Sportnet forum

Dobrodošli na najbolji hrvatski sportski forum!

Pravila korištenja

SP u Barceloni

123
...
202122
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 11.07.2003.
Poruka: 212
12. srpnja 2003. u 14:37
Jos 3 dana pa pocinje SP. Sta mislite imamo li sada bolje mogucnosti nego u Kranju? (ZLATO!!!) Pripremni turnir u Rijeci je bio dobar za nase, posebno igra protiv grke je bila OK.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 19.09.2002.
Poruka: 1.447
12. srpnja 2003. u 14:38
e.ovo ce biti zanimljivo pratiti, mislim da je u "Kranju" dosta reprezentacija doslo slabo pripremljene, oslabljene ili sl..
zato poslije ovg Ep-a, sve reprezentacije su se dobro pripremile, igrale pripremne turnire,spremile i vjerujem da ce se dosta toga sad najbolje znati..ko je stvarno trenutno najbolji..na svijetu.
ovako:

grupa A

1.Kanada
2.Hrvatska
3.Rumunija
4.Madjarska

grupa B

1.Australija
2.Srbija i Crna Gora
3.Japan
4.USA

grupa C

1.Kina
2.Grcka
3.Italija
4.Njemacka

grupa D

1.Spanija
2.Rusija
3.Brazil
4.Slovacka

moglo bi se reci da je nasa grupa "B" laka, igramo prvi mec sa amerima, i za ocekivati bi bilo, jos pored solidne Australije, da budemo prvi u grupi..start sa pobijedom bi dosta dobro psihicki dijelovao..

dok Vi, u svojoj grupi "A" imate madjare i to bas prvi mec sa njima igrate, u svakom slucaju posto prve dvije reprezentacije idu dalje ,mislim da nema bojazni i da izgubite od njih sad u pocetku..Kanada i rumunija bi vam nebi trebali praviti neke vece probleme..

i jos da kazem, da na ovom prvenstvu, osim SiCG,medju glavnim favoritima su i Rusi, koji su se pojacali sa jos dva iskusna igraca..koji nisu igrali u Sloveniji..pa zatim Madjari,Hrvati,Spanci pa i talijani..kojima onaj rezultat iz Kranja nije pravo mijerilo kvaliteta..a tu su i nezgodni njemci,grci i slovaci..koji mogu da zamrse racune nekima od ovih gore pomenutih..

aa evo opet gusta, srecom necemo puno pricati o navijacima i organizaciji..dakako i o politici..
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 19.09.2002.
Poruka: 1.447
12. srpnja 2003. u 14:41
ispravka,[QUOTE] Kanada i Rumunija vam NE BI trebali praviti neke vece probleme..
Vidi cijeli citat
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 19.09.2002.
Poruka: 1.447
12. srpnja 2003. u 14:47

evo i jedan od linkova gdje se mogu pratiti rezultati i raspored takmicenja..
http://www.fina.org/bcn03_wpmenschedule.html
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 18.09.2002.
Poruka: 3.012
12. srpnja 2003. u 15:14
jedini favoriti za zlato su madjarska, hrvatska, spanjolska i rusija i to bas tim redosljedom.
sorry srbogorci, vi ste u kranju profitirali zbog nedovoljne pripremljenosti drugih reperezentacija ali sada ce prica biti drugacija. momcad vam je preneiskusna za titulu.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 19.09.2002.
Poruka: 1.447
12. srpnja 2003. u 20:11
[QUOTE]sorry srbogorci, vi ste u kranju profitirali zbog nedovoljne pripremljenosti drugih reperezentacija ali sada ce prica biti drugacija. momcad vam je preneiskusna za titulu.
Vidi cijeli citat


mislis?dobro, znam da je tebi tesko svariti ono nase zlato iz Kranja, ali Jebiga, hoces-neces..mi smo sampioni Evrope i u najmanju ruku, bar po tome se mozemo racunati kao jedni od favorita.
na pomoc Trbojevica ni ovaj put se nemoze racunati, zbog bolesti, zatim i Ciric je pod upitnikom(povredio ligamente na koljenu bjezajuci od razularenih divljaka u Kranju), imao je laganu operaciju i od prije dva dana je poceo sa treninzima..mada mislim da ce ipak ostati i zaigrati..bar u drugom dijelu..a i on sam ohrabrujuce govori kako je "gladan igre"...dok su svi ostali itekako spremni i orni za nova "torpedovanja" protivnickih repki..

a sto se tice "preneiskustva" za titulu, dijelomicno si u pravu, mada se to nije osijetilo igrama u sloveniji, i pokazivali su igru kao da iza sebe imaju 50 reprezentativnih utakmica..sto su fascinirani Sostar i Trbojevic sami potvrdili..a i mnogi ljubitelji vaterpola..
no, sve nam to sad ostaje da vidimo u Braseloni...

Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 18.09.2002.
Poruka: 3.012
12. srpnja 2003. u 21:42

nije mi uopce tesko svariti vase zlato jer me se to malo tice. sta ja imam od tih medalja uostalom? nisam vise 15 ili 20 godina star pa da mi to bude "sve na svijetu", sada sport smatram zabavom i kao prema takvom mu se postavljam. cesto ne bude zabava pa ga onda ni ne pratim (npr namjestena nogometna prvenstva i slicno)

bio sam objektivan kad sam govorio o vasoj repki, za mene ona doista jeste preneiskusna samo sto se ne primjecuje jer to kompenzira IZUZETNA kvaliteta vase prve postave. to sam vec ranije spoemnuo a i opet cu: vec dugo dugo vremena nije bilo toliko superiorne postave kao sto je ta vasa u kojoj igraju trba,ciric,vujasinovic ,sapic,ikodonovic. i naravno sefik na golu (majku vam vasu, nadao sam se da ce vam poslije sostara bar neko vrijeme biti susa na golu ali... )

istina je da su vasi mladi strahovito napredovali pogotovo ako se sjetim da su ih nasi juniori redovito pobjedjivali prije dvije godine, i na turnirima a i na svjetskom prvenstvu.
Caracalla
Caracalla
Dokazano ovisan
Pristupio: 09.06.2003.
Poruka: 12.823
12. srpnja 2003. u 22:02
Kakva je svrha igranje svjetskog prvenstva 1 mjesec poslije europskoga? Veoma cudno...
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 18.09.2002.
Poruka: 3.012
12. srpnja 2003. u 22:46
pa nije upitna svrha

upitno je zasto len i finu vode takve budale koje se svadjaju i ne zele popustiti jedni drugima a najvise ispastaju onda igraci
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 18.09.2002.
Poruka: 3.012
13. srpnja 2003. u 00:40
@damir
vidis ovo nisam odmah zapazio ali stvarno bode oci... mozda i nesvjesno, pogodio si jedan veliki razlog zasto je vasa pomladjena repka tako brzo sazrila:
[QUOTE]a sto se tice "preneiskustva" za titulu, dijelomicno si u pravu, mada se to nije osijetilo igrama u sloveniji, i pokazivali su igru kao da iza sebe imaju 50 reprezentativnih utakmica
Vidi cijeli citat

stvar je u tome da oni ZAISTA vec imaju iza sebe skoro 50 reprezentativnih utakmica!
dobro nije bas 50 ali u svakom slucaju mora se skinuti kapa vasem vaterpolskom savezu koji je pomladjenoj vrsti omogucio ogroman broj pripremnih nastupa.
zamisli samo koliko je ova repka, u ovom sastavu, odigrala zajednickih utakmica prosle i ove godine!

mozda mi se bude dalo pa malo "prolistam" arhivu unatrag dvije godine, da tocno izbrojim koje ste sve turnire odigrali
zaista svaka cast i sostaru i milanovicu i svima u savezu scg. ja im se iskreno divim. Jebote pa zar je onda cudno sto stalno osvajate medalje? mi konstantno lutamo, nas je savez u neredu. ova ekipa koja je donijela srebro iz kranja trebala se uigravati zadnje tri godine umjesto sto smo eksperimentirali.
sreca da smo sad SLUCAJNO pogodili sa zoranom rojom, hvalabogu i corava kokos pronadje zrno...
a mogli smo kupiti odlicja sve od firence naovamo.

smrc...
123
...
202122