Rukomet

BiH bolja od Makedonije, Lazarov od Terzića

Ivan Varat • petak, 21.01.2005.

U petom kolu kvalifikacija za Europsko rukometno prvenstvo u Švicarskoj 2006. na suprotnim stranama našli su se reprezentacije BiH i Makedonije, te dva potencijalna Zagrebova pojačanja Mirsad Terzić i Kiro Lazarov...

Slika 1 od 1.
Foto: Davor Sajko

Dok su najbolje svjetske reprezentacije u posljednjoj fazi priprema za Svjetsko prvenstvo, one iz "drugog šešira" igraju kvalifikacije za EP što će se 2006. godine igrati u Švicarskoj. U Drugoj kvalifikacijskoj skupini (od šest) nalaze se Makedonija, BiH, Turska i Belgija, a prva dva mjesta koja vode u doigravanje već su osigurali Makedonija i BiH.

U prvom međusobnom susretu tih reprezentacija pred prepunom dvoranom u Goraždu (1200 gledatelja) BiH je u srijedu pobijedila sa 34:30, no u međusobnom susretu dva moguća Zagrebova pojačanja bolji je je bio Makedonac Lazarov koji je postigao deset pogodaka, dok je Terzić u pobjedi sudjelovao sa četiri gola. Sadašnji Zagrebaš Lazo Majnov postigao je tri pogotka. Sljedeću utakmicu u kojoj će odlučiti o prvom mjestu u skupini Makedonija i BiH igraju u nedjelju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!