Ostali sportovi

Formula 1: McLaren na utrci očekuje bolje rezultate

Andrej Pezić • subota, 06.03.2004.

West McLaren Mercedesovi vozači Kimi Räikkönen i David Coulthard će sutrašnju utrku za VN Australije započeti sa desete i dvanaeste pozicije nakon postignutih kvalifikacijskih vremena od 1:26.297 i 1:27.294...

Räikkönen je komentirao svoje postignuto vrijeme: "Očito je da su današnji rezultati razočaravajući, bolid se je ponašao dosta dobro, ali mi smo jednostavno bili spori. Ja nisam odvozio savršeno, ali bilo je sve o redu ali to ipak nije bilo dovoljno brzo. Očigledno ne možemo ništa promjeniti preko noći pa nam ostaje da vidimo što će se dogoditi sutra na utrci."

Coulthard nije uspio postići bolje vrijeme od svog momčadskog kolege Räikkönena. Škot je rekao nakon kvalifikacija: "Današnja dva kruga kvalifikacija bila su dosta zahtjevna i iznenađujuća. U mom drugom izlasku, u posljednji zavoj sam ušao preširoko i iako je to izgledalo spektakularno na televizoru, nisam oštetio bolid previše jer sam izletio na travu."

McLarenov šef je još uvijek uvjeren: "Vjerujem da će naša taktika rezultirati boljim rezultatima na utrci nego na kvalifikacijama."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!