Sportnet forum

Dobrodošli na najbolji hrvatski sportski forum!

Pravila korištenja

Samo za prijatelje slovence

Vilenjak
Vilenjak
Moderator
Pristupio: 10.11.2003.
Poruka: 87.910
09. travnja 2004. u 08:48
SKANDALOZAN GRANIČNI IZGRED: HRVATSKI MUP PRIVEO JE I DVOJICU PRIPADNIKA POLICIJE NAŠIH SUSJEDA RADI OBRADE
Slovenski policajci razbijali u Hrvatskoj
Zbog banalnog prometnog prekršaja prepriječili su nam put na hrvatskom tlu i pištoljima nam razbili stakla na autu
KRAPINA - Josip Šoštarić iz Jesenja, kojeg su gonili slovenski policajci u automobilu u kojem je bio i njegov sin Mario, jučer nam je rekao:
- Još sam zbunjen jer nikome ne bi bilo svejedno da mu netko pištoljem maše pored automobila i razbija stakla, i to Slovenci na našoj, hrvatskoj zemlji. Nemam riječi za njihovo postupanje, to je jednostavno - neobjašnjivo! Zbog prometnog prekršaja pištoljima razbiti stakla - kazao nam je J. Šoštarić.
Objasnio je kako je išao po sina u Sloveniju. Prošao je granicu na Maclju i graničnu crtu sa Slovenijom te da nije ni vozio do slovenskog graničnog prijelaza jer se sa sinom našao u međugraničnom području na slovenskoj strani. Sin je na špediciju dovezao kamion pa da ne bi u kamionu čekao do jutra, otac je išao po njega kako bi doma prespavao.
- Sin je polako išao pješke i kod bivšeg Duty free shopa, na sadašnjem gradilištu, mi je mahnuo. Ja sam stao, on je ušao u auto, okrenuli smo se i krenuli natrag. Prvo nisam ni znao da nas gone. Vidio sam rotirke, ali sam mislio da idu za nekim drugim. No kad su nas pretekli i prepriječili nam put autom Mario mi je rekao: "Pa, nas gone!". Nismo mi nikamo bježali. Kad su nam prepriječili put stali smo i zaključali se u autu jer smo bili na hrvatskome teritoriju i željeli smo da dođe naša policija i da se sve riješi. Ne mogu shvatiti da nas zbog banalnog prometnog prekršaja, kojim nikome nije nanesena šteta, goni slovenska policija, prepriječi nam put na hrvatskoj zemlji i pištoljima razbije oba prednja bočna stakla na automobilu - u šoku je J. Šoštarić.
Kad su razbili stakla, rekao je, slovenski je policajac na njegovoj strani skočio kroz prozor, otključao vrata i izvukao ga iz auta. No, ništa im nisu napravili.
- U tom su trenutku skočili vozači obližnjih kamiona nama u pomoć kako bi spriječili Slovence da nam nešto naprave - kazao je, a na pitanje je li bilo fizičkog obračuna, kaže da nije, da je možda netko nekoga gurnuo, ali, tvrdi, tučnjave nije bilo.
- Tada su došli hrvatski policajci koji su bili jako fer i svi smo išli na policiju u Krapinu - završio je J. Šoštarić. Inače, na poziv policije na mjesto događaja stigla je i liječnička ekipa krapinske ispostave Doma zdravlja Krapinsko-zagorske županije. Svima su ustanovljene lakše tjelesne ozljede. Josip Šoštarić ogreben je oko lijevog ručnog zgloba te je pretrpio velik šok, kao i njegov sin, a slovenski državljani Gregor K. i Gorald D. imali su ozljede od stakla
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nakon izbrisanih,evo još malo prekrasnih događaja za velike "Europljan",di mi je prijatelj ZI-ZU da ovo malo komentira
Domovine sin
Vilenjak
Vilenjak
Moderator
Pristupio: 10.11.2003.
Poruka: 87.910
09. travnja 2004. u 08:49
PRIOPĆENJE HRVATSKOG MUP-a
Slovenci žale zbog izgreda
MUP Slovenije izrazio žaljenje i najavio stegovni postupak
ZAGREB - Granični izgred dogodio se u srijedu oko 20 sati na graničnom prijelazu Macelju, gdje su dvojica slovenskih policajaca povrijedila državnu granicu Republike Hrvatske. Ganjajući automobil s našim državljanima zbog prometnog prekršaja, autom su ušli 320 metara na hrvatsko tlo, razbili prednja bočna stakla i obračunali se s našim državljanima! Kako također piše u priopćenju našega MUP-a, predstavnici MUP-a Slovenije izrazili su žaljenje zbog izgreda i naveli da će učiniti sve da u budućnosti ne dođe do sličnih slučajeva. U konkretnom slučaju nadaju se da će biti što prije riješen, a protiv svojih policajaca najavili su stegovni postupak.
Sve je počelo kad je naš državljanin J. Š. (56), vozeći auto u kojem je bio i njegov sin star 31 godinu, počinio prekršaj blizu graničnog prijelaza Gruškovje na slovenskoj strani ganice. Policajci su ga pokušali zaustaviti svjetlosnim signalima i sirenama. Vozač se oglušio, oni su mu u prostoru RH svojim službenim autom prepriječili put. No, otac i sin zaključali su se u autu i odbijali izaći, na što su slovenski policajci na još neutvrđeni način razbili prozore na autu kako bi izvukli vozača i suvozača. Zatim je došlo do tučnjave.
Naša policija privela je svu četvoricu, a pružena im je i liječnička pomoć. Trojica su lakše ozlijeđena, a mladić je bio u šoku. O događaju su informirani istražni sudac u Zagrebu i općinski državni odvjetnik u Krapini, kojem je predmet predan na daljnje postupanje. Vlasnik razbijenoga auta upoznat je s mogućnošću privatne tužbe protiv Slovenaca, stoji u priopćenju MUP-a RH. (hd)
------------------------------------------------------------------------------------------------
da dodam i ostatak da ne bi bilo medijske blokade
Domovine sin
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 03.11.2003.
Poruka: 351
09. travnja 2004. u 08:57

Opet su Slovenski pandurčeki pokazali svoju "hrabrost",
siguran sa da su u policijskoj stanici u Krapini bili manji
od makovog zrna.
Slovenci zgoreli ste zbog ovoga!!!
Vi bi u europu , ni srpski panduri nisu takvi telembusi
ko "kulturni" zeleni slovenčeki.
Ima da ih naši panduri zgaze ovo ljeto.....
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 04.03.2004.
Poruka: 65
09. travnja 2004. u 09:28
daleko su napredovali..................
od čuvara carskih staja sve do..............čuvara granice
Byserabya
Byserabya
Potencijal za velika djela
Pristupio: 03.11.2005.
Poruka: 2.907
09. travnja 2004. u 09:30
A čujte dečki, Slovenci su se hteli
malo napraviti frajeri,onda su ih kamionđije nalupale....
...sad budu opet vraćali dugove na moru....
Samo ja delam!
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 20.01.2004.
Poruka: 477
09. travnja 2004. u 09:33
Slovenci izgleda postali holivudski glumci, preprecenje puta, razbijanje stakla, izvlacenje coveka napolje..... zvuci kao dobra skripta za "Hollywood movie" .... manje pretvaranja i glume Janezi....

A za srpsku policiju.... e moj brale, ja ti garantujem da od njih nema boljih u Evropi, rade sve po zakonu i pravilima (bez glume i preseravanja), al ako ih zahebavas odvale ti samarcinu da se odma ukenjas i da ti vise nikad nepadne napamet da pravis glupsti.. kod njih nema cile-mile.... e da samo vidis australsku policiju, to je komedija mos ih pod.***vat a oni ti nesmeju nista, izrecitiraju ti tvoja prava i onda stoje ko somovi i cute (to boz mozes ih tuziti ako te udare, buhuuuu, nasi kad odvale samar neznas kako se zoves a kamoli da ih jos tuzis )....

Byserabya
Byserabya
Potencijal za velika djela
Pristupio: 03.11.2005.
Poruka: 2.907
09. travnja 2004. u 09:46
Ako vas šamaraju,onda stvarno rade sve po ZAKONU!!!!
Samo ja delam!
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 20.01.2004.
Poruka: 477
09. travnja 2004. u 09:57
Ako vas šamaraju,onda stvarno rade sve po ZAKONU!!!!

Sto da ne, ako treba i to se mora... drugacije se nece opametiti .... a mene nesamaraju, ja sam u AUS tako da sam zasticen... a i ako krenu rukom na mene mogu se obogatiti preko noci, kazem da sam zbog koriscenja sile povredjen i fizicki i pshihicki i eto mi love , .... ovde kriminalci imaju veca prava nego oni koji upravjaju zakonom.... ni to nevalja...
Vilenjak
Vilenjak
Moderator
Pristupio: 10.11.2003.
Poruka: 87.910
09. travnja 2004. u 09:58
Ante
ma znamo mi "bre" da su srbi najjači
ajde sad lijepo dalje ti o slovencima
Domovine sin
Vilenjak
Vilenjak
Moderator
Pristupio: 10.11.2003.
Poruka: 87.910
09. travnja 2004. u 10:34
i nema meni zi-zu
Domovine sin