Ostali sportovi

Tri hrvatska para u četvrtfinalu

Danijel Kavelj • subota, 21.06.2003.

Nakon razigravanja po skupinama poznati su svi četvrtfinalni parovi u obje konkurencije na Vipme European Open turniru odbojke na pijesku, što se ovaj vikend održava na zagrebačkom Jarunu. Kod djevojaka, od naših predstavnica u četvrtfinale se plasirao par Anzulović/Jurčić, koji je sa dvije pobjede i jednim porazom zauzeo drugo mjesto u svojoj skupini, dok kombinacijama Barišić/Ribičić i Prokić-Schuch/Sčerbakova to nije pošlo za rukom u skupini D.

U muškoj konkurenciji, među osam se našao naš najbolji par Perić/Trimčevski, pobjedama u sva tri meča u svojoj grupi, a u četvrtfinalu ih čeka drugi hrvatski par Križanović/Viculin, koji su u izjednačenoj skupini E, zauzeli drugo mjesto. Leji i Zimakijeviću jedna pobjeda iz tri susreta nije bila dovoljna za drugi krug natjecanja.
U nedjelju su na rasporedu četvrfinalni, polufinalni i finalni susreti.

Parovi četvrtfinala:
Žene: Graumann/Sutt (Est) – Klapalova/Petrova (Češ), Oblak/Sirk (Slo) – Gudmann/Mester (Mađ), Bajerova/Sotkovska (Češ) – Kiss B./Kiss R. (Mađ), Felbabova/Novotna (Češ) – ANZULOVIĆ/JURČIĆ (HRV).
Muški: Cyvas/Vasiliauskas (Lit) – Biza/Stejskal (Češ), Kais/Nommsalu (Est) – Bugarčić/Kovač (SiCG), Engvik/Kleivenes (Nor) – Rop/Šmuc (Slo), PERIĆ/TRIMČEVSKI (HRV) – KRIŽANOVIĆ/VICULIN (HRV).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

OdbojkaSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!