Anadolu Efes je napisao/la:
Meni je kod Varge u Baranji najbolji cobanac.
Vidi cijeli citat
Po mojoj nekoj procjeni (i percepciji) kvaliteta hrane u (nekim) baranjskim restoranima i na manifestacijama je fino opala. Tako da sam više puta, a pod tim mislim barem 7-8, što je 6-7 puta previše, loše jeo u Baranji u nekom periodu od zadnje 3 godine. Neću sad navodit imena jer ovo niti nije portal za to, ali tako je.
Mogu reći, evo, da sam na lanjskim danima ribe u Kopačevu jeo teški prosjek od fiša i jako lošeg šarana s rašlja (i?), a od onih 8 puta, četiri put sam vratio hranu - toliko je loša bila.
Mislim da je to posljedica toga što je Baranja postala izrazito turistička atraktivna ljudima iz RH kao i (za ručkove i izlete) Osječanima i ljudima iz okolice (i drugih dijelova Slavonije) i realno non-stop su puni.
S druge strane ne znam kad sam zadnji put loše jeo u Osijeku bilo da se radi o slavonskoj tradicionalnoj hrani (riba, perkelti, fiševi, čobanci itd.), bilo da je neka druga kuhinja.
I ne mogu vjerovat da sam zaboravio zaboravio preporučit Kovač Čardu po meni najbolji perkelt od soma ikad (jedino ga moj stari doma može bolje napravit ). No, tu ipak ima puta i jedno 35-40 minuta vožnje. Nije strašno, al nije ni blizu. Još do tamo se i da, al kad se napucam pa vozit nazad - teška muka
[uredio basketas - 08. rujna 2021. u 13:29]
Moja duša živi za tebe...kad je tesko i kad sunce miluje...