Rukomet

Ozljede Metličića i Dominikovića zabrinule Červara

Ivan Varat • utorak, 11.01.2005.

Posljednje vijesti iz tabora naše rukometne reprezentacije govore o problemima sa ozljedama koje su zabrinule izbornika Červara. Petar Metličić još uvijek se nije priključio treninzima zbog ozljede stopala, dok problemi sa preponama muče Davora Dominikovića...

Slika 2 od 3.

Kratki razgovor za Sport Net izbornik naše rukometne reprezentacije Lino Červar započeo je lagano zabrinutim tonom: "Imamo problema sa ozljedama zbog čega sam, moram priznati, malo zabrinut jer mi dobro znamo što nama znači nedostatak bilo kojeg igrača. Metličić ima problema sa stopalom i još uvijek se nije priključio treninzima, dok problema sa preponama ima Davor Dominiković. Ipak nadamo se da će se obojica ubrzo oporaviti i priključiti treninzima."

Spomenuo je izbornik i najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela priprema mladog Denisa Buntića koji je igrom i zalaganjem u svom debiju protiv Slovenaca gotovo zaslužio vizu za Tunis: "Buntić je pravo osvježenje i nameće se kao odlična alternativa za Metličića na desnom vanjskom. Ukoliko nastavi ovako igrati ima zaista velike šanse da bude na popisu igrača koji putuju u Tunis."

Slika 1 od 2.
Foto: Dražen Patarčić

Reprezentativce već u četvrtak u Rovinju očekuje nova provjera protiv Tunisa. "U četvrtak protiv Tunisa isprobati ću neke druge igrače koji nisu dobili priliku protiv Slovenije i pripremati ćemo se za posljednju pripremnu utakmicu protiv Srbije i Crne Gore", izjavio je Červar i dodao: "Čuo sam da su dvorane u Rovinju i Rijeci već rasprodane i jako mi je drago da su Hrvati i moja Istra tako prihvatili reprezentaciju."

Za kraj smo upitali izbornika kako on općenito ocjenjuje dosadašnje pripreme. "Sve je odlično osim spomenutih ozljeda. Svi dečki se trude i svi su svjesni da moramo biti skromni i da ne smijemo igrati uzdignuta nosa iako smo olimpijski i svjetski prvaci. Samo na taj način možemo ponovno do vrha, a tako smo se i ponašali u utakmici protiv Slovenije", završio je izbornik Červar.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!