Zimski sportovi

Mađari porazili "Medvjede"

Maša Babić • ponedjeljak, 29.12.2003.

Nakon što je početkom prosinca došao kući sa pobjedom iz Mađarske, Medveščak je danas na domaćem terenu izgubio od iste momčadi, DAC-a iz Dunajvaroša sa rezultatom 1:4 u utakmici Interlige...

Slika 1 od 1.
Foto: Karlo Dževerlija

Prvi je poveo DAC sa igračem manje preko Erdosia, a za Medveščak je izjednačio Kire pred kraj trećine. To je ujedno bio prvi i posljednji Medveščakov gol u toj utakmici. Usljedila su još dva gola Peterdia, jedan u drugoj, a drugi u zadnjoj trećini. Pobjedu Mađara zapečatio je Szilassy u šestoj minuti zadnje trećine. Do početka zadnje i odlučujuće trećine rezultat je bio 1:2 i, još uvijek, donekle pod kontrolom "Medvjeda", no početak posljednje trećine donjeo je dva gola u svega dvije minute, a s njima i paniku u redove Medveščaka koji je vrlo teško mogao sustići Mađare s takvom prednošću. Akcija je bilo, osobito u prve dvije trećine, ali samo je jedna završila pakom u mreži Mađara.

Medveščak je trenutno na graničnom osmom mjestu za ulazak u doigravanje Interlige, a tek ga očekuju utakmice sa Acroni Jasenicama koje su trenutno šeste u poretku i Alba Volan Fevitom koja je četvrta. Medveščak od ta oba kluba u Interligi ima ubilježene poraze.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Zimski sportoviSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!