Sportnet forum

Dobrodošli na najbolji hrvatski sportski forum!

Pravila korištenja

Indian wells i 7 nasih

1
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 12.02.2004.
Poruka: 86
08. ožujka 2004. u 18:38
U srijedu pocinje turnir u indian wellsu i to je poslje grand slam turnira mozda najveci turnir. Od nasih nastupaju Ljubicic, Ancic, Karlovic i GORAN.
Svi su u ovoj sezoni pokaali sobre i lose nastupe. Ja ocekujem relativno puno od Ljube i Maria jer su pokazali dobre nastupe ove godine. Sa dobrim zdri***m bi mogli mozda u cetvrtfinale. Goran moze samo pobjedit ako jos napreduje u reternima i ako je servis dovoljno jak. A Karlovic ? Nemam pojma sta on moze. Mozda ispadne odmah, a mozda nas iznenadi.
Zdrijeb ce biti vazan jer nastupaju svi jaki igraci.

Kod cura nastupaju Sprem, Kostanic i majoli sa wild cardom. Karolina je jedina koja nas moze realno obradovat sa kojom pobjedom, a Majoli moze samo da pobjedi jer niko ne ocekuje vise od nje nego da popusi odmah u prvom kolu.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 27.02.2004.
Poruka: 11
08. ožujka 2004. u 18:39
LJUBICIC I ANCIC MOGU NA OVAKVOJ PODLOZI DOSTA DOBRO IGRATI,POGOTOVO IVAN KOJI JE U PUNOJ SNAZI,VRLO DOBAR JE U IGRI SA OSNOVNE LINIJE GDE JE EVIDENTNO DA JE PUNO POPRAVIO BACKHAND.NA SERVISU JE SIGURAN,ALI DOSTA ZAVISI I OD ZREBA.KOLO,DVA MOZE PROCI I MARIO KOJI JE VIDNO FIZICKI JACI NEGO LANI,STO JE I NORMALNO.GLEDAJUCI GORANA U MARSEILLU PROTIV CLEMENTA IZNENADIO SAM SE PRIJATNO STRPLJIVOM IGROM KOJU NAZALOST NIJE ZADRZAO DO KRAJA MECA.ALI,SOLIDAN BROJ,DODUSE UGLAVNOM NEISKORISTENIH BREAK SANSI DAJE ZA PRAVO DA SE O NJEMU JOS RAZMISLJA KAO IGRACU.U SCOTTSDALEU SMO VIDELI DA JE KARLOVIC SA SAMO JEDNIM PRAVIM UDARCEM(VOLEJI SU MU PRILICNO TVRDI) NEMOCAN I U MECEVIMA SA IGRACIMA KOJI SU PRILICNO JAKI(TURSUNOV) ALI CIJI SERVISI ZA OVAKVU PODLOGU NISU GARANCIJA USPEHA.
MAJOLI JE PLUSKVAMPERFEKAT,KOSTANIC PROSEK, A U TALENAT SPREM TREBA VEROVATI.
kit teller
kit teller
Mali dioničar
Pristupio: 18.09.2002.
Poruka: 6.425
08. ožujka 2004. u 18:57
nasi uopce ne bi trebali nastupati u americi, nego se na proljece pripremati za zemljasku sezonu u europi. Na ljeto trebaju preskocit US_open i sve pratece turnire i cekat europsku dvoransku sezono. Iz amerike se ne sjecam ni jednog dobrog rezulta. Ivanisevic je jednom bio u finalu u americi , pa je morao predat zbog ukocenosti vrata??
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 12.02.2004.
Poruka: 86
08. ožujka 2004. u 20:02
Moram priznat da si u pravu. Osim Goranovog finala u New Havenu i Ljubinog cetvrtfinala u Miamiu nije bilo puno razloga za slavlje. Ah, zaboravio sam polufinale Gorana na us openu, gdje je izgubio od fenomenalnog Samprasa. Ali inace Goran nikad nije dobio turnir u americi, ali gledaj, Goran nikad nije dobio turnir na travi prije Wimbledona i onda...


...mozda bude razloga za slavlje u americi.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 24.09.2003.
Poruka: 262
08. ožujka 2004. u 21:17
Da Indian Wells ce biti iznimno jak turnir, pa ce dosta ovisiti o zdri***! Karlo je skroz slabo krenul u sezonu, pa bi bilo vrijeme za pobjedu! Ancic nakon debakla u Scottsdaleu bi isto trebal dobit, a Ljubo i goran ionako mogu svakog dobit! Zene osim majoli imaju sansi! bit ce svega!
kit teller
kit teller
Mali dioničar
Pristupio: 18.09.2002.
Poruka: 6.425
15. ožujka 2004. u 09:34
svi poispadali kao sto rekoh. Ajde sad brzo kuci trenirat zemlju i ne provaljivat se u Americi.
Caracalla
Caracalla
Dokazano ovisan
Pristupio: 09.06.2003.
Poruka: 12.818
19. ožujka 2004. u 02:50
[QUOTE]svi poispadali kao sto rekoh. Ajde sad brzo kuci trenirat zemlju i ne provaljivat se u Americi.
Vidi cijeli citat

Ma nemaju se kome provaljivati ovdje. Da nisam naisao na ovaj topic ovdje na forumu ne bi znao ni da se turnir odrzava. Peti najjaci turnir sezone, u Americi, a nigdje nista na tv. NCAA je glavna tema, a sto se tenisa tice jedina tema koja dobije malo mjesta na tv je da "Andy Roddick and Mandy Moore are no more..." . Sto se tice nasih tenisaca, oni mogu goli hodati kroz New York, nitko ih ne bi prepoznao.
1