Ostali sportovi

Formula 1: Ferrari očekuje tešku sezonu

Andrej Pezić • srijeda, 24.03.2004.

Michael Schumacher je rekao da očekuje tešku bitku sa Juan Pablo Montoyom za naslov prvaka Formule 1. Schumacher je rekao: "Iskreno mislim da će ovo biti teška godina. Završena je tek druga od osamnaest utrka i mi dobro znamo kako neke momčadi mogu jako brzo napredovati"...

Schumacher je rekao kako je vrlo zadovoljan sa njihovim opskrbljivačem guma, Bridgestoneom. "Mnogo smo napredovali u protekle dvije godine, a Bridgestone je obavio odličan posao čak i za ekstremne staze. Sretan sam što ćemo se moći oduprijeti ostalim momčadima."

Montoya je bio vrlo ohrabren karakteristikama novog Williamsovog bolida. Kolumbijac je rekao: "Trebamo još mnogo raditi na bolidu. Ne želimo biti jednaki sa Ferraijem, želimo biti bolji. Da bismo to postigli moramo imati bolid koji je sposoban pobijediti na svakoj utrci. Oni imaju takav bolid. Vrlo smo im blizu, ali imamo još mnogo posla."

Ferrarijev tehnički direktor Ross Brawn je rekao: "Ova pobjeda u Maleziji, pod ovakvim uvjetima na stazi, znači nam više nego ona u Australiji. Bridgestone je obavio fantastičan posao u odnosu na proteklih nekoliko sezona. Bila je to teška utrka. Bilo je trenutaka kad je Montoya bio brži i nismo ga mogli sustići, ali srećom mi smo bili brzi kad je to trebalo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!