Rukomet

Završnica ženskog Kupa u Virovitici

Ivor Krapac • ponedjeljak, 11.04.2005.

Završni turnir hrvatskog Kupa rukometašica (29. travnja - 1. svibnja) odigrat će se u Virovitici, koja je i prošle sezone ugostila polufinale i finale ovog natjecanja. Za prolaz u finale borit će se Podravka Vegeta i Lokomotiva, te domaći TVIN Trgocentar i Trešnjevka...

Predsjednik HRS-a Željko Kavran izabrao je ponudu Virovitice kao najbolju u konkurenciji Koprivnice (Podravka Vegeta) i Zagreba (zajednička organizacija Lokomotive i Trešnjevke). TVIN Trgocentar je nakon objavljenog javnog natječaja ponudio najbolje uvjete i zaslužio "glavnu nagradu".

Točna satnica polufinala i finala još nije određena, a diktirat će je termini koji odgovaraju HTV-u.

Dogovoreni su i termini doigravanja u prvenstvu, u kojem će o prvakinjama odlučivati prve četiri ekipe na ljestvici nakon 22 odigrana kola Lige 12. Polufinale prvenstva započet će 4. svibnja, druge utakmice na redu su 7. svibnja, a eventualne treće dan kasnije, 8. svibnja.

Finale počinje 28. svibnja, druga utakmica je 1. lipnja, a eventualna treća 2. lipnja. Ukoliko Podravka prođe u finale Kupa kupova i igra u terminu jedne od utakmica polufinala, moguća je odgoda i završetak polufinalne serije najkasnije 14. svibnja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSkrol
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!