OI 2004

Gabor Csaszar: "Hrvatska je bolja momčad od nas"

Igor Jurišić • petak, 27.08.2004.

Nakon briljantne predstave naših rukometaša, čak i mađarski reprezentativci su nakon utakmice priznali da su nadigrani u svim elementima rukometne igre...

Tako bilježimo izjavu Gabora Csazara koji je izjavio:"Danas je očito pobijedila bolja momčad. Hrvati su bili bolji i zasluženo idu u finale. Nama se otvorila mala šansa u zadnjoj fazi utakmice, ali nekoliko naših pogrešaka nas je skupo koštalo i nije čudo da smo izgubili. Sve u svemu, jako sam zadovoljan našim nastupom na OI i svi Mađari moraju biti zadovoljni onim što smo postigli. Dat ćemo sve od sebe kako bismo osvojili brončanu medalju".

Slika 1 od 1.
Foto: Nikola Movrić

Osim Csaszara kratke izjave su dali i neki naši reprezentativci. Jako smo zadovoljni s rezultatom. Došli smo ovdje osvojiti zlato i sada ne smijemo propustiti priliku koja nam se ukazala. Nismo odigrali najbolje u obrani, ali zato je napad funkcionirao fantastično i to je bio ključ naše pobjede", izjavio je Pero Metličić.

Za kraj donosimo i kratku izjavu Nikše Kaleba koji je poručio:"Ovo je veliki trenutak za Hrvatsku. Učinili smo sve da razveselimo naše navijače, a obećajemo da ćemo dati sve od sebe u finalnoj utakmici. Za protivnika u finalnoj utakmici priželjkujem Njemačku."

Hrvatska rukometna reprezentacija još je jednom razveselila hrvatski narod. Medalja je u džepu, to je ono što je najbitnije. Kakvog će biti sjaja saznat ćemo zadnjeg dana Olimpijskih igara. No, koja god medalja bila, hvala vam rukometaši za ove dane ponosa i slave...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

OI 2004Skrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!