Pivo i Hrana

basketas
basketas
Moderator
Pristupio: 28.08.2011.
Poruka: 25.670
20. srpnja 2025. u 14:41

Stefan84 je napisao/la:

konzerva. ali stvarno oni (felix sverige) to rade stvarno dobro.

 

pokusavam kuhati gulas domace ali ne uspjevam da zadovolim ukusa.

Vidi cijeli citat


Volim konzerviranu hranu kad idem tipa na pecanje il u sumu, ima nesto u njoj, al covjece ne moze se to mjerit s kuhanjem.

 

Jucer - najbolja junetina, mrkva, puno luka, domace tikvice - kuvao od nekih 8 do ponoc, tako sta se ne moze replicirat u konzervi, barem po meni.

"Can they do it on a cold, rainy night in Stoke?"
Stefan84
Stefan84
Dokazano ovisan
Pristupio: 10.10.2018.
Poruka: 15.122
20. srpnja 2025. u 15:21

upravo si. jednostavno mene redovito ufati muke 😁

 

a doduse trebas biti i majstor, a nisam.

 

inace u suma kolbasi dobri ko picknick. zapali vatru i teraj.

 

 

Rukometni Profesor
Stefan84
Stefan84
Dokazano ovisan
Pristupio: 10.10.2018.
Poruka: 15.122
20. srpnja 2025. u 15:54

moze li slika od taj gulash kako taj izgleda. ali ako smatras da je privatno onda razumem.

 

inace moji gulash vise lici na makedonska mandza i po izgled i ukus.

 

mandza https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=tb21lumbI-I

 

Rukometni Profesor
basketas
basketas
Moderator
Pristupio: 28.08.2011.
Poruka: 25.670
20. srpnja 2025. u 17:12

Stefan84 je napisao/la:

upravo si. jednostavno mene redovito ufati muke 😁

 

a doduse trebas biti i majstor, a nisam.

 

inace u suma kolbasi dobri ko picknick. zapali vatru i teraj.

 

 

Vidi cijeli citat


Moze, okacim sutra, slikao sam - imamo jednu grupu, nas 10tak iz familije pa tam se svast pise, slika, a puno je i hrane.

 

Stavio bih odmah, al ne znam direkt s mobitela 😅

"Can they do it on a cold, rainy night in Stoke?"
basketas
basketas
Moderator
Pristupio: 28.08.2011.
Poruka: 25.670
20. srpnja 2025. u 17:13

Stefan84 je napisao/la:

moze li slika od taj gulash kako taj izgleda. ali ako smatras da je privatno onda razumem.

 

inace moji gulash vise lici na makedonska mandza i po izgled i ukus.

 

mandza https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=tb21lumbI-I

 

Vidi cijeli citat


Nisam stavljao krumpir, koji inace ide, jer je zena zazeljela njoke pa smo onda s tim.

 

Oboje nema smisla.

 

 

"Can they do it on a cold, rainy night in Stoke?"
Konfuzije
Konfuzije
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 20.11.2004.
Poruka: 24.122
20. srpnja 2025. u 18:01

Basketaš dodaješ li pivo ili vino da se meso krčka u njemu? Ja volim raditi na Guinnessu, nije sladak kao domaća tamna piva pa gulaš ne bude kiseo.

Kod mene idu govedina i svinjetina (60-40 omjer), luk i mrkva, bilje i začini, eventualno krumpir ako nećemo jesti njoke kao prilog.

227398
basketas
basketas
Moderator
Pristupio: 28.08.2011.
Poruka: 25.670
20. srpnja 2025. u 20:12

Konfuzije je napisao/la:

Basketaš dodaješ li pivo ili vino da se meso krčka u njemu? Ja volim raditi na Guinnessu, nije sladak kao domaća tamna piva pa gulaš ne bude kiseo.

Kod mene idu govedina i svinjetina (60-40 omjer), luk i mrkva, bilje i začini, eventualno krumpir ako nećemo jesti njoke kao prilog.

Vidi cijeli citat


Vino dodajem uglavnom, nekad crno, nekad bijelo.

 

Mi gulase jedemo bas cesto, svakih 10tak dana - jer je kvalitetno, ima puno povrca, a mogu skuhat noc prije za sutra.

 

Od mesa svasta: svinjetina, junetina, teletina, nekad mix dvoje, nekad svo troje, nekad (kao jucer - izvadio komad iz dubokog) samo jedna vrsta mesa.

"Can they do it on a cold, rainy night in Stoke?"
Chvarak
Chvarak
Željan dokazivanja
Pristupio: 31.05.2025.
Poruka: 310
20. srpnja 2025. u 20:15

Fora je dodat mrvu nekog dimljenog mesa (špek) radi okusa.

 

Btw. jel tko od vas prati youtube kanal Fatman chefa, mislim da bi se dosta nas pronašlo u toj ekipi 

basketas
basketas
Moderator
Pristupio: 28.08.2011.
Poruka: 25.670
20. srpnja 2025. u 20:16

S pivom sam par puta napravio nejestivu hranu (gorko), tako da sam odustao od pivkana u kuhinji

"Can they do it on a cold, rainy night in Stoke?"
basketas
basketas
Moderator
Pristupio: 28.08.2011.
Poruka: 25.670
20. srpnja 2025. u 20:18

Chvarak je napisao/la:

Fora je dodat mrvu nekog dimljenog mesa (špek) radi okusa.

 

Btw. jel tko od vas prati youtube kanal Fatman chefa, mislim da bi se dosta nas pronašlo u toj ekipi 

Vidi cijeli citat


Dodajem slaninu u sve, i jucer sam je dodao, vidjet ce se i kad sliku okacim 😁

 

Fatmana naravno gledam - jedan od rijetkih kanala koje bas pratim, svaki video

"Can they do it on a cold, rainy night in Stoke?"
  • Najnovije
  • Najčitanije