Sportnet forum

Dobrodošli na najbolji hrvatski sportski forum!

Pravila korištenja

Wimbledon 2004

Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 01.05.2003.
Poruka: 6.347
17. lipnja 2004. u 12:32
Ovogodišnji će Wimbledon biti poseban zbog oproštaja jednog od najuspješnijih tenisaća na terenima All-England Cluba. Najveći showman na Touru odlazi, nakon Samprasa, Kafelnikova, Changa odlazi još jedan as stare garde. Nakon odlaska najpopularnijeg hrvatskog sportaša novog doba, niti Tour više neće biti isti. Goran je bio i ostao legenda, igrač kojeg su svi voljeli, igrač zbog čijih sam mečeva zavolio tenis. Goran je uvijek nudio sve, i fantastične udarce, i početničke greške, ali svaki je meč bio poseban show. Zato hvali ti Gorane, hvala ti za 22 osvojena turnira, hvala ti za Wimbledon, hvala ti za 2 Olimpijske medalja, i hvala ti za svu sreću koju si donosio ovom narodu više od desetljeća.

Iako je to zadnji njegov Wimbledon, filozofija se nije promijenila. Ako uđem u drugi tjedan, sve je moguće.

Glavni favoriti ovogodišnjeg Wimbledona su Federer, Roddick i Henman. Baš tim redosljedom, s tim da je Roger ipak za razinu iznad ostale dvojice. Odmah nakon te trojke stavio bih Maria Ančića koji konačno izgleda dobro na travi i pruža odlične igre. U Queensu je jedini imao priliku pobijediti Roddicka, a jučer je dobio vrlo dobrog Nizozemca Sjenga Schalkena na njegovom domaćem terenu, gdje je osvojio turnir prošle dvije sezone.

Za Ljubičića je otprilike 3. kolo i minimum i maximum, iako može i on otići daleko, ali s obzirom na njegovu nekonstantvnost i looserski mentalitet to je malo vjerojatno.

Zadnji naš adut je Ivo Karlović, igrač s najboljim servisom na Touru, međutim ostali udarci osim volleya su mu gori od mojih. Karlo će vjerojatno proći kolo ili 2.

Kod žemski imamo također veliki adut Karolinu Sprem koja bi mogla do četvrtfinala pošto su belgijske zvijezde otkazale, pa će se otvoriti ždri***

Za Jelenu Kostanić i Silviju Talaju je i prolaz u drugo kolo uspjeh. Roko Karanusic, nazlost se nije uspio kvalificirati za glavni turnir, tu sansu jos imaju Darija Jurak i pogotovo Ivana Abramovic.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 07.08.2003.
Poruka: 472
17. lipnja 2004. u 12:33
KATASTROFALAN ZDRIJ.EB HRVATA!(((pfffffff

Ivanisevic - Youzhny
Ljubicic - Ferreira
Ancic - Nalbandian
Karlovic - Srichaphan

Talaja - Strycova
Kostanic - Mauresmo
Sprem - Granville (ako pobjedi Sprem ide na Venus)!!

opet nasi bez srece...
Biti ce uspjeh ako jedan ili cak dva prodju u 2.kolo....
opet nas je zaobisla sreca....
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 09.03.2004.
Poruka: 33
17. lipnja 2004. u 12:59
Ljubicic bi trebao pobjedit, ali njega vise uopce ne gledam niti me zanima. Taj tip ima udarce za mijiun dolara, a glavu za 50 centi
Karlović je dobio super protivnika za brze terene, ali lani je pobjedio Hewitta. Sigurno je da može proći, ali za to treba ponovti prošlogodišnju igru i koji put oduzet nekome servis
Ancic - Nalbandian To bi trebao biti odlican mec. Ancic je stvarno spreman, iako bude igrao onako kako je u Milanu,i protiv Nalbandiana (uz Federera najkompletnijeg igraca danas) ima sanse. Vrijeme je da krene prema vrhu tenisa. Ima sve sto mu za to treba.
Goran - na zadnjem i omiljenom turniru moze sve . Mozda razbije Youznog, mozda bude razbijen, mozda zabije as i preda i tako otide...Od njega sve mozemo ocekivati. Ponajprije, mislim veliki show za kraj. Ovih dana koliko ce se zadzrati u AE Clubu, biti ce najpopularnija osoba...nadajmo se da ce se dugo zardzati.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 17.06.2004.
Poruka: 2
17. lipnja 2004. u 13:26
Ancic mislim da moze dobiti nalbandiana samo ako mu bude dobro isao servis jer je prosli tjedan zamalo dobio rodicka.
ivanisevic ,a sto reci dobro bi bilo ako uzme koji set,davno je to bilo kad ga je servis isao.
ljubicic vjerovatno opet izgubit u 5 setova.zato sto je psihicki u k******.
karlovic bi mogao proci ali taj malac nema nista osim servisa,tako da sve ovisi o servisu.
sto se zena tice.kostanic tesko ali ne i nemoguce jer mauresmo nije nesto posebno na travi brza.
talaja-nema sanse!
a sto se tice kao nase najvece uzdanice sprem-s njom je kao i s majoli prije,sve je dobro ako imas dobar dan.ali mislim da bi sa granville trebalo biti super lako a dalje cemo vidjeti. i ona takodjer sve je dobro ako servis ide dobro,a jucer je izgubila mec u tri seta a u trecem setu samo 33 % prvog servisa,to dovoljno govori o njenoj snazi.moze dobiti najbolje poput smashnove i zamalo venus a izgubi od nekih koje nisu ni 5 mecova ove godine dobile.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 01.05.2003.
Poruka: 6.347
17. lipnja 2004. u 14:05
Ivanisevic - Youzhny- ovaj RUs je veliki talenat, ali nikako da napravi neki rezultat(slicno kao i Ancic), zato mislim da ce ga Goran dobiti jer mu je to zadnji turnir i sad se vise ne mora cuvat, kao sto je to radio u svim mecevima ove godine.Prognoza: Goran u 4.
Ljubicic - Ferreira-Ferreira iznimno malo nastupa, ali na Grand Slamovima je uvijek dobar, Ljubicic totalna suprostnosti. Da je ovo mec 3 ili 4. kola reko bi sigurna pobjeda Ferreire, ovako ce Ljubicic dobit, tesko, al ce dobit. Ljubicic u 4.
Ancic - Nalbandian-savjet svim kladionicarima, uplatite neku lovu da ce Ancic osvojit Wimbledon, Mario igra fenomenalno, evo maloprije je sredio Andreeva koji je prosli tjedan igrao 1/4 Queensa. 3 su tenisaca koji su jaci od Ancica u ovom trenutku, Nalbandian je odlican, ali Mario je u formi karijere. Bilo bi dobro da ne osvoji Hertogenbosch ovaj tjedan, posto bi ga to istrosili, ali velike su sanse da ce upisati prvu pobjedu na TOuru. Ancic u 5 setova.
Karlovic - Srichaphan- Tie Break je jedina sansa za Karlovica, jer on moze covjeku uzet servis samo ako ovaj napravi minimalno 3 neforsirane. Srichaphan u 5.

Talaja - Strycova-Nadia je ove godine pocela dobro igrati, ali jos je uvijek pobjediva za Talaju. Talaju u 3.
Kostanic - Mauresmo-Kostanic nema sta trazit na travi, napredovala je ove godine, ali ne dovoljno da Mauresmo uzme nesto vise od 5-6 gemova. Mauresmo u 2.
Sprem - Granville- Laura nema nikakve rezultate ove godine, i Sprem ce to glatko dobit.
Sprem u 2.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 12.10.2003.
Poruka: 313
17. lipnja 2004. u 14:24
Roze Federer je favorit, sjajan igrac, kompletan, prakticno perfektan... Kako je samo prosle godine opuvao Rodika, pa Filipusisa u finalu
U Parizu nije mogao do pehara jer je to spanska i latino-americka teritorija, ali na travi danas nema konkurenciju. Beker je pred prosli Vimbldon izjavio da ce Frderer 5 narednih godina osvajati ovaj turnir...

Ja licno navijam za Henmana
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 22.10.2003.
Poruka: 1.563
17. lipnja 2004. u 14:34
Crnogorac, whahahahahah Filipusis whahahaahha Oprosti mi da se moram smijati, ali Filipusis ma decko to stvarno nemzoze. Znam da vi pisete kako govorite, ali ovo je stvarno smijeso.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 12.02.2004.
Poruka: 86
17. lipnja 2004. u 15:00
Ljudi ako nevjerujete u Ljubicica onda pogledajte champions race i vidite da je u top 20. On je veliki radnik i cijelo vrijeme napreduje. Ako niste primjetili bio je u finalu Dohe i polufinalu Hamburga! ko je izmislio da ima slabu psihu. Fali mu samo veliki rezultat i to je to. Mozda bude vec u Wimbledonu.
Goran je opet u dobroj formi i moze dobit svakoga u Wimbledonu!!!
Karlovic jadno igra sa osnovne, inace bi mogao jako daleko dogurat.
Ali MARIO ANCIC je za mene jedan od favorita za pobjedu Wimbledona. Ima strasnu serve and volley igru i to je bitno u Londonu. Drugi favoriti su Federer, Henman, Roddick i GORAN.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 12.10.2003.
Poruka: 313
17. lipnja 2004. u 15:11
Kauboj
Kauboj
Većinski vlasnik Foruma
Pristupio: 30.12.2003.
Poruka: 22.210
17. lipnja 2004. u 15:53
Ma finale Wimbledona ove godine: Ančić - Ivanišević!

Evo nas opet u punoj snazi! Koliko je prošlo od zadnje izjave na ovom forumu kako ćemo Švicarsku razbit 3-0 i od kad su pesimisti i nešto manji optimisti proglašavani domaćim izdajicama i petokolonašima? Jedno tri i pol dana, jel?

I am going to space, and when I come back I have to pick up poodle crap.