Ostali sportovi

"Mladostaši" lako protiv Varaždinaca

Iva Janežić • nedjelja, 10.03.2002.

U 21. kolu hrvatske odbojkaške lige, "mladostaši" su ponovo bili bolji od gostujuće ekipe iz Varaždina. Pobjedom u ovome derbiju zapečatili su vodeću poziciju na ljestvici s kojom ulaze u play-off. U prvom dijelu sezone borbeni Varaždinci uspjeli su uzeti jedan set, no u ovoj utakmici protiv raspoloženih domaćina uistinu nisu mogli ozbiljnije priprijetiti.

Mladost - Varaždin 3:0 (25:13, 25:20, 25:21)
Zagreb, 10. 3. 2002.
Mladost: Kvesić, Momić, Vulin, Kovačević, Polgar, Zelić, Sikirić, Somek, Ramadža, Jureša, Nojić (L)
Varaždin: Patafta, Juren, Hirš, Petrač, Gotal, Strelec (L), V. Anđelković, Bregović, Trgo, D. Anđelković, Jošić

Već u prvom setu Zagrepčani prikazuju nadmoć u svim segmentima igre, a gosti im nisu mogli parirati, pa ostaju na svega 13 poena. Standardno dobri pucači Mladosti bili su nezaustavljivi, a gosti djeluju potpuno nemoćno.

U ostale dvije dionice viđena je ujednačenija borba, no većih prijetnji gostiju nije bilo. Mladostaši su pokazali odličnu igru i porast forme što je vrlo važno prije početka doigravanja.

Izostao je doživljaj pravog derbija kakav smo očekivali, jer je igra gostujuće ekipe bila samo blijeda slika u odnosu na viđeno u Varaždinu.

"Mladostaš" Šime Vulin također je bio zadovoljan prikazanom igrom i pobjedom: "Danas smo uistinu svi dobro igrali, a to se najbolje vidi iz prvog seta, kada smo ih potpuno deklasirali. Kasnije smo malo popustili, no rezultat smo i dalje održavali. Bilo nam je mnogo lakše nego u Varaždinu gdje smo se dosta namučili s njima."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Odbojka
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!