Sportnet forum

Dobrodošli na najbolji hrvatski sportski forum!

Pravila korištenja

2016 WTA Tournaments

123
...
363738
Dar
Dar
Mali dioničar
Pristupio: 06.03.2013.
Poruka: 7.060
26. listopada 2016. u 19:49
Svjetlana osvjetala obraz veterankama. A Muza se ispromašivala kao nikad. Kada je na drugoj strani Aga, jasno je kamo vodi takav scenarij.



Dar
Dar
Mali dioničar
Pristupio: 06.03.2013.
Poruka: 7.060
27. listopada 2016. u 12:08
Cibulková svemirskom predstavom (32:10 u vinerima) izbacila Halepovu iz igre, a sada ovisi o Anđi koja mora pobijediti sa 2:0. Ne će to biti lako jer je Anđelija već u polufinalu, a Maddy u vrhunskoj formi.

Rumunjski reporter često je govorio "Simona nu poate...", tj. "Simonica ne može...". Domi je slala projektile, Simonica vraćala veliku većinu, ali je često ostajala korak-dva prekratka. I zbog činjenice što ju muči lijevo koljeno, a još više zbog nadahnute protivnice kojoj je igrala samo pobjeda 2:0. Svoj posao odradila je velemajstorski, a sada joj kolegica slavenske krvi mora pomoći.

https://www.youtube.com/watch?v=Sz4e2FxXzU0


P. S.

Osmijeh na licu Cibulkove jer je Anđelija odradila posao i slavila s uvjerljivih 2:0. Ni traga blistavoj Amerikankinoj igri iz prethodnoga kola, ali zna se tko je bio na drugoj strani pa joj se ništa ne može zamjeriti. U vinerima je Maddy neznatno bila bolja (15:14), ali su ju pokopale neprisiljene (31:12 za Keys). Ni na servisu nije blistala, izgubila je čak njih šest. Zanimljiv je podatak i da nije ubacila nijedan as, dok je Anđa pogodila tri.

https://www.youtube.com/watch?v=IYKkbJOXJiQ





[uredio Dar - 27. listopada 2016. u 18:05]
Dar
Dar
Mali dioničar
Pristupio: 06.03.2013.
Poruka: 7.060
27. listopada 2016. u 20:07
Naš je Bruno mila majka prema Nijemcima koji su radije prenosili Podnevni magazin nego nastup prve tenisačice svijeta.

http://www.focus.de/sport/videos/tennis-wm-ard-enttaeuscht-mit-entscheidung-gegen-angelique-kerber_id_6112508.html
Dar
Dar
Mali dioničar
Pristupio: 06.03.2013.
Poruka: 7.060
28. listopada 2016. u 20:33
Plíšková pored Radwańske kao Silič pored Đokice. Oboje se ne mogu sastati s pobjedom. Aga nakon današnje vodi sa 7:0, a nije čak ni set izgubila! Muza nije izgubila motiv i danas je zasluženo slavila jer je Svjetlana razmišljala kako sutra zaskočiti Dominiku. Po meni nikako, Slovakinja dobiva sa 2:0. Volio bih dati sličnu prognozu u anđinu slučaju, ali lukavica je ta Aga pa ću se suzdržati.






Dar
Dar
Mali dioničar
Pristupio: 06.03.2013.
Poruka: 7.060
29. listopada 2016. u 12:44
Anđa i Domi u finalu. Sutra će letjeti perje jer će udariti junakinja na junakinju. Anđa je već Cibi darovala prolaz u polufinale, stoga se nadam da je vrijeme darivanja iza nas.

Danas Aga bez šansi iako uopće nije igrala tako loše. Sve je pokušavala, ali suparnica je sve vraćala. ako bi ona zakazala, pomogla bi mreža koju Aga ne bi uspjela prebaciti.

https://www.youtube.com/watch?v=w-4IBr7hjUQ



Prognoze su nezahvalne, ali  Cibulková je bila favoritkinja protiv Svjetlane. No u sredini odlučujućega seta bila je na konopcima jer je gubila sa 4:2.  No uspjela je pronaći dodatnu energiju i dobila iduće četiri igre. Već je šesta na ljestvici najboljih, ali ja mislim da to nije zaključena priča za ovu majstoricu igre s lopticom.

https://www.youtube.com/watch?v=CY6TW_VI6cI


[uredio Dar - 29. listopada 2016. u 20:12]
Dar
Dar
Mali dioničar
Pristupio: 06.03.2013.
Poruka: 7.060
29. listopada 2016. u 20:54
Google...

WTA finale.
Domański: Radwanska je lijepa, vitka djevojka. Ne će biti kiborg. To je njezino ograničenje

Prije godinu dana Angelika Kerber je imala manje uspjeha na račun Agnieszka Radwanska.
U subotu je pobijedio svoju djevojku 6: 2, 6: 1 u polufinalu WTA prvenstvu u Singapuru i nedjeljnom finalu će završiti sezonu u kojoj je osvojio dva Grand Slam turnira, osvojio olimpijsko srebro, a bio je broj jedan svjetski poredak. Zašto takav napredak je učinio, i ne Radwanska? - Problem je fizička struktura Agnes - kaže Witold Domański, komentator na Eurosportu
  

Luke Jachimiak: Zašto Agnieszka Radwanska tako jasno izgubila u polufinalu od Masters turnira Angelica Kerber?

Witold Domański: On je uspio s osnovnim imovine Agnes ili pravilnost. Poznato je da je nema je završio kugle, njegova snaga donosi suparnike u očaj redovnom probijanje s druge strane. Piercing nije previše jak, ali precizan i redovit. Ali, ako se pokvari, to je ništa za reći gospođi Kerber, koja je barem što se redovito i dodatno ima jači utjecaj.

U završava sezonu Kerber, koja je prethodno nije imao veliku pobjedu, osvojio je Grand Slam turnira Australian Opena i US Open, bio je Wimbledon finale, osvojio srebro na Igrama u Riju, je broj jedan na WTA rang. Zašto ona nije ni Agnieszka?

- Po mom mišljenju, problem je što je, mnogo puta je već rečeno - fizička struktura Agnes. Ona predstavlja neka ograničenja. Možete priložiti igračima, rekavši da bi ona trebala više raditi na mišićima, a koji predviđaju da li takav put ne uključuje izradu Agnieszka grałaby gore? Primijetio sam da je usluga popravila u zadnje vrijeme, iako to sigurno dogodilo u utakmici protiv Kerber ne može vidjeti. No, u prošlosti je bilo dobro, a prva i druga davanja, to nije tako, da je drugi servis brutalno je obrađena od strane suparnika. S Angelica se borio ambiciozno do sredine drugog seta, a kasnije je bilo jasno da nema nade. Kerber je mnogo jači, vrlo brzo, preko očito puno radio. Gledajući na izgradnji Sarah vjerojatno mogu vam reći da nikada neće izgledati Dominika Cibulkova, Serena Williams ili čak Angelica Kerber. A to je granica.

Tražiti nova rješenja, staviti na novim ljudima na osoblje ne isplati, jer sam izašao s Martina Navratilova?

- S Navratilova je tajanstvena priča, suradnja nije dokazano, ali činilo se kao dobar potez. No, općenito Agnes je lijepa, vitka djevojka, iz koje nitko neće učiniti kiborški atletki. Pitanje je: kako mogu podići svoju snagu bez prekida tehnike? Ona ima dobar fizioterapeuta, očito savjetuje da ne razvija u smjeru sile. Igra toliko kao dopustiti joj da igra rukom, ili talent, a ono što daje pravilnost. Kao što to nije tako plijen volleys serije, tako očito gubi kao u polufinalu u Singapuru.

Gospodin razočaravajući gubitak, ako znate kako da cijenimo ono što Radwanska ide razmisli?

- Recimo da je propustio ovaj turnir Agnieszka ne mora pasti. Najbolji utakmica, po mom mišljenju, igrao s Svetlana Kuznjecova. Izgubljena nesretno, bilo je mnogo vrlo zanimljiv i vrlo dobra zamjena od pola.

Za Australian Open više od dva mjeseca, vjerojatno je prerano već misliti o tome, ali navijači sigurno učiniti. Vi vjerujete tamo ili bilo gdje drugdje Radwanska pobijediti na kraju Grand Slam?

- To se može podnijeti, jer je u tenis žena stvari se događaju, u posljednjih nekoliko godina imali smo finale uključuju različite žene. Se bilo tko očekivao da će Cibulkova igrati u finalu u Australiji koji će Marion Bartoli igrati i pobijediti u Wimbledonu finalu? Ako mi netko kaže o Radwanska, sigurno ne, ja kažem: "čekaj malo." No, međutim čudne stvari događaju, ali šanse su sve manje i manje.
Dar
Dar
Mali dioničar
Pristupio: 06.03.2013.
Poruka: 7.060
30. listopada 2016. u 13:47
Izgleda da će Anđa ove godine na ljetovanje u Portoriko i na zimovanje u Slovačku. Cibulková vodi sa 6:3, 5:4. I servira za pobjedu. Bit će zaslužena jer je danas bila mnogo bolja.

P. S.

Andżelika jest nadal najlepsza! (Anđa je i dalje najbolja!)

[uredio Dar - 30. listopada 2016. u 16:45]
mtk25
mtk25
Potencijal za velika djela
Pristupio: 28.05.2014.
Poruka: 2.384
30. listopada 2016. u 20:52
Kerber osigurala cibi prolaz....ciba uzela kerbi pehar ....tako to ide hahaha koga ti kruhom on tebe kamenom
Dar
Dar
Mali dioničar
Pristupio: 06.03.2013.
Poruka: 7.060
30. listopada 2016. u 22:18
Ruski teniski zaljubljenik piše: "Cibulková se nedavno udala, a poslije pobjede poletjela je mužiću u zagrljaj. Dobar seks vrlo je važan za mladu djevojku, tako da je ona letjela po igralištu kao da ima krila. Kerber se borila, ali nije bilo inspiracije. Ili nema dragoga, ili joj je dragi šonjo."

P. S.

U Anđinu kutu sjedio je i francuski tenisač NIcolas Devilder. Možda se divno prijateljstvo još nije rasplamsalo...
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 19.08.2016.
Poruka: 2.677
26. prosinca 2016. u 16:44
nova sezona pred vratima... ajmooooo ljepotice...
123
...
363738