Restorani hrv/ ex yu

123
...
161718
...
727374
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 17.08.2004.
Poruka: 55.231
07. ožujka 2008. u 20:35
auuuu, koja uvreda! Shocked gdje nam je zlatorog?
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 09.12.2005.
Poruka: 5.873
07. ožujka 2008. u 20:38
Mile je napisao/la:
auuuu, koja uvreda! Shocked gdje nam je zlatorog?
Vidi cijeli citat


negdje u prikrajku vreba Big%20smile ...kad smo već kod Zlatoroga nije na odmet spomenuti slovensku gastronomsku ponudu ...

Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 05.12.2004.
Poruka: 4.539
07. ožujka 2008. u 20:41
bookmaker je napisao/la:
Mile je napisao/la:
auuuu, koja uvreda! Shocked gdje nam je zlatorog?
Vidi cijeli citat


negdje u prikrajku vreba Big%20smile ...kad smo već kod Zlatoroga nije na odmet spomenuti slovensku gastronomsku ponudu ...

Vidi cijeli citat


Alpska salama i kranjska kobaja ...
ja za drugo nisam čuo ...
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 09.12.2005.
Poruka: 5.873
07. ožujka 2008. u 20:43
zilijen je napisao/la:
bookmaker je napisao/la:
Mile je napisao/la:
auuuu, koja uvreda! Shocked gdje nam je zlatorog?
Vidi cijeli citat


negdje u prikrajku vreba Big%20smile ...kad smo već kod Zlatoroga nije na odmet spomenuti slovensku gastronomsku ponudu ...

Vidi cijeli citat


Alpska salama i kranjska kobaja ...
ja za drugo nisam čuo ...
Vidi cijeli citat


Kraški pršut ,razni sirevi ,odlična vinogorja ...ima toga
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 18.06.2003.
Poruka: 16.042
07. ožujka 2008. u 20:44
laki je napisao/la:

 Daj majke ti....losa pica u Golubu?

 
A Perper ti je dobar?
Pitas li se kad zasto nema kucica okolo Sajma?
Vidi cijeli citat
 
pa meni je losa.jedino je u vladimiru gora  koje sma jeo u bg.i neka na splavu pingvin na keju na nb.
 
nemam pojma zasto nema kucica.ja upravljam brodove.ne radim u komunalnom u bg.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 09.12.2005.
Poruka: 5.873
07. ožujka 2008. u 20:55
Mister No je napisao/la:
Samo da nije "meso iz tiblice".
Nije mi jasno kako se neko može hvaliti tim, i još ići u Brisel da mu daju etiketu zaštićenog proizvoda.  Geek
To je bila potreba prije dok nije bilo frižidera, ali sad to forsirati...Užas, meso konzervirano u masti... Tongue

Vidi cijeli citat
meso iz tiblice je više međimurski specijalitet ,ne znam meni je pravi blagdan za nepce osjetiti miris domaće masti a ne ovog rafiniranog,konzerviranog smeća uz vrući domaći kukuruzni kruh sa mlina ...ukusi su različiti


[uredio bookmaker - 07. ožujka 2008. u 21:01]
Deneb
Deneb
Potencijal za velika djela
Pristupio: 11.01.2006.
Poruka: 2.972
07. ožujka 2008. u 21:36
ajkula je napisao/la:
tu sam aleksa.kako vas rroje-cetvoro LOL.
ja cu u taj prilep oko prvog maja.ako ste za neki samit u strugi ili ohridu javite se.denebu naravno.
 
 
Vidi cijeli citat
 
primam rezervacije od danas do daljegWink
http://www.save70.mk/
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 15.01.2005.
Poruka: 42.430
07. ožujka 2008. u 22:29
bookmaker je napisao/la:
Mile je napisao/la:
auuuu, koja uvreda! Shocked gdje nam je zlatorog?
Vidi cijeli citat


negdje u prikrajku vreba Big%20smile ...kad smo već kod Zlatoroga nije na odmet spomenuti slovensku gastronomsku ponudu ...

Vidi cijeli citat


Imaju onu Prekmursku gibanicu (iako je ista u Hrvatskoj poznata kao Medjimurska a u Austriji kao Tirolska)

Pravio sam je, znam neke trikove jer je malo zahtjevna po pitanju socnosti, dobar kolac. Za nas balkance nenavikle na slatki sir i mak u kolacima pravo osvjezenje.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 03.10.2006.
Poruka: 1.962
07. ožujka 2008. u 22:29
bookmaker je napisao/la:
Mister No je napisao/la:
Samo da nije "meso iz tiblice".
Nije mi jasno kako se neko može hvaliti tim, i još ići u Brisel da mu daju etiketu zaštićenog proizvoda.  Geek
To je bila potreba prije dok nije bilo frižidera, ali sad to forsirati...Užas, meso konzervirano u masti... Tongue

Vidi cijeli citat
meso iz tiblice je više međimurski specijalitet ,ne znam meni je pravi blagdan za nepce osjetiti miris domaće masti a ne ovog rafiniranog,konzerviranog smeća uz vrući domaći kukuruzni kruh sa mlina ...ukusi su različiti


Vidi cijeli citat


Pazi, poanta je da je to meso koje se drži u masti da ne propadne.
Em što meso ima svoju masnoću, em je mjesecima upija u toj bolesnoj salamuri di se natapa.
To je garantiran srčani udar u 30-toj ako si navučen na to.

Po meni trebamo forsirati sve specijalitete različitih regija, ali ako je nešto tu samo radi tradicije a kvaliteta toga je nikakva onda to treba izbaciti.

I općenito forsirati mediteranski(dalmatinski, primorski, istarski)  način prehrane. Ne toliko zbog reklame, već do kvalitetnog života. Ubijanje u masti je passe, jel nisi gledao Opru. LOL


Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 09.12.2005.
Poruka: 5.873
07. ožujka 2008. u 22:34
inače meso z tiblice je samo predjeloBig%20smile
123
...
161718
...
727374
  • Najnovije
  • Najčitanije