Korea/Japan 2002

Vieri: "Još ćemo unaprijediti igru!"

Igor Dragozetić • ponedjeljak, 03.06.2002.

Slika 1 od 1.

Giovanni Trapattoni (izbornik Italije): "Ovo je bolje od očekivanog. Pripremao sam momčad koja je imala problema s raznim ozljedama tako da sam igrom i rezultatom ove utakmice jako, jako zadovoljan. Izvršio sam tri zamjene jer sam shvatio da utakmica iziskuje veliki fizički napor pa sam pokušao održati snagu momčadi do kraja. Sutra ću vidjeti kako je zdravstveno stanje igrača, a zatim ćemo stvarati taktiku za utakmice protiv Hrvatske i Meksika."

Hernan Dario Gomez (trener Ekvadora): "Teško je doći na Svjetsko prvenstvo i imati premijeru protiv Italije. U početku smo bili nervozni i nismo se snašli na terenu što je Italije kaznila. Oni su bili favoriti, ali mi smo svejedno odigralo jako dobro drugo poluvrijeme.Nismo obeshrabreni i još uvijek imamo dovoljno snage da se dobro pripremimo za sljedeće utakmice."

Christian Vieri (igrač Italije): "Ove pogotke posvećujem majci i ocu koji su trebali doći, ali nažalost nisu mogli. Vjerujem da su oni sretni koliko i ja. Suigrači su se trudili da mi namjeste treći pogodak, ali nije bitno, zadovoljan sam i s dva. Još ćemo unaprijediti našu igru i siguran sam da će biti još golova."

Fabio Cannavaro (igrač Italije): "Mislim da je ovo bila prilično lagana utakmica, odlična za naše navijače. Zahvaljujući našem jakom napadu rano smo došli do vodstva. Cijela je momčad odigrala dobru utakmicu."

Paolo Maldini (igrač Italije): "Sretan sam. Odigrali smo utakmicu čvrsto. Ipak u prvom dijelu igrali smo bolje dok smo u nastavku malo stali. Ekvador je držao loptu u posjedu, ali nisu imali dovoljno brzine da nas ugroze. Ako u sljedeća dva susreta odigramo kao danas, dobro ćemo proći."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Korea/Japan 2002
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!