Rukomet

Silvio Ivandija novi trener Zagreba

Ivan Varat • nedjelja, 02.01.2005.

Nakon što je dosadašnji trener rukometaša Zagreba Bruno Gudelj postao trener Zagrebove druge momčadi, od ponedjeljka će prvu momčad preuzeti bivši rukometaš Zagreba i dosadašnji trener talijanskog prvoligaša Trsta Silvio Ivandija...

Slika 1 od 1.

Bivši rukometni reprezentativac i Zagrebaš Silivio Ivandija novi je trener Zagreba. Ivanadija je prvi dio sezone vrlo uspješno vodio Trst s kojim je godinu završio na prvom mjestu talijanskog prvenstva, no ovakva ponuda se ne odbija. "Bio sam vrlo zadovoljan u Trsu i teško mi je otići, no ponuda Zagreba ipak se ne odbija", komentirao je Ivandija.

Silvio Ivandija igračku je karijeru započeo u Osijeku, nakon čega je igrao u slovenskoj Pivovarni Laško iz Celja, Zagrebu, Zametu, te talijanskom Trstu i Pratu. Kao strateg vodio je Dubravu, Trešnjevku, nekoliko mjeseci bio je pomoćnik i pokojnom Vladi Nekiću na klupi Zagreba, te Trst.

Vodstvo Zagreba napravilo je niz promjena u stručnom stožeru. Uz Ivandiju kao trenera prve momčadi, šef struke i dalje je Lino Červar, Zdenko Zorko trener vratara, dok je Nino Marković postao tehnički tajnik struke za sve uzraste. Bruno Gudelj i Senjanin Maglajlija imenovani su pak trenerima druge momčadi. Promjene neće zaobići niti momčad. Dvojica Zagrebaša od kojih je jedan vjerojatno Mitko Stoilov, otići će na posudbu, a pregovara se i sa dva nova kvalitetna igrača.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!