bookmaker je napisao/la:
Mister No je napisao/la:
Samo da nije "meso iz tiblice".
Nije mi jasno kako se neko može hvaliti tim, i još ići u Brisel da mu daju etiketu zaštićenog proizvoda.

To je bila potreba prije dok nije bilo frižidera, ali sad to forsirati...Užas, meso konzervirano u masti...
Vidi cijeli citat
meso iz tiblice je više međimurski specijalitet ,ne znam meni je pravi blagdan za nepce osjetiti miris domaće masti a ne ovog rafiniranog,konzerviranog smeća uz vrući domaći kukuruzni kruh sa mlina ...ukusi su različiti

Vidi cijeli citat
Pazi, poanta je da je to meso koje se drži u masti da ne propadne.
Em što meso ima svoju masnoću, em je mjesecima upija u toj bolesnoj salamuri di se natapa.
To je garantiran srčani udar u 30-toj ako si navučen na to.
Po meni trebamo forsirati sve specijalitete različitih regija, ali ako je nešto tu samo radi tradicije a kvaliteta toga je nikakva onda to treba izbaciti.
I općenito forsirati mediteranski(dalmatinski, primorski, istarski) način prehrane. Ne toliko zbog reklame, već do kvalitetnog života. Ubijanje u masti je passe, jel nisi gledao Opru.