Sportnet forum

Dobrodošli na najbolji hrvatski sportski forum!

Pravila korištenja

transferi

12
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 18.09.2002.
Poruka: 3.012
24. travnja 2004. u 13:42
eto prilike za nase vodece klubove da angaziraju solidnoga beka: aljosa kunac nece produziti ugovor sa talijanskim nervijem. nekad je imao reputaciju topnika, ne znam koliko je napredovao zadnjih godina otkad je preko.
sve u svemu zaputi li se damir buric u "serie a" ja bih bacio oko na kunca, da sam na mjestu celnika juga ili mladosti...

osim njega vruca vijest je i interes djuhinog olimpiakosa za smodlaku. grci bi otkupili zadnju godinu smodlakinog ugovora od juga. mislim da ce nas najbolji centar iduce sezone ipak u pecalbu.

zamjena? any ideas? premus svakako prvi na listi ali za njega se interesiraju talijani, i mladost, i primorje ce nastojati odrzati kadar....
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 07.03.2004.
Poruka: 184
24. travnja 2004. u 13:43
Kunac je svojevremeno bio solidan igrac tadašnje Splitske Banke, a kao i ti ne znam kakav je sad. Također ne znam ni koliko je aktualan njegov prelaz u Hrvatsku, ali može svakako biti pojačanje.

Što se tiče Smodlake, osobno ne vjerujem kako će otići nego da će ostati i iduću sezonu član Juga. Ipak, ako Smodlaka i ode, mišljenja sam kako će Jug najprije pokušati dovesti Premuša. ali u tome neće uspjeti i onda će instalirati Dobuda, mladog i perspektivnog sidruna na mjesto broj jedan kako bi se još više razvio i oplemenio svoju igru, a njemu će pridružiti ili svojeg bivšeg člana, a sada na službi u Gusara, Davora Rilovića ili će dovesti kakvog nepoznatog sa strane da bude drugi centar.

Činjenica je kako Jug nema love za nekoliko igrača i ako skupe pare za jednog (prvi na listi je Franković), ostala mjesta popunjat će se mladima iz juniorskog pogona. Pretpostavljam kako će se vratiti sjajni pucač Paulo Obradović iz Gusara koji je trenutno na posudbi iz Juga.

Dojma sam kako je Mladost već sad krenula u realizaciju nekoliko transfera koji su još u tajnosti, a ambiciozna uprava neće dopustiti dvije sezone blamaže za redom. Navodno je Pavlović već ''de facto'' u Zagrebu, a ni Đogaš nije daleko (na stranu posljednja događanja). Franković bi isto radije u Mladost nego u Jug ako mora birati klub iz Hrvatske, a po nekim govorancijama se dalo izvući kako u paketu na Savu stiže Primorjev reprezentativni trojac. Ipak, koliko je sve ovo istinito, ne bih ulazio u to jer činjenica je da će Talijani masovno okupirati naše igrače u prelaznom roku i malo tko će uspjeti parirati.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 22.10.2003.
Poruka: 1.563
24. travnja 2004. u 16:46
Robin van persie mladi super talent feyenoorda ide za 4 miljuna eura u arsenal. Stvarno steta decko je super talent, ali je arogantan misli vec da je zinedine zidane. Bert van Marwijk nikaka nije mogao djelovati snjime, ove sezone je skoro uvijek sjedio na klupi. Van Persie nije htjeo produziti ugovor sa Feyenoordom, koji mu sljedece sezone istice.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 15.08.2003.
Poruka: 996
24. travnja 2004. u 16:48
ovo je forum o vaterpolu
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 18.09.2002.
Poruka: 3.012
24. travnja 2004. u 17:45
[QUOTE]Kunac je svojevremeno bio solidan igrac tadašnje Splitske Banke, a kao i ti ne znam kakav je sad. Također ne znam ni koliko je aktualan njegov prelaz u Hrvatsku
Vidi cijeli citat

nije aktualan, nitko o tome ne prica. to je bila samo jedna moja ideja
slazem se da bi bio pojacanje gdje god da dodje.

mislis li da bi se dobud mogao nositi s ulogom prvoga centra? u kontekstu jugovih ambicija - i don''t think so. premlad je. ode li mile bit ce to nenadoknadiv udarac za klub,narocito na poziciji sidruna. kad bi se ovu momcad moglo zadrzati i jos dovesti makar jedno jako pojacanje na beku, jug bi garant iduce sezone bio medju top 3 najmocnije ekipe na svijetu. svidja mi se kako obavljaju smjenu generacija.

paulo obradovic, ako se ne varam on je potencijalni u-19 reprezentativac. prosle godine medjutim nije bio u kadru za istambul. kako to, ako tvrdis da je tako dobar?
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 07.03.2004.
Poruka: 184
24. travnja 2004. u 18:07
ma ne, mislim na to da ako kunac ide iz kluba, vjerojatno ne razmislja o povratku u hrvatsku.

dobud sigurno ne bi mogao odigrati vrhunski ulogu prvog centra, ali sam siguran da ce jug radije vjerovati u dobuda i tako mu dati priliku da se razvije negoli ici u nepotrebne troskove za dovodenjem kvalitetnih centara iz vanka jer ipak je dobud iz grada, nije stranac, ali je perpektivan. pogledaj premusa kad je pocinjao, isto je iskoristio priliku i vidi ga sad. i za mene je to logicno i ako ode smodlaka, 98% je kako ce dobud na broj jedan.

paulo obradovic jednostavno nije mogao ici u istanbul jer je osim njega bilo jos 5 jugasa (Sutic, Markovic, Dobud, Buslje i Sukno), a paulo nije bio bas u najidealnijoj formi. ipak, u svom debiju za seniorsku momcad juga postigao je pogodak u malo vremena sto je igrao, a proteklu sezonu je odlično odradio u gusara gdje je strasno pojacao fizicku konstituciju i "ocistio glavu" te je jedan od tri najbolja strijelca gusara i mislim da bi moga od iduce sezone preci u juga.

jug je odlicno napravio smjenu po svim kritikama, a s razlogom jer ima odlicu juniorsku skolu i sutic, buslje i dobud su se dobro uklopili sa starijima, a sezonu prije su puno vise obveze preuzeli karac, vranjes, racunica i drobac. ipak, ocajno im fali ljevak, a maro jokovic nije toliko kvalitetan za juga iduce sezone tako da ce sve opet padati na krzica
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 18.09.2002.
Poruka: 3.012
26. travnja 2004. u 10:47
enlutar,sto znas o tvrtku hercegu iz gusara? on najvjerojatnije prelazi u talijanski bogliasco iduce sezone
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 07.03.2004.
Poruka: 184
26. travnja 2004. u 11:11
Tvrtko, inače kapetan Gusara, je prosječan igrač. Nije ništa specijalno iako ponekad zna odigrati neki potez. Sve u svemu, prosječan igrač i ništa više
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 04.05.2004.
Poruka: 28
04. svibnja 2004. u 17:30
triba potrat kačića iz mladosti i s njim isto tako nastrana i dragčevića ....rogin je već poprilično star bija bi red da se ostavi vaterpola.... triba dovest cara ili pavića... možda burića...i neko strano jako lice...ne dogaš- on je igrač za male utakmice , kad jadran igra protiv jednog gusara on je najigrač a kad igra protiv jedne mladosti ili primorja on se nit čuje nit vidi katastrofalan je ovu sezonu....
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 04.05.2004.
Poruka: 28
09. svibnja 2004. u 14:11
upravo san saznala da u mladost dolaze 4 srbina ....kako jadno katastrofa...
12