Sportnet forum

Dobrodošli na najbolji hrvatski sportski forum!

Pravila korištenja

Evroliga

Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 15.06.2003.
Poruka: 1.513
09. listopada 2003. u 18:20
ne znam ostale rezultate, imam samo ovaj iz Beograda:
Vaterpolisti beogradskog Partizana ostvarili su prvu pobedu na kvalifikacionom turniru za učešće u Evroligi. ''Crno-beli'' su, na bazenu na Banjici, bili bolji od grčkog Vuljagmenija, 4:2 (0:0, 3:0, 1:2, 0:0).
Turnir u Beogradu cini sest ekipa:
Barselona , Triglav , Vašaš, Amerstorf, Vuljagmeni i Partizan.
Turnir u Kotoru:
Primorac, riječko Primorje, Mariopulj, Etnikos, Alfen i Duizburg

Ekipama koje su se direktno plasirale u najkvalitetnije takmičenje (među kojima je i šampion SiCG, Jadran iz Herceg Novog), pridružiće po dve najbolje ekipe iz svake od 4 grupe i najbolja trećeplasirana ekipa iz jedne grupe. Ostale trećeplasirane i sve četvrtoplasirane ekipe sa kvalifikacionih turnira nastavljaju u Kupu LEN, a po poslednje dve završavaju učešće u Evropi u ovoj sezoni.

Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 15.06.2003.
Poruka: 1.513
09. listopada 2003. u 18:21
Vaterpolisti beogradskog Partizana ostvarili su i drugu pobedu na kvalifikacionom turniru za učešće u Evroligi. ''Crno-beli'' su na svom bazenu, na Banjici, bili bolji od prvaka Slovenije, Triglava sa 15:5 (3:1, 5:1, 2:1, 5:2).
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 11.04.2003.
Poruka: 16
09. listopada 2003. u 18:57
Kad si već tako dobro upućen u sve to, mogo bi onako red da radi javljat i druge rezultate!
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 15.06.2003.
Poruka: 1.513
09. listopada 2003. u 22:54
eh kad bi svi stavljali rezultate koje znaju sve bi bilo OK.
evo linka sa rezultatima:
http://www.waterpolo-world.com/
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 18.09.2002.
Poruka: 3.012
11. listopada 2003. u 04:30
nase primorje dobro brodi u kotoru, jos samo da sutra sredi duisburg i plasirat ce se su ligu prvaka.
jug si je s druge strane na turniru u sabadellu kompromitirao sanse izgubivsi od ruskoga viceprvaka sturma nakon produzetaka u prvoj utakmici no nisam suvise razocaran jer sturm je,iako imenom nova,izuzetno iskusna internacionalana momcad sa par ruskih reprezentativaca (garbuzov prije ostalih) i pola bivsega beceja (pekovic...) plus jugoslav vasovic. a u jugu stasa nova mladost nakon odlaska alena boskovica u italiju i pogibije ive ivanisa. ne znam je li se i ognjen krzic ostavio igranja...sve u svemu jug je trenutno nasa cetvrta ekipa po snazi iza mladosti,primorja i jadrana ali ipak bilo bi lijepo da izbore nastup u lp
za to ce im trebati pobjeda protiv uvjerljivog sabadella na njegovom bazenu sto je vise-manje nemoguca misija.

medjutim nesto drugo me brine. kako to da se dubrovcani nisu kandidirali za domacina turnira kako bi pomogli mladoj ekipi? zanimljivo je da su cak dva od cetiri turnira dodijeljena srbiji i crnoj gori! toliko o ozbiljnosti len-a (ili pak evropskom zanimanju za vaterpolo,sto je jos tuznije)

btw impresionirala me mlada ekipa partizana koja je na korak do ulaska u ligu prvaka. tukli su vouliagmeni koji je tukao barcelonu koja je tijesno izgubila od jakoga vasasa...ocekivao sam da ce partizanovci brzo podleci ali izgleda da su ponovno okupili jednu izuzetno perspektivnu i talentiranu ekipu. doduse,igraju turnir na domacem bazenu sto je u vaterpolu jos uvijek presudan faktor
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 15.06.2003.
Poruka: 1.513
11. listopada 2003. u 10:54
[QUOTE]btw impresionirala me mlada ekipa partizana koja je na korak do ulaska u ligu prvaka
Vidi cijeli citat


Da, Hrvoje, kao i mene i mnoge ovde. Ja sam se potajno nadao da bi Partizan mogao do treceg mesta, a eto ima sansu za drugo...mada nije sve gotovo. Kao sto mogu biti drugi, mogu biti i cetvrti. Ako izgube od Barselone (od Vasasa sigurno) mogu biti onda cetvrti...videcemo.
Partizan je zbog dugova prosle godine rasturio celu ekipu i poceo "od nule". Uglavnom su tu mladi, ali veoma perspektivni igraci:
Gojko Pijetlović, Đorđe Filipović 2, Rađen, Korolija 1, Aleksić, Duško Pijetlović 2, Ćuk 1, Aksentijević, Avramović 2, Filip Filipović 3, Vejzagić 3, Kilibarda, Čolović 1, trener Dejan Udovičić.
Za dve-tri godine u ovom sastavu mogli bi konkurisati za prvaka evrope.

Rec dve i o Primorcu. Vec su obezbedili plasman u EL. Po mom misljenju oni su i jedni od glavnih favorita za sampione evrope ove godine. Imaju sve uslove za to.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 18.09.2002.
Poruka: 3.012
11. listopada 2003. u 16:47
dobar je primorac, pogotovo sad kako su razbili vaseg prvaka jadrana na onom memorijalnom turniru, ali mislim da ce ove sezone evropu odnijeti madjari ili rusi. honved mi djeluje strasno (valjda je i njima vec doPizdilo gubiti na final fouru,dvije godine za redom and counting ) a i spartak iz volgograda je ozbiljan kandidat.
medjutim ako se kotorani dovuku do final foura i izbore za domacinstvo, tko zna.... u tom su slucaju favoriti.

nego daj ti meni reci,tko ima bolju publiku - jadran ili primorac? znam da se u herceg novom zivi za vaterpolo
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 15.06.2003.
Poruka: 1.513
11. listopada 2003. u 20:20
Eto i Partizan se plasirao u Ligi Sampiona pobedivsi Barselonu 11:10
Inace prvi put u zivotu sam video nesto ovakvo sto se desilo na utakmici! Partizan je vodio gol razlike i imao loptu na 20 sek do kraja. Izgubio je a gosti su 2 sekunde pre kraja izjednacili. I sta se desava, Partizan izvodi loptu i daje A U T O G O L!!! Da ne poverujes. I sudije ponistavaju taj gol jer kao nije regularan! Da li neko zna nesto o tim pravilima?
Na kraju Partizan dobija u produzetku.
Sto se tice publike, to je stvarno veliki rivalitet izmedju Kotora i Herceg Novog. Mozda Damir vise zna, ali meni se cini da su tu negde podjednaki, a meni licno se dopadaju vise navijaci Jadrana, dakle HN.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 19.09.2002.
Poruka: 1.447
11. listopada 2003. u 20:42
veliko je rivalstvo izmedju Jadrana i Primorca..publika ko publika..mozda je u HN jaca zbog veceg grada..ali obje zustro navijaju za svoje..
ne bi se slozio da je Primorac puno veci kandidat za sampiona Evrope od Jadrana..jeste da su ih dobili na onom turniru, da kazem i demolirali..ali Jadran je tad bio oslabljen i neuigran..na papiru je Jadran cak jaci..
sto se tice Partizana stvarno odusevljava, tesko je bilo vjerovati da ce sa ovako podmladjenim sastavom uspijeti kvalificirati..svaka im cast, dosta obecavajuce za nas vaterpolo i treba spomenuti odlicnog trenera Udovcica koji ima velike zasluge za to...
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 18.09.2002.
Poruka: 3.012
11. listopada 2003. u 22:47
nevjerojatno! nas jug nije uspio! kolko ih je kostao onaj glupi poraz od sturma na pocetku...

e sad ima da igraju finale kupa lena sa jadranom