Ostali sportovi

Ostavka Komadine nakon poraza

Sanda Pavlinić • nedjelja, 23.06.2002.

Jučer je u Domu odbojke odigrana četvrta kvalifikacijska utakmica za odlazak na Europsko prvenstvo 2003. godine. Naše reprezentativke su ovaj put poražene od reprezentacije Slovačke rezultatom 3:2.

Naše odbojkašice su dobro ušle u meč i kod rezultata 2:1 u setovima se činilo da će ubrzo doći do svoje prve pobjede u kvalifikacijama. Ipak, gošće su bile spretnije i Hrvatska je izgubila i zadnju kvalifikacijsku utakmicu ove godine. (Naime, još dvije utakmice, protiv Poljske i Njemačke, se igraju u ovo vrijeme iduće godine.)

Kao posljedica ovakvog rezultata, jučer, odmah poslije utakmice, izbornik reprezentacije Nenad Komadina podnio je predsjedniku Hrvatskog odbojkaškog saveza gosp. Liviju Tončiniću svoju ostavku.

"Teško mi je pao ovaj poraz i osjećam se odgovornim što nismo u ovom ciklusu uspjeli ostvariti bolji rezultata. Djevojkama se zahvaljujem, jer su u ovim okolnostima pružile svoj maksimum", rekao je u priopćenju novinarima Nenad Komadina.

Razlozi i okolnosti koje su dovele do ovakvog rezultata naše ženske seniorske vrste, zajedno sa ostavkom izbornika, biti će proanalizirani na sljedećoj sjednici Izvršnog Odbora Hrvatskog odbojkaškog saveza.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Odbojka
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!