Rukomet

Medveščak u Tursku u trećem kolu Kupa kupova

Ivan Varat • utorak, 26.10.2004.

Europska rukometna federacija (EHF) objavila je parove trećeg kola Kupa pobjednika kupova u kojem će zagrebački Medveščak Infosistem igrati protiv turskog predstavnika Cankaya Belediyesia iz Ankare...

Medveščak je u drugom kolu Kupa kupova u dvije utakmice bio bolji od mađarskog Szabolcza. U prvom susretu u Mađarskoj Medveščak je poražen sa 32:27, no "medvjedi" su u Zagrebu pobijedili sa 34:26 i tako nadoknadili zaostatak.

Slika 1 od 2.
Foto: Ivor Krapac

Prvi susreti trećeg kola na rasporedu su 6. i 7. studenog, dok će se uzvrati igrati 13. i 14. istog mjeseca. U ostalim susretima Metličićev Ademar Leon igrati će protiv sarajevske Bosne, dok će se trenutno vodeći klub njemačke Bundeslige HSV Hamburg sastati sa portugalskim Sportingom.

Vezane vijesti

Svi parovi trećeg kola: Sporting (Por) - HSV Hamburg (Njem), Cankaya Belediyesia (Tur) - Medveščak Infosistem (Hrv), Bosna (BiH) - Ademar Leon (Špa), US Ivry (Fra) - Haslum (Nor), Shakhtyor Akademiya (Ukr) - Partizan (SiCG), Kadetten Schaffhausen (Švi) - Prevent Slovenj (Slo), Drott Halmstad (Šve) - Kopenhagen (Dan), Kilkis (Grč) - Valladolid (Špa).

Pobjednicima ovih susreta u nastavku natjecanja pridružiti će se trećeplasirani klubovi iz osam skupina Lige prvaka među kojim će najvjerojatnije biti i naš Zagreb.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!