Restorani hrv/ ex yu

123
...
323334
...
727374
Hugo Chavez
Hugo Chavez
Dokazano ovisan
Pristupio: 01.08.2006.
Poruka: 11.344
27. svibnja 2008. u 09:20
kad se ja najedem samo povrća isto imam te more... sanjam da me proždire ona velika biljka ljudožderka iz "little shop of horrors", da mi iz nosa i uha raste peršin, da mi ispod pazuha i između nožnih prstiju rastu šampinjoni (pečurke), da mi umjesto kose rastu alfa alfa klice. jednom riječju - prava noćna mora. kad se probudim usred noći jedini lijek je da odem do fridža i uzmem štogod ima od mesa i bacim na tavu. nakon par komada termički obrađenog mesa mogu se vratiti normalnim snovima u kojima me lovi neki idiot s nožem, tijela u raspadanju, krv, ubojstva...Wink
X
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 12.11.2004.
Poruka: 8.657
27. svibnja 2008. u 09:29
Za jedan jubilej smo otisli u restoran Pink. Jedno vreme je taj restoran bio na glasu, pa se zestoko iskvario, toliko da je bilo pusto skoro svake veceri. Gazda je uocio da se nesto cuno desava, promenio je menadzera i komplet osoblje, napravio par izmena u restoranu, poboljsao jelovnik i povecao porcije.
 
Curetina u gorngozola sosu
 
img242/5999/pink1zs2.jpg
 
Piletina sa susamom
 
img98/4029/pink2lw5.jpg
 
Tanjir iznenadjenja (4 vrste mesa, 4 vrste sosa)  Thumbs%20Up
 
img211/6038/pink3cb7.jpg
 
 
 
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 03.06.2007.
Poruka: 1.505
27. svibnja 2008. u 09:33
NYC je napisao/la:
Milence, što ne pošalješ neku fotku na adresu "PETA"? Wink
 
Jedna ispovest. Pre puno godina, kad sam još bio u b(m)raku, moja gdja i ja smo bili potpuno izbacili meso iz upotrebe. Al, ne lez' vraže, na leto bismo došli u milu nam otadžbinu "na odmor" i tu, naravno , nije bilo šanse da se nešto kao "pederišemo" (citiram jednog svog BIVŠEG prijatelja) i jedemo samo pasulj i paradajz. Jok, more. Kaki je to ručak bez meso?!
Nego, hoću samo ovo da podelim sa vama. Svaki, ali SVAKI put kada bismo se najeli mesa po prvi put, nakon višemesečnog posta, i ona i ja smo imali najužasnije noćne more. Ono, juri te neki idiot sa isukanim nožem, tela u raspadanju, krv, ubistva... Ne preterujem, verujte mi, a ne bih vam ovo ni pričao da ne smatram da je ipak zanimljivo. Da li konzumacija mesa automatski aktivira neke čudne agresivne atavizme u nama? Ne znam, ali ovo što sam vam napisao je živa istina.
Vidi cijeli citat


Vjerujem, ja nemam nocne more ali nakon sto jedno mjesec dana ne jedem crveno meso (izbjegavam, nije sad bitno zasto) pa se iznenada zadesim negdje na rostilju sa gomilom mesa, sljedecu noc ne mogu spavati od nelagode... a najjaci su dozivljaji sa janjetinom, ove zime se (nakon sto par godina nisam jeo janjetinu) nazderem janjeta sa raznja, mokraca mi je par dana bazdila na janjetinu, onaj karakteristican miris. Savjetujem se sa doktorom, veli on organizam se odvikao od tih "otrova" pa se sad na sve nacine pokusava rijesiti masnoce iz mesa, pa i kroz mokracu.

Meni dovoljno da se uvjerim koliko je mesina "zdrava".
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 03.06.2007.
Poruka: 1.505
27. svibnja 2008. u 09:39
laki je napisao/la:
img242/5999/pink1zs2.jpg
 
Piletina sa susamom
 
img98/4029/pink2lw5.jpg
 

 
 
 
Vidi cijeli citat


Ovo je po mom ukusu.
Pjer
Pjer
Mali dioničar
Pristupio: 08.10.2002.
Poruka: 6.496
27. svibnja 2008. u 10:03
 Možda su u Pinku promenjeni kuvari i menadžer ali konobari su ostali stari
 bio sam pre neko veče na klopi i nisam oduševljen hranom,doduše cene su i dalje povoljne ali sokovi iz automata i meso sa ploče čine svoje...
[uredio Pjer - 27. svibnja 2008. u 10:04]
svi za jednog, jedan za svi!
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 18.06.2003.
Poruka: 16.042
27. svibnja 2008. u 10:58
NYC je napisao/la:
Milence, što ne pošalješ neku fotku na adresu "PETA"? Wink
 
Jedna ispovest. Pre puno godina, kad sam još bio u b(m)raku, moja gdja i ja smo bili potpuno izbacili meso iz upotrebe. Al, ne lez' vraže, na leto bismo došli u milu nam otadžbinu "na odmor" i tu, naravno , nije bilo šanse da se nešto kao "pederišemo" (citiram jednog svog BIVŠEG prijatelja) i jedemo samo pasulj i paradajz. Jok, more. Kaki je to ručak bez meso?!
Nego, hoću samo ovo da podelim sa vama. Svaki, ali SVAKI put kada bismo se najeli mesa po prvi put, nakon višemesečnog posta, i ona i ja smo imali najužasnije noćne more. Ono, juri te neki idiot sa isukanim nožem, tela u raspadanju, krv, ubistva... Ne preterujem, verujte mi, a ne bih vam ovo ni pričao da ne smatram da je ipak zanimljivo. Da li konzumacija mesa automatski aktivira neke čudne agresivne atavizme u nama? Ne znam, ali ovo što sam vam napisao je živa istina.
Vidi cijeli citat
 
jesi i ti citao "pesmu boginje kali" LOL
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 17.08.2004.
Poruka: 55.231
27. svibnja 2008. u 15:48
laki, ovaj tanjur iznenadjenja odlicno izgleda.
 
da dodam i par detalja sa onih mojih slika...ono su bile jelenske kobasice, par steakova, pileca bijela mesa u "homemade" habanero sosu i porkloin (svinjsko bijelo meso). sve se to peklo na teksaskim mesquite drvima pa onda meso dobije i fini miris od dima...
 
ne znam ako se vidi ali ovo je smoker, a ne rostilj...ispod resetke nije vatra nego je sa lijeve strane i od tamo dolazi toplina...normalno, potrebno je duze da se sve napravi, ali je zato okus fantastican.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 03.10.2006.
Poruka: 1.962
27. svibnja 2008. u 16:30
Jel vi stavite bifteke i ostale steakove da odležu.
Kaže se da moraju odležati i do 20 dana, u posebnim uvjetima i da tek onda budu pravi za pripremu.
Inače da budu tvrdi i žilavi.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 17.08.2004.
Poruka: 55.231
27. svibnja 2008. u 16:36
Mister No je napisao/la:
Jel vi stavite bifteke i ostale steakove da odležu.
Kaže se da moraju odležati i do 20 dana, u posebnim uvjetima i da tek onda budu pravi za pripremu.
Inače da budu tvrdi i žilavi.
Vidi cijeli citat
 
pa normalno....moraju biti aged...ali takve aged i mozes kupiti...normalno, takvi su skuplji, ali ih mozes rezat nozem za maslac.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 03.10.2006.
Poruka: 1.962
27. svibnja 2008. u 16:42
a di ih staviš da ti odstoje.
znam da postoje neke profi komore, ali ovako amaterski.....  
123
...
323334
...
727374