ARIZIN je napisao/la:
Kao klinac sam se učlanio u vatrogasce te išao par godina na natjecanja jer se uvijek dobro jelo, kobasice su pogotovo odlične bile i ovaj senf.
Mislim da bi trebalo naljepiti Tomaševića gore na vrh, da postane brend 😁
Vidi cijeli citat
Oduvijek volim kobaje i svježe i sušene, a i po načinu pripreme - pečene, žar, dinstane, roštiljke, sve, no tek sam ih prije 2-3 godine počeo baš istinski cijenit
Donio mi stari od nekog lika iz Vinkovaca domaćih, al onih prvih, svježih, znači debljina ajmo-reć kako je x2 kranjske i samo se uvali u bijelo il crno vino (mislim možeš i na druge načine, al tako su nam rekli da radimo i valja) 10 min s jedne, 5 s druge i gotovo.
Uz to malo dinstanog kupusa, pire ili samo kruh (plus sad već tematični senf) i obrok za 10.
[uredio basketas - 17. listopada 2021. u 09:04]
Moja duša živi za tebe...kad je tesko i kad sunce miluje...