Ostali sportovi

Finale Kupa Hrvatske u boulderingu

Bruno Karadža • ponedjeljak, 08.11.2004.

Ove nedjelje održano je četvrto finalno natjecanje Kupa Hrvatske u boulderingu u dvorani Sutinska Vrela u Podsusedu. Jedina nepoznanica prije posljednjeg natjecanja je bila u ženskoj konkurenciji gdje su se Sandra Bakulić (SPK Marulianus) i Tamara Zulim (HPD Mosor) borile za prvo mjesto...

Slika 2 od 3.

U ženskoj konkurenciji Tamara Zulim bila je bolja od Sandre Bakulić za jedan pokušaj, dok je treća bila Maja Lozić (HPD Mosor). U ukupnom poretku Kupa Hrvatske za žene Sandra Bakulić i Tamara Zulim dijele prvo mijesto sa po dvije pobjede i dva druga mijesta, dok je treća Maja Lozić.

U muškom dijelu pobjednik kupa bio je poznat i prije četvrtog natjevanja. Novi - stari osvajač kupa je Marko Rožman (SPK Svarog) koji je umjesto natjecanja postavljao smjerove za natjecatelje i to dosta uspješno jer su se i u muškoj i u ženskoj konkurenciji natjecatelji mučili sa smjerovima.

Slika 1 od 1.

Kod muškaraca tako je dominirao dvojac SPK Marulianusa Ivan Lisica i Domagoj Čikeš koji su bili prvi i drugi, dok je Luka Kivela (HPD Mosor) bio treći. U ukupnom poretku Kupa Hrvatske za muškarce prvoplasirani je Marko Rožman (SPK Svarog), drugoplasirani Ivan Lisica (SPK Marulianus), a treći Domagoj Čikeš (SPK Marulianus).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!