lekovitih biljaka.
Iz Gastro trazilice su pricali otvoreno (valjda) o tome, meni se doduse cini kako se Miro previse lako odusevljava hranom.
Ma da nije ni njima lako, a ni Hugestaffu - njihove epizode pogledaju stotine tisuca ljudi i doslovno nekom mogu sjebat posao i sl.
Ne kazem da se ne treba rec kako je, al realno ak je restoran aktivan i izbaci tonu jela dnevno da ga jebes neki postota 5-10% mora bit losije/nes sjebano.
Horz mi se cini daleko najrealniji i bez dlake na jeziku, mislim jedu nes i Miro kao pa dobro je (a vidis da nije), kaze Horz meni ovo nije bas nesto, a vjerojatno bi najrade rekao ovo je smece 😆
Vidi cijeli citat
Bilo je i takvih situacija i negativnih ocena, vlasnik je u početku bio ljut da bi nakon izvesnog vremena i ovih kritika prihvatio dobronameran savet i doneo odluku da poboljša kvalitet usluge kako bi zaradio bolju ocenu. 😁
Iz Gastro trazilice su pricali otvoreno (valjda) o tome, meni se doduse cini kako se Miro previse lako odusevljava hranom.
Ma da nije ni njima lako, a ni Hugestaffu - njihove epizode pogledaju stotine tisuca ljudi i doslovno nekom mogu sjebat posao i sl.
Ne kazem da se ne treba rec kako je, al realno ak je restoran aktivan i izbaci tonu jela dnevno da ga jebes neki postota 5-10% mora bit losije/nes sjebano.
Horz mi se cini daleko najrealniji i bez dlake na jeziku, mislim jedu nes i Miro kao pa dobro je (a vidis da nije), kaze Horz meni ovo nije bas nesto, a vjerojatno bi najrade rekao ovo je smece 😆
Vidi cijeli citat
Bilo je i takvih situacija i negativnih ocena, vlasnik je u početku bio ljut da bi nakon izvesnog vremena i ovih kritika prihvatio dobronameran savet i doneo odluku da poboljša kvalitet usluge kako bi zaradio bolju ocenu. 😁
Vidi cijeli citat
Da, ispratio sam taj slučaj.
Da sam na njihovom mjestu ne bi to ni radio, a i oni su pričali kad su ih pitali kao kako su vam (skoro) svi restorani super, kazu pa jedemo na preporuku, ispitamo i ugl. idemo u dobre il odlične, nema smisla da odemo u loši, loše jedemo i onda vama kažemo nemojte ić tamo.
Stvar je samo da im ti videi uvijek imaju više pregleda, šta ćes, ljudi puno više vole tuđu nesreću, nego sreću.
Moja duša živi za tebe...kad je tesko i kad sunce miluje...
inace restpra se nalaze u grad dojran koj se nalaze odmah do grcka. imaju jezero ali i dobar sportski centar na koj fudbalski ekipi iz bivsa sfrj ima pripremi.