Križy je napisao/la:
Basketas susis li meso? Evo danas pravim treću "turu" kobasica. U prvoj svinjsko meso uz malo govedine, nekih 40 kg napravili, u drugoj neku kao čajnu oko 30 kg. Evo danas divlja svinjetina, kako je bio lov na divlje svinje pa smo kupili 25 kg i pomiješali sa još 25 kg obične svinje, ukupno će biti 120 kg kobasica.
Vidi cijeli citat
Da, ali više ne radimo to sami.
Našli smo lokalca, on uzgaja svinje, njegove uzmemo, onda mu odnesem sastojke i sve ostalo pa napravi po "našem" receptu, a on to onda i suši kod sebe pa preuzmem kasnije.
A dio napravim s tetkom tako da on napravi većinu posla (samo nabavim meso), a ja čekam, on će mi ove godine šunku riješavat
Svoje komplet smo radili (onako kako bog zapovjeda) do prije nekih 5 g i onda mi stari neš popizdio, neće više radit, a on je najviše tu povlačio. Ja reko pa ne možemo bez svojeg bit i onda smo to riješili kompromisom koji sam gore opisao.
Moja duša živi za tebe...kad je tesko i kad sunce miluje...