Sportnet forum

Dobrodošli na najbolji hrvatski sportski forum!

Pravila korištenja

SP u hokeju Finska 2003

Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 13.12.2002.
Poruka: 115
26. travnja 2003. u 02:25
Evo, sutra počnije SP elitne divizije u hokeju. Slovenija če igrati sa najboljom reprezentacijo u zadnjh 10 godina Češkom, u koji če biti 13 igrača iz NHL i 3 igrača iz Češke (Extra lige) a ostali iz drugih ekipa. Naša očekevanja protiv Čeha kao več znate nisu velika, možda poraz sa 5, 6 golova razlike bilo bi odličan, ali bitno je da se privuku na brzu igru i da dobro odigraju odbranu. Ova ekipa je pomlađena na prošlu godinu a posebnu mlađi braniči nemaju iskustva i to je največi problem.
Protiv Čeha i Finaca čemo se učiti a onda nas čeka odlučujoča tekma protiv susjeda Austrijanaca, koji su u odličnoj formi jer su pobijedili u posljednoj prijateljski utakmici Ukrajinu u gostima sa 3 : 1. No do tada ima još vremena.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 02.12.2002.
Poruka: 269
26. travnja 2003. u 02:26
Ales bas sam si razmisljala otvorit ovu temu, pretekao si me. Dobra vijest za sve u Hrvatskoj koji nemaju satelitsku i ne hvataju Slo 2 je da ce HRT navodno prenositi utakmice ali tek od cetvrtfinala, tj. negdje od 7. 5. pa cemo opet moc slusat naseg Micu. Sretno Slovencima i neka najbolji pobjedi.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 13.12.2002.
Poruka: 115
26. travnja 2003. u 17:22
Slovenija vs. češka 2:5 (0:3, 1:2, 1:0)
Jeste li gledali? Odlična igra Slovenije protiv Čeha. Malo previše naivnosti u odbrani jer smo dobili par golova previše jeftino ali sve skupa vrlo dobar rezultat. Kao sam več rekao je problem u odbrani zbog premalo iskusnih braniča. U prošljoj godini je Češka pobijedila ITA sa 11 : 0 ! Treba poboljšati power play jer nismo postigli ni gola a dobrmo dmo igrali sa igračem manje. To je bio i problem jer smo napravili previše nepotrebnih prekršaja. Učimo se učimo i svake godine smo bolji. A bolji su i Austrijanci.....
Danska je pripremila iznenađenje protiv USA. I ja i naša reprezentacija smo si željeli sa grupu sa USA jer oni u početku igraju slabo i potcjenjuju nepoznate ekipe a i tehnički su slabiji od evropskih ekipa.
Ako ne pobjedujemo Austrijance onda smo u velikih potežkočama jer ove godine če biti vrlo jake ekipe u borbi za obstanak. Možda budu borbu za obstanak igrali i Amerikanci.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 13.12.2002.
Poruka: 115
26. travnja 2003. u 18:17
Sad poslje utakmice kad su je glava malo oladila mogu reči da su Čehi odigrali toliko koliko jim je trebalo. Razlika među oba timova je očita ali smo i mi pokazali dobar hokej i nekoliko puta stisnuli smo jih u njihovu trećinu dako da nas je bublika nagrađivala sa aplauzom jer su ipak navijali za slabiju ekipu. Tu se još vidi neiskustvo jer smo uputili premalo šuteva na gol jer tako se stvarajo prilike. Previše čekamo na otvorene šuteve, možda se boje odbijenog paka i brze kontre jer ovo zna biti opasno. Naš golman je bio na nivoju tako i Češki jer i oni i mi imali smo još lepih prilika za postigunoti koji gol više. Pri rezultatu 1 : 3 smo imali veliku priliku doči samo na gol a onda umjesto da bi ga zabili smo ga primuli. Čehi su puno šutirali ali iz takvih šuteva nisu zabili. Sve gole smo dobili iz blizu i grešaka naših igrača u koje su jih prislilil Čehi sa agresivnošču. Sve u svemu dobar rezultat. Sada nas čekaju domačin Finci. Tu če biti još teže jer če Fince nositi i pubilka a i njihov hokej je super kvalitetan i atraktivan. To če nas vrtjeti oko palice. Nadam se da čemo nešto korisno preuzeti od ovih utakmica i da se neče niko povrijedeit jer smo tanki posebno u odbrani.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 02.12.2002.
Poruka: 269
27. travnja 2003. u 16:38
pa ovo je strashno, SAD jucer izgubi od Danske i sve si mislim kak se treba danas kladit na Svicarce iako ovi jos uvijek imaju prednost i naravno Svicarci ih dobiju. Jel zna netko kolki je koeficjent bio na kladionicama?
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 09.10.2002.
Poruka: 166
27. travnja 2003. u 17:17
nego, ajmo pricat o tome tko ce biti prvak..
osobno sam uvijek bio navijac kanade, i mislim da imaju dobru momcad (izjednacenu i kvalitetnu), i da su tu jos finci kao domacini i svedjani jer imaju najbolejg igraca na turniru, forsberga.
slovaci bi mogli opet iznenaditi ali ne vjerujem, cesi su tako tako, rusi premladi, ameri ocigledno koma
moj glas kanadi...
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 22.04.2003.
Poruka: 16.281
27. travnja 2003. u 22:50
Pozdrav! Evo i mene. Napokon je počelo. Pobjeda Finske 5:2, Danci razbili SAD, a ostalo više-manje očekivano. Uglavnom odličan početak. Danci su napravili super posa, iako nije to ona prava SAD, tako da mi i nije toliko čudno, ali opet... to su Amerikanci, i od njh se automatski očekuje malo više. I Bjelorusija me iznenadila- nisu zabili niti jedan gol Kanađanima. Nisan vidila sažetke,tako da ne mogu ništa reći kako je izgledalo na ledu, ali... malo san više očekivala od reprezentacije koja je bila 4. na Olimpijskim igrama. (Nije da tu podcjenjujen Kanadu- naprotiv) Ajde dobro... Što se tiče favorita- Finci,definitivno. Izgledaju mi još močnije nego lani u Švedskoj, a i došlo im je i više NHL-ovaca. Kanada (oni su uvik dobri), Švedska također, i... što ja znam! Tu su uvik Česi,Rusi, i ostali, koji se već godinama tu vrte! Pozdrav
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 18.09.2002.
Poruka: 3.012
28. travnja 2003. u 02:29
ceski trener je kao najvece favorite potcrtao ruse. covjek valjda zeli skinuti malo tereta sa svojih igraca ali ruski rezultati do sada govore u prilog njegovoj prognozi.
kanadjani su takodjer jaki,finci domacini... cesi za sada pomalo rezervirani.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 02.12.2002.
Poruka: 269
28. travnja 2003. u 23:58
Ales a jesu vas nagazili ovi Finci danas. Cujem da su vam malo prebrzi bili. Puno srece sutra sa Austrijancima.
Obrisan korisnik
Obrisan korisnik
Pristupio: 13.12.2002.
Poruka: 115
29. travnja 2003. u 09:52
Ma nisu nas gazili ali bili su uvijek samo pola koraka prebrzi
Ajmo sad malo ozbilnije ako se može nakon ovakve utakmice. Finci su cjelu utakmicu pritisnuli. Svi smo mislili da če barem u poslednjih minutama se malo oprostiti ali publika jih je bodrila do zadnje minute. Neznam koliko gola smo uopče dobili... ducat ???
to je bila potpuno drugčija tekma nego sa Česima. Sa Česima smo igrali i nisu izgledali toliko bolji. Goli koje su nam dali ˝izgledali˝ su slučajni nakon naših grešaka, ali istina je da su nas prisilili u ove greške.
U tekmi sa Finci uopče nismo mogli igrati. Tu so nas vrtjeli na kocki leda. Mislim da su naši igrači dobili vrtuglavicu a nadam se da se jim neče vrtjeti i danas sa Austrijancima. Ali to je razlika među prvih 7, 8 i ostalih. Ako nisi u tekmi 110 % onda jih dobiješ .... 10, 11, 12. A naši su igrali sa ˝samo˝ 100 % snage.
Ako danas dobijemo AUT sve če biti zaboravljeno ako ne vidimo se u grupi B. Ali moram i priznati, da nikako nemamo sreče sa žrebom. Prošle godine smo dobili domačine Švede i Ruse, a ove godine domačine Fince i Čehe. A kao treču ekipu Ausriju, što nije i toliko slabo. Ali nekako nemožemo pokazati sve što znamo npr. kako smo vrtjeli Dance koji su sad pobijedil USA, kako smo igrali sa Njemcima, Ukrajincima itd. Uvije dobijemo one u špici, šta je za naše hokejaše bila i želja da igraju sa takvim igračima ali nije dobro za konačni uspijeh.
Amjo idemo danas RISI!!