Tenis

Radić: Očekujem Ljubičića i odličan meč

Goran Pervan • utorak, 16.07.2002.

Mario Radić (20 godina) još je relativna nepoznanica za hrvatski tenis. Naime, već s 14 godina otišao je u Italiju, a zatim u Španjolsku, gdje i danas većinom trenira. Tako je njegov meč s Austrijancem Juliusom Knowleom prvog dana umaškog turnira bio zapravo i prva prigoda za našu širu javnost da vide Radića na djelu.

Nije to bilo njegovo najbolje izdanje, ali Radić je učinio ono što je "morao": opravdao je pozivnicu i ušao u drugo kolu.

"Presretan sam! Nisam se nadao da ću pobijediti kad sam ušao u meč. Da, znam da sam već prije pobijedio Knowlea, ali osjećao sam jaki pritisak zbog cijele situacije, ugođaja, činjenice da roditelji gledaju nakon dugo vremena i da očekuju napredak. Ni kiša mi nije odgovarala, a stvorio mi se i žulj na ruci, koji mi je i prokrvario. Griješio sam previše, ali imao sam i malo sreće pa Knowle nije iskoristio moje pogreške" - rekao je Radić.

Nadamo se da će mu sljedeći suparnik biti Ivan Ljubičić.
"Nikad nisam igrao s Ivanom, ali neće mi smetati nikakav pritisak jer sam najvažnije napravio. Očekujem da će to biti jako dobar jer igramo slično i imamo dobre servise" - zaključio je Radić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Tenis
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!