dimnjacar je napisao/la:
Vjerojatno je ukus fantastican.
Isto k`o francuska kuhinja, onako kad vidis ono nesto na sredini tanjura, mislis se hvala ali ne hvala... medjutim kad probas, fantazija. A gdje nece biti, kad ti vrhunski kuhari sami uzgajaju povrce koje kuhaju, ili ga nabavljaju od provjerenih proizvodjaca, na licu mjesta, zaroni u povrtnjak i bira sta mu odgovara. Naravno, povrce bez pesticida i slicnih kemikalija, samo zemljiste se pazljivo bira i testira na otrove, jebiga kad pojedes obicnu pomidoru od domacina iz baste ili onu plasticnu sa placa, vidis koja je razlika... vjerojatno je i ova narandja uzgajana u posebnim uvjetima, onako, imala je dadilju dok je sazrijevala i privatnog ucitelja sazrijevanja na kalifornijskim plantazama.
pa vjerojatno. inace bi propali nakon nekog vremena. samo sto to nije za obicni novcanik... mislim ovako u lokalu u nju jorku. sto je potpuno ocekivano.
a kad kupis pomadoru od provjerne babe, em je jeftino, em je za prste polizat...