Carlsberg Euro 2004

Euro 2004. na SportNet.hr

Tomislav Pacak • nedjelja, 02.05.2004.

Malo više od mjesec dana ostalo je nogometnog događaja godine - Europskog prvenstva u Portugalu. SportNet.hr pripremio je opširan uvod u Euro, kao i detaljno praćenje samog natjecanja uz naglasak na hrvatsku reprezentaciju...

Uoči Eura SportNet.hr detaljno će Vam predstavit svaku od reprezentacija sudionica, sve gradove domaćine i pripadajuće stadione, a neće biti zaobiđen niti Portugal kao zemlja domaćin.

K tome, predstavit ćemo i najveće zvijezde Eura, od Zinedinea Zidanea, preko Luisa Figa do Davida Beckhama. Zaobiđeni neće biti niti mladi igrači koji bi mogli zasjati upravo na ovom EP-u, poput Rafaela van der Vaarta, Cristiana Ronalda ili Josea Reyesa.

Naravno, na podcjelini Euro 2004. moći ćete naći i najnovije vijesti iz kampova zemalja sudionica, a poseban naglasak bit će na hrvatskoj reprezentaciji - svaki nastup, pogodak ili ozljeda nekog od reprezentativnih kandidata neće proći nezapaženo.

Samo natjecanje bit će opsežno popraćeno. Čeka Vas izvještaj sa svih utakmica, uz izjave igrača i trenera poslije susreta. Uz najavu i pregled dana, očekujte vijesti iz tabora svih reprezentacija. Najbolje i najvažnije utakmice, kao i svi susreti hrvatske reprezentacije, bit će praćene uživo, dok će "kockasti" biti praćeni i nizom komentara, analiza, najava i izvještaja s novinarskih konferencija.

Pratite Euro 2004. na SportNet.hr...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!