Pivo i Hrana

basketas
basketas
Moderator
Pristupio: 28.08.2011.
Poruka: 22.870
06. studenog 2022. u 17:53

terryboy je napisao/la:

Ima na internetu puno recepata. Kad gulaš rib eye dobije se puno recepata. Ako želiš znati koji dio goveda je potražiš.pod Longisimus dorsi.

Kod nas u Istri dosta je popularan u zadnje vrijeme. Mislim da se po konobama prodaje i dehidriran. Uz fiorentinu i tomahawk najatraktivniji.

Dobar komad mesa ali ne jeftin. Treba računati 200-250 kn.

 

Vidi cijeli citat


Znam to dobri moj Terika, problem je što je ovo teleći ribeye 47 

 

https://sportnet.hr/sportnetklub/sve-je-relativno-3/najbolje-pivo-u-hrvashkoj-155285/p6934351/#poruka6934351 

Moja duša živi za tebe...kad je tesko i kad sunce miluje...
terryboy
terryboy
Potencijal za velika djela
Pristupio: 23.03.2011.
Poruka: 2.097
06. studenog 2022. u 19:14

zwizdan007 je napisao/la:

 

 

PS

Prodojen uje 😁

Vidi cijeli citat


Sad vidija. Piši detalje na pp.

terryboy
terryboy
Potencijal za velika djela
Pristupio: 23.03.2011.
Poruka: 2.097
06. studenog 2022. u 19:16

basketas je napisao/la:

terryboy je napisao/la:

Ima na internetu puno recepata. Kad gulaš rib eye dobije se puno recepata. Ako želiš znati koji dio goveda je potražiš.pod Longisimus dorsi.

Kod nas u Istri dosta je popularan u zadnje vrijeme. Mislim da se po konobama prodaje i dehidriran. Uz fiorentinu i tomahawk najatraktivniji.

Dobar komad mesa ali ne jeftin. Treba računati 200-250 kn.

 

Vidi cijeli citat


Znam to dobri moj Terika, problem je što je ovo teleći ribeye 47 

 

https://sportnet.hr/sportnetklub/sve-je-relativno-3/najbolje-pivo-u-hrvashkoj-155285/p6934351/#poruka6934351 

Vidi cijeli citat


Teletina je za djecu i rekovalescente. Govedina i pivo je za jake igrače 😂

[uredio terryboy - 06. studenog 2022. u 20:15]
basketas
basketas
Moderator
Pristupio: 28.08.2011.
Poruka: 22.870
06. studenog 2022. u 19:43

Kad smo kod piva kupio sam u petak gajbe: staroceskog, prvog hrvatskog i zlatnog mede (karton).

 

Starocesko mi se svida baca na pale ale, php mi nije leglo kao da je slatko, a Medo je lagani klasik Medvedgrada meni jedno od najdrazih piva.

 

Tako da upravo dok ovo pise ločem jedno.

[uredio basketas - 06. studenog 2022. u 19:44]
Moja duša živi za tebe...kad je tesko i kad sunce miluje...
basketas
basketas
Moderator
Pristupio: 28.08.2011.
Poruka: 22.870
06. studenog 2022. u 19:46

Mislim sve sam ovo već pio, samo nisam dugo 47

Moja duša živi za tebe...kad je tesko i kad sunce miluje...
terryboy
terryboy
Potencijal za velika djela
Pristupio: 23.03.2011.
Poruka: 2.097
06. studenog 2022. u 20:02

Trenutno pored mene Staropramen Dark. Još minutu / dvije da se stabilizira na temperaturi okoline i otvaram.

ian wright
ian wright
Moderator
Pristupio: 19.05.2005.
Poruka: 61.606
07. studenog 2022. u 11:17

kako se pizzerija bori protiv ananasa 😂

 

 

Raul2000
Raul2000
Dokazano ovisan
Pristupio: 27.06.2019.
Poruka: 15.813
07. studenog 2022. u 11:39

ian wright je napisao/la:

kako se pizzerija bori protiv ananasa 😂

 

 

Vidi cijeli citat


pametni ljudi

Samo jednu želju imam, moj živote ludi, da mi Jadran prvak bude, Poreč da poludi. Potapenko_09 heroj, a ne zločinac.
Dinko Bilich
Dinko Bilich
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 08.07.2012.
Poruka: 22.060
29. siječnja 2023. u 01:21

https://fb.watch/ilt4USl0av/

Splićani,jeste se zaletili do Jokera na ćevape? Chef Duje Pisac- Izreklamirali ga zadnjih par dana Plazibat i Juka. Bio je čovik šef kužine u Eintracht Frankfurt svojedobno. Nisam bio u Splitu 3 godine, ako bude prigode, valjat će tamo, još da naletin na Duju pa da mu srdačno čestitam

https://www.index.hr/food/clanak/cijeli-split-prica-o-ovim-cevapima-jeste-li-ih-vec-probali/2432948.aspx

 

[uredio Dinko Bilich - 29. siječnja 2023. u 01:51]
basketas
basketas
Moderator
Pristupio: 28.08.2011.
Poruka: 22.870
29. siječnja 2023. u 01:41

Dinko Bilich je napisao/la:

https://fb.watch/ilt4USl0av/

Splićani,jeste se zaletili do Jokera,chef Duje Pisac ljudina? Izreklamirali ga zadnjih par dana Plazibat i Juka. Bio je čovik šef kužine u Eintracht Frankfurt svojedobno. Nisam bio u Splitu 3 godine,ako bude prigode,valjat će tamo,još da naletin na Duju pa da mu srdačno čestitam

https://www.index.hr/food/clanak/cijeli-split-prica-o-ovim-cevapima-jeste-li-ih-vec-probali/2432948.aspx

 

Vidi cijeli citat


Svaka čast čovjeku! Nek mu biznis uspije, vidim već par kvalitetnih stvari.

 

Debeli kuvar (nikad ne vjeruj mršavom kuvaru), meso iz Slavonije...Nisam bio u Splitu sad već jako dugo, najduže u zadnjih 10 godina, al kad dođem na ljeto, zaletit ću se!

Moja duša živi za tebe...kad je tesko i kad sunce miluje...