Rukomet

Kavran suspendirao suce finala Kupa!

Bernard Jurišić • subota, 18.05.2002.

Slika 1 od 1.
Foto: Dražen Patarčić

Tragikomedija iz HRS-a - čin tisućiti: predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Željko Kavran skinuo je sa svih sudačkih lista suce Antu Josića i Sinišu Rudića, koji su sudili finale Kupa Hrvatske u Metkoviću u nedjelju. Najbolji sudački par u Hrvatskoj, uvažen u inozemstvu, koji je nedavno sudio i finale Kupa EHF-a, maknuti su, naravno, na traženje RK Zagreba (znate već koga, da mu više ne spominjemo ime), zbog toga što su kako on kaže - "sudili sramotno".

Da ponovimo - nakon finalne utakmice koju je Metković Jambo dobio 25:21, osvojivši tako po drugi put Kup Hrvatske, nitko od igrača Zagreba nije imao primjedbi na suđenje, svi su čestitali Metkovcima, sjajnom vrataru Vladimiru Vujoviću koji je zaključao metkovska vrata i većem izboru kvalitetnih igrača koji su presudili tu utakmicu - samo je gazda sipao optužbe i pljuvao po sudačkom paru, javno objavljujući kako "Rudić više neće suditi".

Zar ste sumnjali da njegovo potrčkalo u liku predsjednika Saveza neće reagirati promptno? Josić i Rudić ubuduće će suditi utakmice pod patronatom EHF-a, dovoljno su dobri čak i za finala EHF natjecanja, ali za našu ligu više nisu. Zašto? Jer Zagreb nije osvojio Kup.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Rukomet
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!