Pivo i Hrana

Stefan84
Stefan84
Dokazano ovisan
Pristupio: 10.10.2018.
Poruka: 10.667
jučer u 18:44

kopujem po nekada prosciutto di parma, oko 30 euro za 1 kilo. 2 godine u lageru je 80 eura.

 

imash razlicne sorti. imash za 350 euro, cak za 1000 euro. taj se za ni sa debeli novacanik znaci ne za mene 😂

 

inace iz parma naravno volim i sir parmsan.

 

 

NS
NS
Mali dioničar
Pristupio: 24.01.2012.
Poruka: 8.532
jučer u 19:21

Dobra cena. Ovde kod mene su cvarci 35 eura kila...

Vratite Lea i Pota.
NS
NS
Mali dioničar
Pristupio: 24.01.2012.
Poruka: 8.532
jučer u 19:24

Inace uvazeni basketas, di su slije sarme???

Vratite Lea i Pota.
NS
NS
Mali dioničar
Pristupio: 24.01.2012.
Poruka: 8.532
jučer u 19:24

Cisto da zakucam tricu...

Vratite Lea i Pota.
basketas
basketas
Moderator
Pristupio: 28.08.2011.
Poruka: 22.566
jučer u 19:39

NS je napisao/la:

Inace uvazeni basketas, di su slije sarme???

Vidi cijeli citat


Nisam jos uhvatio vremena, ne znam ja to preko mobitela, moram s kompa

Moja duša živi za tebe...kad je tesko i kad sunce miluje...
basketas
basketas
Moderator
Pristupio: 28.08.2011.
Poruka: 22.566
jučer u 19:41

Stefan84 je napisao/la:

kopujem po nekada prosciutto di parma, oko 30 euro za 1 kilo. 2 godine u lageru je 80 eura.

 

imash razlicne sorti. imash za 350 euro, cak za 1000 euro. taj se za ni sa debeli novacanik znaci ne za mene 😂

 

inace iz parma naravno volim i sir parmsan.

 

 

Vidi cijeli citat


prsut iz parme mi je nikakav u odnosu na nase, bar ovi komercijalni sto su po trgovinama cak bi rekao da to nije ni isti proizvod.

 

Parmezan volim, al prije par godina sam otkrio pecorino romano i puno mi je bolji...

Moja duša živi za tebe...kad je tesko i kad sunce miluje...
MaidenMadness
MaidenMadness
Mali dioničar
Pristupio: 29.05.2007.
Poruka: 9.127
jučer u 19:47

Meni ni jedan nas kupovni prsut nemoze se mjeriti sa domacim dalmatinskim prsutom na kojega sam navikao bio kad su didovi bili zivi.

Proscuitto crudo, Jamon iberico i sve to je za kurac u odnosu na pravi domaci nas prsut.

 

The world is full of Kings and QueensWho blind your eyes and steal your dreams
NS
NS
Mali dioničar
Pristupio: 24.01.2012.
Poruka: 8.532
jučer u 19:54

basketas je napisao/la:

prsut iz parme mi je nikakav u odnosu na nase, bar ovi komercijalni sto su po trgovinama cak bi rekao da to nije ni isti proizvod.

Vidi cijeli citat


Pa nije bas da nije nikakav.

Ovo po trgovinama, nije to to. Rucno kada mi ga sece, milina  

Al mogu da se slozim da u Hr ima vrhunskih prsuta. Meni vise pasu.

Inace, prsut Gorizia, gde sam ziveo, vrh. Jedan od najboljih koje sam probao. 

Mozda pitanje trenutka, ne znam.

Vratite Lea i Pota.
Dinko Bilich
Dinko Bilich
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 08.07.2012.
Poruka: 21.734
jučer u 19:54

MaidenMadness je napisao/la:

Meni ni jedan nas kupovni prsut nemoze se mjeriti sa domacim dalmatinskim prsutom na kojega sam navikao bio kad su didovi bili zivi.

Proscuitto crudo, Jamon iberico i sve to je za kurac u odnosu na pravi domaci nas prsut.

 

Vidi cijeli citat

Španjolski je fantastičan. 90 posto ljudi tu u Dalmaciji preferira pancetu, meni je nemjerljivo pršut ispred, baš taj pravi nadimljeni domaći, to je nešto fenomenalno, no sve rjeđe pronaći.

Stefan84
Stefan84
Dokazano ovisan
Pristupio: 10.10.2018.
Poruka: 10.667
jučer u 19:57

pogledajte ovoj bad ass iz parma https://www.italybite.it/en/parma-ham-pdo-le-eccellenze-24-months-whole-boneless.html?gad_source=1&gclid=

 

 

Whole Parma ham PDO – “Le Eccellenze” brand - aged at least 24 months - approx. 7.5kg, boneless €349.00 Tax included

 

350 euro. mozda kada dobiemo na lutrija 😂

 

 

basketas. parmesan kupujem samo za bozik dosta je skup ovde. a tekom godine edamer sir😊

[uredio Stefan84 - 22. studenog 2024. u 19:59]
  • Najnovije
  • Najčitanije