Tenis

Kremlin Cup: Hingis i Kournikova dobile meč parova

Krunoslav Cukrov • utorak, 02.10.2001.

Nekad prvi par svijeta (1999) Švicarka Martina Hingis i Ruskinja Anna Kournikova lagano su dobile meč prvog kola protiv Češke kombinacije Klara Kukalova i Alena Vaskova. Za samo 44 minute bilo je 6-0, 6-3.

Slika 1 od 1.

"Ovo mi je bio tek drugi meč nakon dugo vremena pa smatram kako sam igrala veoma dobro," izjavila je Kournikova nakon meča. "Sada je bitno da se usredotočim na fizički i mentalni dio svoje igre. Samo se nadam da mi je noga potpuno zaliječena te da će me nove ozljede izbjegavati."Martina Hingis je osim same pobjede imala još jedan razlog za slavlje. U nedjelju je slavila 21. rođendan.

U ostalim mečevima prvog kola nije bilo iznenađenja.U ženskom dijelu turnira nastupile su dvije domaće tenisačice i to s polovičnim uspjehom. Anastasia Myskina je sa 6-2, 6-2 porazila Španjolku Magui Sernu, a Nadia Petrova je sa 6-4, 6-2 poražena od talijanske igračice Francesce Schiavone. Čehinja Daja Bedanova uvjerljivo je svladala još jednu Španjolku Cristinu Torrens-Valero. Bilo je 6-0, 6-3.

Vezane vijesti

U muškom dijelu turnira dalje su prošli Andrei Stoliarov sa 7-5, 6-3 protiv Michala Tabare, Jiri Novak sa uvjerljivih 6-1, 6-0 protiv Bohdana Ulihracha, Dominik Hrbaty sa 6-4, 7-5 protiv Vladimira Voltchkova i šesti nositelj Fabrice Santoro sa sigurnih 6-2, 6-1 protiv Galoa Blanca.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

Tenis
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!