Rukomet

Hrvatskoj pobjeda i u generalnoj probi

Ivan Varat • petak, 21.01.2005.

Svi švicarski mediji javili su da prijateljska utakmica između Hrvatske i Švicarske u Tunisu nije odigrana, no naši mediji javljaju da je hrvatska reprezentacija u posljednjoj provjeri prije početka prvenstva uvjerljivo pobijedila Švicarce s 35:25...

Naši su, iako bez Dominikovića (problemi s Ahilovom tetivom) , Šprema (temperatura) i Loserta (dobio slobodno zbog smrti oca), odigrali vrlo dobro i u Sfaxu slavili s velikih deset razlike. Najbolji strijelci u našim redovima bili su Denis Buntić, Igor Vori i Slavko Goluža sa po pet pogodaka, Džomba je zabio četiri, Balić i Kaleb po tri, te Zrnić, Jeftić, Lacković, Špoljarić i Metličić po dva gola.

Kontaktirali smo izbornika Linu Červara koji je spomenuo da nismo pristali na dvije utakmice i nastavio o toj posljednjoj provjeri prije početka prvenstva: "Protiv Švicaraca smo izgledali stvarno dobro, osim što smo malo nervozni zbog viroze Šprema i Dominikovićeve ozljede."

Upitali smo izbornika i kako se nakon smrti oca osjeća Venio Losert. "A čujte Veniju je teško, no tu se nemože ništa i život ide dalje. Tu smo svi zajedno i svi smo mu velika podrška."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!