Restorani hrv/ ex yu

123
...
727374
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 03.10.2006.
Poruka: 1.962
04. ožujka 2008. u 11:08
Pošto nas ima gurmana a i običnih žderača mislim da je dobro otvoriti jedan ovakav topic.
Ima nas i koji smo često na putu pa da razmjenimo iskustva.
Gdje se dobro klopa, od fensi šmensi mjesta pa do pravih starih konoba ili krčmi.


Svečano proglašavam ovaj topic otvorenim. Wink


Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 03.10.2006.
Poruka: 1.962
04. ožujka 2008. u 11:10
Must see mjesto za sve koji žive ili dopale do Zg.

Strmec Samoborski - Fort Apache

http://www.fortapache.com.hr/

Ovdje treba Milu odvesti kad je u našim krajevima, da ga omane žal za Texasom.


Mjesto odlično, sa stilom i pričom.Cijene su postojane ali se isplati otići, probati i doživjeti.
Hugo Chavez
Hugo Chavez
Dokazano ovisan
Pristupio: 01.08.2006.
Poruka: 11.344
04. ožujka 2008. u 11:10
au, pa ovakav topic nam je tako nedostajao. bravo mr.no na otvaranju. predviđam topicu dug život i mnogo zaslinjenih monitora!Clap

nekako mi se čini da će sad mile i laki doći na svoje...
X
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 03.10.2006.
Poruka: 1.962
04. ožujka 2008. u 11:13
Inače, pohvalno je da Fort Apache ima apsolutno sve prilagođeno invalidima.
I sam gazda je invalid pa se dobro pobrinuo za to.

a za potpuni ugođaj divljeg zapada, meni osobno nedostaju pljuvačnice kraj svakog stola Wink

hrrrrkkkkkkk



[uredio Mister No - 04. ožujka 2008. u 11:14]
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 15.01.2005.
Poruka: 42.430
04. ožujka 2008. u 11:19
Kod nas u DU ima odlicnih restorana, ali vise su poznata ova fensi mjesta di prvo ti jedes a onda tebe pojedu.

Ja ko deklarirani seljober volim ili volio sam jesti u ekspresu u Kaboginoj, punjene paprike u paradajz sosu i oriz sa bizom na leso.

Salim se, najjaca kuhinja je kod Radmile u Ragusi.

Di sam jos dobro jeo, kod Gojka u Jablanici cuvena janjetina sa Prenj salatom, hotel Bistrica na Jahorini (klasika) ili jos bolje kod Obrada u Kolibi na Jahorini, imaju sjajno lokalno jelo koje se zove keshke. Uz sve ostale specijalitete sa rostilja, kako samo Srbi znaju.
bojangles
bojangles
Dokazano ovisan
Pristupio: 19.01.2005.
Poruka: 16.414
04. ožujka 2008. u 11:45
'Fiume' Rijeka,'Na Kantunu' Mugeba,'Plavi podrum' Volosko,'Tramerka' Volosko,'Zlatna školjka' Mugeba,'Kaneta' Opatija,'Bujan' Hreljin,'Le Mandrač' Volosko,''Draga di Lovrana' Učka,'Dopo lavoro' Učka,'Bitoraj' Fužine,imam par favorita u Istri ali ne mogu se sjetiti imena...Embarrassed,...opširnije drugom prigodom
Because of a few songs wherein I spoke of their mystery-women have been exceptionally kind to my old age
Popara
Popara
Potencijal za velika djela
Pristupio: 29.11.2005.
Poruka: 3.123
04. ožujka 2008. u 11:54
Heheh dimni, pa kod nas bosanaca ti je keške sveto jelo, koje se radi samo za Božić i grijeh ga je pravit u drugo doba godineBig%20smile
Što se tiče Fort Apachea i nemam baš neke dobre dojmove... bio tamo prije par tjedana, dao 120 kuna za stejkić... da sam dobio tri onakve porcije mogao bih reći da sam se najeo... kvaliteta je ok, ali porcije su sramotno male
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 26.05.2004.
Poruka: 370
04. ožujka 2008. u 12:08
e ovo je tema di iman sta reci
 
Fort apache koji se spominje na pocetku vrlo dobar,ali ako pricamo o mesu ja san za hrvatsku varijantu:Pljesivicka klijet na Vrbanima,dok san cesce navraca u Rijeku Kukuriku na Kastavu je bija dobar ali skup,kao i Fort apache kad smo vec kod toga.
 
U domaji Tik tak -Murter,uvijek standardna Zlatna Ribica-Brodarica ,janjetinu u neprijatelja-Torcida Thumbs%20Up,mada ni tomislav u Boraji isto nije los.Nedavno san u Splitu na Poljudu ija u Starog MOrnara-vrlo solidno
 
Sada kad pogledan ovaj post jasno mi je zasto iman 108 kg
[uredio ilgauskas - 04. ožujka 2008. u 12:09]
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 03.10.2006.
Poruka: 1.962
04. ožujka 2008. u 12:20
Kao što je Bojan prije spomenuo - Dopo lavoro - Učka.
Odlično mjesto, spesijalitet je divljač na sve moguće načine.
Ko voli a blizu mu je ili prolazi onuda nek svrati.
Kad prođete tunel Učka odma skrenite desno i put vas vodi na vrh Učke u restoran.
Sa Riječke strane je malo zeznuto za objasniti put.

Cijene su ok, hrana super.


http://www.dopolavoro.hr/
[uredio Mister No - 04. ožujka 2008. u 12:23]
dr.Damir
dr.Damir
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 12.06.2006.
Poruka: 20.131
04. ožujka 2008. u 12:21
Udovice - najbolja janjetina na svijetu.
15 kilometara od Mostara
sve prolazi sve se mijenja, idu dani idu godine, samo Zrinjski ostaje ponos moje Hercegovine
123
...
727374
  • Najnovije
  • Najčitanije