Restorani hrv/ ex yu

123
...
242526
...
727374
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 03.10.2006.
Poruka: 1.962
15. ožujka 2008. u 19:39
ilgauskas je napisao/la:
 
U domaji Tik tak -Murter,uvijek standardna Zlatna Ribica-Brodarica ,janjetinu u neprijatelja-Torcida Thumbs%20Up,mada ni tomislav u Boraji isto nije los.Nedavno san u Splitu na Poljudu ija u Starog MOrnara-vrlo solidno
Vidi cijeli citat


Evo ti book, sa prve strane.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 09.12.2005.
Poruka: 5.873
15. ožujka 2008. u 20:09
Mister No je napisao/la:
ilgauskas je napisao/la:
 
U domaji Tik tak -Murter,uvijek standardna Zlatna Ribica-Brodarica ,janjetinu u neprijatelja-Torcida Thumbs%20Up,mada ni tomislav u Boraji isto nije los.Nedavno san u Splitu na Poljudu ija u Starog MOrnara-vrlo solidno
Vidi cijeli citat


Evo ti book, sa prve strane.
Vidi cijeli citat
ma Boraja je klasika ,nego baš sam mislio za sam grad Šibenik ...

čuo sam da u Zlatnoj ribici ne peku ribu na gradele nego na obićnoj pećiWacko...blasfemija
howitzer
howitzer
Potencijal za velika djela
Pristupio: 15.07.2007.
Poruka: 1.508
15. ožujka 2008. u 23:17
bookmaker je napisao/la:

jel ima netko preporuku za Šibenik ?
Vidi cijeli citat
 
 Za narod- MŽ i Penkala.
 Za elitu-  Uzorita na Šubićevcu i Pescaria u Docu.
 Pizzeria- moj favorit je Adriana.
 Fast food- Dora u Crnici.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 17.08.2004.
Poruka: 55.231
16. ožujka 2008. u 05:55
eh, pizza u Staroj Savi...one "obicne" prije o-ho-ho godina (mid-90's) su bile oko 20-ak kuna, a ona "jumbo" 60 kuna...eh, tu "jumbo" sam znao stushtit u jednom shusu, a bila je pofajn velika.
coobah
coobah
Dokazano ovisan
Pristupio: 18.09.2004.
Poruka: 18.592
16. ožujka 2008. u 10:40
riki_mo je napisao/la:
 
mala pričica vezana za janjetinu:
 
ja sam jednom sa svojom ekipom iz liberala slavio završetak jednog mandata i refamo se svi po neke pare i okrenemo janjca... ma sve je bilo za 10, roštilj prije, društvo, cure, sve, dok neko ne reče za vrijeme pripremanja janjetine da je sjajan fazon ubaciti jednu ili dvije štruce hljeba unutra, da onda to uradi još bolji efekat... na kraju je to janje bilo ko papir suho Ouch
 
Vidi cijeli citat

Jel kruh barem bio čemu?LOL
Ceterum censeo HNLem esse delendam
riki_mo
riki_mo
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 06.08.2006.
Poruka: 36.861
16. ožujka 2008. u 11:05
coobah je napisao/la:
riki_mo je napisao/la:
 
mala pričica vezana za janjetinu:
 
ja sam jednom sa svojom ekipom iz liberala slavio završetak jednog mandata i refamo se svi po neke pare i okrenemo janjca... ma sve je bilo za 10, roštilj prije, društvo, cure, sve, dok neko ne reče za vrijeme pripremanja janjetine da je sjajan fazon ubaciti jednu ili dvije štruce hljeba unutra, da onda to uradi još bolji efekat... na kraju je to janje bilo ko papir suho Ouch
 
Vidi cijeli citat

Jel kruh barem bio čemu?LOL
Vidi cijeli citat
 
ma ne sjećam se LOL janje je bilo pečeno tek negdje oko 3-4 u noći Big%20smile
Čitajte http://generalposlijebitke.blogspot.com/BŽV!
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 03.11.2006.
Poruka: 1.380
16. ožujka 2008. u 13:05
A ne znam, mozda ce zvucat glupo, ali meni je odlicna pizza u pekari "Vjesnik" u Savskoj, pizza trokut tocnije...Big%20smile
Dok san zivio u domu na Cvjetnom, to je bilo svaku noc iza ponoci, ko ce se zaletit od ekipe...
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 17.08.2004.
Poruka: 55.231
16. ožujka 2008. u 13:10
da, da, jel ono ima i neka Baschiera II na novom zagrebu?
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 09.12.2005.
Poruka: 5.873
16. ožujka 2008. u 14:14
Mile je napisao/la:
da, da, jel ono ima i neka Baschiera II na novom zagrebu?
Vidi cijeli citat


ima u Sigetu ...


Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 03.10.2006.
Poruka: 1.962
17. ožujka 2008. u 13:22
Ja sam gladan ko vuk 
123
...
242526
...
727374
  • Najnovije
  • Najčitanije